Jammer dat de bovenkant van mijn onderkastje begon te bobbelen door de warmte maar perfect hoe jullie voor een oplossing hebben gezorgd.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Dat is inderdaad vervelend om te horen. Gelukkig hebben we alles netjes kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goede voorlichting gekregen over onze nieuw aan tee schaffen droger. Angst voor overmatige slijtage meteen ontzenuwd ;). Afspraak voor levering perfect nagekomen, plaatsing en aansluiting was in zeer korte tijd gerealiseerd. Oude apparaat meteen meegenomen, dus geen gezeul naar de stort. Al met al een perfecte en zeer plezierige ervaring.
Beste Geert, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de service. Daar doen we het natuurlijk voor. Heel veel plezier met uw nieuwe apparaat! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Fijne zaak vriendelijk personeel
Beste Leny, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Inbouw afwasmachine gekocht super de monteurs waren super was binnen de kortste keren goed geïnstalleerd zeer nette jongens alles opgeruimd .en zeer goede afwasmachine.een bosch.de prijs was ook goed.
Beste Els, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goede service. In rap tempo oude wasmachine weg en nieuwe aangesloten. Droger op de wasmachine gezet. Vaatwasser uitgebouwd en nieuwe ingebouwd deurtje mooi recht uitgelijnd. Plint onder de vaatwasser bijgewerkt. (Die moest iets ingekort worden) Oude apparaten en verpakkingsmateriaal en zaag restanten meegenomen. Geen rotzooi, snel en netjes gewerkt, vriendelijk personeel. Dikke pluim !!!
Beste Marc, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alleen jammer dat je om 08.00 uur al wacht, terwijl ze pas om 11.30 uur komen. Wel na een telefoontje van we komen eraan. Dit telefoontje was niet vermeld in de mail.
Beste Pedro, Bedankt voor uw positieve review. In de ochtend bezorgen wij tussen 8:00 en 13:00 uur. Dit staat ook op uw bon vermeld en in uw e-mail. We kunnen niet specifieker uw bezorgtijd bepalen. Onze bezorgers bellen daarom altijd een halfuur van tevoren als extra service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe apparaat! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Na goed advies van Patrick op dinsdag is woensdagmiddag de koelkast al geleverd.
Beste Lilian, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we natuurlijk graag. We wensen u veel koel-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
zeer goed geholpen
Beste Henk, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wat miscommunicatie wat betreft wasmachine moest dit zelf ontdekken terwijl de fout bij jullie zat, en vond het vreemd dat er toen een andere prijs uitkwam
Beste, Bedankt voor uw review. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar we nemen uw feedback zeker mee voor de volgende. We zijn blij dat het uiteindelijk opgelost is! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
goede service in winkel en bezorgers
Beste Kim, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede communicatie. Doen wat ze beloven. Installatie was snel.
Beste Martin, Bedankt voor uw mooie review. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goed geholpen in de winkel en ook thuis bij het plaatsen.
Beste Martijn, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles prima in orde
Beste Els, Bedankt voor het plaatsen van een review. Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed advies, snelle levering en super service. Blij met mijn keuken!
Beste Riëlle, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Doen wat ze zeggen.
Beste Hans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
We zijn netjes geholpen, de service is óók heel goed, zelfs bij al oudere apparaten !
Beste Jos, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
zo als ik al gezegd heb ge woon goed zo als het hoort
Beste Hanna, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
In de winkel deskundig en vriendelijk personeel. Helpen met zoeken naar oplossingen ivm bijvoorbeeld met inbouwen apparaten. En heb je thuis een storing dan wordt dat ook weer deskundig opgelost
Beste John, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prettige ontvangst,deskundig advies,zeer ruime keus ,kwalitatieve hoogwaardige producten en prima service.
Beste Theo, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Daar doen we het graag voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bestelling correct afgeleverd en aangesloten, vriendelijke en aardige monteur
Beste Theo, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is. Dat vernemen we graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Positieve inzet, meedenkend en verstand van zaken.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review en het compliment. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Super geholpen. Installatie ook zeer goed. Al jaren klant en hebben nog nooit een enkel probleem gehad.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed advies, stipte bezorging. Een minpunt: in de winkel kreeg ik te horen dat de bezorger mij een half uur vóór het bezorgmoment mij zou bellen. Dit is twee keer niet gebeurd.
Beste Jos, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We zullen onze bezorging hierop attenderen. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Nette service en alles netjes en correct afgehandeld
Er is goed meegedacht welke vaatwasser passend en goed zou zijn. De afspraak voor levering werd makkelijk en snel gemaakt. De vaatwasser is vakkundig aangesloten en wat extra hulp om de greep te monteren was niet teveel gevraagd. Kortom, een aanrader!
Beste Chantal, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.