Goede ontvangst, goede uitleg en goede service!
Beste Dianne, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals we gewend zijn van Van de Weijer: prima service, afspraken kloppen, deskundige monteurs die op correcte en rustige wijze de werkwijze van apparatuur/ storing uitleggen.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede en vlotte service
Beste Stephan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
At marker price, with good installation services (30 min to replace fridge and microwave)
Dear Oleg, Thank you for your kind words. We're happy to hear that you're satisfied with our service! Kind regards, Team Van de Weijer
Nette behandeling in de winkel. Correcte aflevering.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke medewerker en goede bezorgservice. Geen spectaculaire prijzen. Ik hoop dat service en garantie goed zijn mocht ik deze nodig hebben.
Beste Stanley, Bedankt voor uw review en lovende woorden! We streven ernaar om de beste service te leveren, ook na aankoop en bij eventuele reparaties. We wensen u veel plezier toe met uw aangekochte apparatuur! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed geholpen en fijn te woord gestaan.
Beste Hans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
helaas viel onze nieuwe vaatwasser al snel helemaal uit gelukkig na eerst wat pogingen om hem te repareren is hij uiteindelijk vervangen
Beste Koos, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service en dat de problemen rondom de vaatwasser verholpen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
super goede service en je word goed geholpen Het witgoed iis van goede kwaliteot
Beste Astrid, Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het uiteraard voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik heb verschillende keukenapparaten gekocht o.a. koelkast, inductie fornuis, afzuigkap en afwasmachine. Over alle producten goede en nuttige informatie gekregen. De leveringen keurig op tijd en de installatie netjes en door vriendelijke mensen gedaan die ook alle verpakkingen weer meenamen. Prettige winkel, vriendelijke mensen. Top!
Beste Marjan, Bedankt voor uw mooie review. Dat vernemen we graag! We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe keukenapparatuur. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer deskundig advies gekregen omtrent het gekochte product en vriendelijk personeel.
Beste David, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ben er heel blij mee ze waren heel vriendelijk toen ze het brachten ze hebben de diepvries netjes binnen gezet
Beste Marie, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel vriesplezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik ben al zeker 20 jaar klant. Eerst voor reparaties aan oude apparatuur, later voor de aanschaf van nieuwe apparaten. Goede service, vriendelijk en deskundig. Bij vragen snel telefonische reactie.
ik werd direct ontvangen en kreeg een uitgebreide uitleg over de verschillende opties. ook bij het maken van een afspraak voor levering werd meegedacht en snel geschakeld. zo had ik in mijn situatie binnen dezelfde dag een nieuwe droger en werd deze behalve bezorgd ook naar boven getild en geïnstalleerd. Hiermee volledig ontzorgt. gewoon topwerk!
Beste Tarik, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel en tevreden bent over de geleverde service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Correcte informatie over vaatwassers
Beste Lauranne, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Correct en eerlijk.
Beste Jans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijk en zeer behulpzaam
Beste Cynthia, Bedankt voor uw mooie review. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Netjes en snel geholpen in de winkel. De levering ging sneller dan verwacht. Bezorgers waren vriendelijk en netjes. We hebben de koelkast pas een aantal dagen in gebruik maar zijn er tot dusver heel tevreden over.
Beste Maaike, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
(1) Afgelopen zomer: reparatie afzuigkap (niet bij Vd Weijer gekocht) waar de fabrikant het helemaal liet afweten want hun monteur weigerde het inbouw (sic!) apparaat uit te bouwen en wilde dat ik daarvoor de keukenleverancier liet komen. (2) Recent: aanschaf wasmachine waarbij ik uitstekend werd geadviseerd. Bovendien kwam het betreffende exemplaar, ex aequo met drie andere, ook als beste uit een test (jul/aug'23) van de Consumentenbond.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel wasplezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer tevreden over het gekregen advies in de winkel en ook de levering en aansluiten was het dik in orde
Beste Hein, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vanaf de aankoop, advies tot en met de levering/installatie prima. De tijd en rust van verkoopmedewerker tot en met de installateur. Een bedrijf waar je vertrouwd voelt. Betrouwbaar en deskundig !
Beste Marleen, Bedankt voor uw lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Onlangs een nieuwe wasmachine en droger gekocht. Het advies wat ik kreeg was prima en zeer duidelijk. Ook de bezorging liet niets te wensen over. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. Service staat hoog in het vaandel bij deze zaak
Beste Els, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel was- en droogplezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Hoewel ik normaal zeer enthousiast ben over dit bedrijf hadden we nu een zeer matige ervaring. Na het kopen en laten installeren van een nieuwe maatkeuken (bijna klaar) kochten we een showroom modelletje draadloze stofzuiger van Bosch. Wilden we graag een lader bij kopen maar dat was niet nodig als ik Bosch handgereedschap zou hebben (heb ik) want Bosch laders zijn universeel. Dit was een reden om dit model te kopen. Thuis bleek dit onzin, omdat de acculader van mijn schroefboormachine niet kan worden gebruikt. Tijdens het gesprek kwam ook Jamo, de uitstekende keukenverkoper even praten en ging het over de Bora oven. Mijn vrouw vertelde dat die snel vies werd. De verkoper van de stofzuiger vertelde dat je die wél met een schuursponsje kon schoonmaken omdat het RVS is. Niet dus, nu flinke krassen.
Beste Tom, Wat ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Dat vinden we uiterst vervelend om te vernemen. We komen graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Bedankt voor het geduld! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bezorgers waren brutaal, onbeschoft, liepen simpelweg door naar boven met hun modderschoenen van buiten. Nooit weer vd Weijer..
Beste Richard, Wat ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze bezorgservice. Dat vinden we uiterst vervelend om te vernemen. We nemen uw feedback erg serieus en nemen dit uiteraard mee voor de volgende keer. Ik heb daarom de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Zij gaan ermee aan de slag om de ervaring te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een fijn bedrijf met goed en eerlijk advies en nette prijzen en een goede service !
Beste Marco, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.