Vriendelijke ontvangst en uitstekende service
Beste Sylvia, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
TOP
Beste Hugo, Fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ben al jaren klant, ook mijn kinderen, dus zeer tevreden
Beste, Bedankt voor uw lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Monteurs zijn vakbekwaam en vervingen in no- Time de oude vaatwasser door de bij u gekochte vaatwasser. Oude vaatwasser werd meegenomen.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wasmachine werd mooi op tijd bezorgd oude werd mee genomen, vriendelijke jongens.
Beste José, Bedankt voor uw mooie review. Daar doen we het natuurlijk voor. Veel was-plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
zie bovenstaand
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals altijd perfect geregeld en snelle inbouw door de vakman
Beste Nico, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De mannen in de winkel hebben mij super goed geadviseerd en praten duidelijk met passie over hun werk!! Bij de levering heb ik speciaal gebeld of de monteurs me 30 min van te voren konden bellen. Toen ze me belde stonden ze al voor de deur. Toen afgesproken dat ik zo snel mogelijk Max 20 minuten er zou zijn. 20 minuten later kwam kwam ik aan en waren de monteurs in een restaurant gaan lunchen waardoor ik 20 minuten moest wachten. Toen ik vertelde dat ik speciaal uit mijn werk gekomen was en ik dus na die 20 minuten echt weg was werd er gezegd“Oo maar voor ons maakt het niet uit als jij weg gaat”.. De spullen die ik gekregen heb zijn verder top!
Beste Britt, Bedankt voor uw review en het compliment aan de verkoop. Maar ontzettend vervelend om te horen hoe het is gelopen met de bezorgservice. Wij begrijpen dat gemaakte afspraken dienen na te komen en dit niet de bedoeling is.. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Bedankt voor het geduld! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
weinig uitleg ,en gehaast om weg te komen jammer , de oudere mensen hebben meer behoefte aan een goede uitleg hoe alles werkt dit is misschien een verbeterpuntje
Beste Jac, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Begrijpelijk dat u liever wat meer informatie had gewild. We komen graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Update: We hebben meerdere malen geprobeerd om contact met u op te nemen betreft bovenstaand probleem, zowel telefonisch als per e-mail. Helaas kunnen wij u niet te pakken krijgen. Zou u een e-mail willen sturen naar [email protected]? Alvast hartelijk bedankt. Wij zien graag uw e-mail tegemoet! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Afstandelijk behandeld in de winkel. 4x een halve dag vrij moeten nemen voor 1x leveren. (Was op voorraad, maar toch niet op tijd binnen 2x. Verkeerde koelkast 1x)
Beste, Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend om te horen dat dit zo gelopen is. We komen graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Bedankt voor het geduld! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik werd vriendelijk te woord gestaan.
Beste Kirstin, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Er is geduldig tijd genomen voor het vergelijken van verschillende handstofzuigers en het maken van een goede, persoonlijke keuze.
Beste Els, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we natuurlijk graag. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe stofzuiger! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik ben goed geholpen in de winkel. Vaatwasser kon snel geplaatst worden. Installatie was prima. Hopelijk gaat vaatwasser heel lang mee
Beste Susan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een mooi apparaat met heerlijke koffie
Beste Ingrid, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik ben normaal altijd heel enthousiast over jullie en de service, maar dit keer niet getroffen met de installateur. Chagrijnig en toen ik aangaf dat de oven er niet mooi/goed in stond wilde hij dat eerst niet toegeven. Heeft ook een afdekplaatje van een ingebouwd lampje van de keuken niet teruggeplaatst.
Beste Claudia, Bedankt voor het plaatsen van de review. We vinden het vervelend om te horen dat u het zo ervaren hebt. We hebben de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega heeft zojuist met u contact opgenomen over bovenstaand probleem. We waarderen uw eerlijkheid en zien dit als een aandachtspunt voor de organisatie. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De goede service is de belangrijkste reden waarom ik mijn witgoed-/keukenapparatuur altijd van Van de Weijer betrek.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Op tijd, deskundig en vriendelijk.
Beste Leo, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prima advies en en de monteurs vriendelijk en professioneel.
Beste Hans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De heren waren zo klaar ik ben tevrede
Beste, Bedankt voor uw review. Dat vinden we fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
In de winkel geholpen door deskundig adviseur, met prima uitleg over de verschillende wasmachines.
Beste Johan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bij de aankoop was alles wel goed maar niet erg spontaan de verkoper gaf wel uitleg maar nogal kort. de plaatsing was correct en de medewerkers waren vakkundig en zeer attent, vooral kundig. Alleen na het plaatsen moest ik mij aanmelden bij Siemens voor garantie en moest het type nummer hebben dat is voor mij zeer onduidelijk want het staat achter op de automaat dus ??
Beste Antoon, Bedankt voor uw review. Deze feedback nemen we zeer serieus en leggen we neer bij de juiste afdeling. Goed om te horen dat de bezorging en plaatsing wel goed is gegaan! Helaas hebben wij zelf geen invloed op de plaatsing van Siemens typeplaatjes. Maar we kunnen er uiteraard wel rekening mee houden voor het plaatsen van het apparaat. Ook deze feedback nemen we mee! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vertrouwd,deskundig en klantvriendelijk.
Goed advies, snelle levering, geinstalleerd op zolder gelplaatst en aangesloten. Oude wasmachiene 2 trappen naar beneden gebracht en meegenomen.
Beste Ans, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bezorgers alles goed gegaan en goede uitleg van de apparatuur
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ze geven een goed advies en de service is prima.
Beste Thiel, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.