Wij zijn al 40 jaar klant tot tevredenheid.
Zowel het advies in de winkel als de installatie thuis was top.
Blij met het nieuwe fornuis en teleurgesteld over de vorige die ik 4 jaar geleden bij jullie kocht en vanaf begin problemen heeft gegeven. Teleurgesteld over de bezorging waarbij geconstateerd werd dat fornuis pas geplaatst kon worden als er een vlonder onder getimmerd zou worden. Beter had vóór de bezorging eerst dit nagevraagd en bekeken kunnen worden. Bezorgen zonder te weten hoe de situatie is verwacht ik niet van Van de Weijer. Bij vorige fornuis had jullie monteur blijkbaar een soort 'provisorische' vlonder gemaakt. Nieuwe fornuis paste daar sowieso niet op. De vlonder is vervolgens door een door mijzelf gevonden timmerman gemaakt en deze heeft het fornuis goed geplaatst. De timmerman die bezorgers aanbevolen had op korte termijn geen tijd. Miste bij bezorgers de 'servicegerichtheid' zoals van de Weijer uitdraagt 'voor te staan'. Geen tevreden klant dus m.b.t. service, meedenken en oplossen.
Na aankoop van ‘n diepvrieskast, heeft het met de afspraken en levering niet soepel verlopen. Zeker niet met het afvoeren van de oude vrieskist. Muren in trappenhuis beschadigd., blijkt de Weijer niet voor verzekerd te zijn, risico van de klant !!!!???? Afvoeren uiteindelijk goed en keurig geregeld. Vervelende nasmaak van de beschadigde muur blijft wel bestaan.
Vorige week vrijdagmorgen een koelkast besteld en zaterdag al geplaatst!
Vriendelijk personeel en wordt heel fijn geholpen
Fijn geholpen. Keurig op tijd geleverd
Snelle levering, plaatsing en verwijdering. Nieuwe wasdroger erin, oude eruit. Vriendelijke service en voor een goede prijs.
Goede service en een ruime keuze aan witgoed
Het bestellen via de site ging makkelijk Het bezorgen was snel en goed Dus we zijn tevreden
Koffiezetapparaat binnen 'n paar uurtjes weer gebruiksklaar gemaakt, zonder kosten !! Vriendelijk en behulpzaam personeel !! Capo !!
Ik koop al mijn apparatuur bij jullie omdat de producten goed zijn en ik wil zien wat ik koop
Prima zaak is vd. Weijer. Een jonge monteur, een goed vakman, vonden we onnodig nors. En hij wilde de rsv pijp die hij monteerde en die daarna vol handafdrukken zat, niet schoonpoetsen. Dat moest de 90 plusser zelf maar doen. De kap is tot onze spijt wel 7 cm korter. Dat hadden we graag van te voren willen weten omdat we dan wellicht nog een andere keus zouden hebben kunnen maken.
prima wasmachine en ik ben blij dat ik toch weer een aeg heb gekozen
Zou het niet weten alles perfect
In de winkel al deskundig advies gehad en het plaatsen ging supersnel. Binnen 20 minuten oude gaskookplaat eruit en inductie kookplaat erin.
Beste Paul, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We wensen u veel kook-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ze geven eerlijk en goed advies , proberen je niks aan te smeren. Zijn ook gunstiger qua prijs. Dik tevreden dus .
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Jullie komen afspraken na. Zijn coullant en denken mee met klant. Reageren vlot. Enige verwarring ontstond nadat deel correspondentie per mail in spam terecht kwam. Met telefoon uiteindelijk opgelost. Op naar de volgende bestelling!
Beste Roel, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles uiteindelijk netjes is opgelost! We zien u graag terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed produkt, behulpzaam, vriendelijk en verstand van zaken.
Beste Rob, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goede ervaring vriendelijk en ze doen wat ze zeggen.
Beste Toon, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
uitvoering werkzaamheden perfect.
Beste Gerard, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Telefonisch goed en kundig geadviseerd en verder begeleiding bestelling en levering zeer klantvriendelijk.
Beste Suzanne, Bedankt voor uw mooie review. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik heb(door omstandigheden) telefonisch een droogtrommel besteld. Er werd uitleg gegeven. Trommel werd de zelfde week nog gebracht.
Alles goed geregeld, enige minpuntje, de cashback, daar had wel meer uitleg over mogen zijn.
Beste Eric, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat horen we natuurlijk graag! Uw feedback over de cashback acties nemen we zeker mee! Mocht u meer informatie willen over onze cashback acties, dan raad ik aan om deze pagina eens te bekijken: https://www.vandeweijershop.nl/acties U krijgt nog een automatische e-mail met de link waarin u uw aangekochte model kan registreren! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zie hierboven . Alleen het beantwoorden van e-mail kan beter
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen te horen dat u tevreden bent over onze service. Wat betreft de mailing; Ik zie dat u overal, binnen één dag, netjes antwoord heeft gekregen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan adviseer ik u om contact op te nemen met [email protected] of via 0402851950. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.