Materialen uit voorraad dezelfde dag geleverd op verdieping gezet en aangesloten. Wederom de zoveelste positieve ervaring met van de Weijer Witgoed. Een aanrader voor iedereen !! Groeten, Raymond Corbey
Beste Raymond, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Snelle en nette levering van de aankoop. Super aflevering!
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
ik ben vriendelijke en deskundig geholpen van de weijer denkt echt met je mee
Beste Ad, Bedankt voor uw review en lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
gewoon goed
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review. Dat vinden we fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Niks aandringen ontspannen kunnen kiezen
Beste Bert, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede,snelle ,correcte en duidelijke levering!
Beste Jolanda, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Snel een nieuwe wasmachine en droger. Goed advies.
Beste Dennis, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe wasmachine en droger. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prettige firma
Zeer vakkundig en erg vriendelijk geholpen.
Beste Simone, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Installateur heeft alles in werk gesteld om op maat de afzuigkap in mijn oude huis toch passend te krijgen en af te werken.
Beste, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe afzuigkap. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Als ik zelf geen zaak gehad zou hebben zou ik er altijd klant geweest zijn (denk ik)
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Dat vatten we op als een heel erg mooi compliment! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
al vele jaren kopen wij onze witgoed materialen bij jullie. We zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de snelle service
Beste Naomi, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het uiteraard voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zowel bij aankoop als plaatsing, klantvriendelijk en vakkundig geholpen door fa. De weijer!
Beste Elly, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
goede informatie in de winkel
Beste, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u voorzien bent van goede informatie. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles volgens afspraak en tijd geleverd en gemonteerd en goede uitleg gegeven
Beste, Bedankt voor uw lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals afgesproken geleverd, goed advies en een goede prijs kwaliteit.
Beste Piet, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik wordt hier altijd meer dan correct geholpen.
Beste Berry, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Onze ervaring is dat ze geen klok kunnen lezen en zich niet aan de tijdafspraak houden. Dit 2 maal achter elkaar dat is dan 1 ster minder, Ook is 1 bezorger kleinere jongeman die niet zo nauw kijkt met spullen naar boven brengen De muur helemaal beschadigd en dan zeggen:: o dat moet u gewoon bij tippen En daar kun je het meedoen. Jammer dit! Verders zijn de verkopers in de winkel met name Patrick en hennie erg vriendelijk. Mvg fam raaijmakers
Beste Diana, Bedankt voor het plaatsen van de review. Wij werken met twee tijdsvakken (ochtend en middag). Helaas is het niet mogelijk om een specifiekere tijdsaanduiding te geven. We vinden het vervelend om te horen dat het niet gelukt is om de tijdsafspraak na te komen. We nemen uw feedback erg serieus en nemen dit zeker mee voor de volgende keer. We komen toch graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Bedankt voor het geduld! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Snel geleverd, netjes aangesloten en alle verpakkingen meegenomen!
Beste Christie, Bedankt voor uw mooie review. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
We wisten wat we nodig hadden dus waren we snel klaar. Site gaf aan voor 12 uur besteld de volgende dag in huis. Na 12 uur besteld toch de volgende dag in huis TOP!
Wij zijn zeer goed en deskundig geholpen. We hebben een goede uitleg gehad en de medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al was het een geweldige ervaring!
Beste Frans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Je wordt goed geadviseerd door de verkopers in de winkel, al je vragen worden beantwoord. Ben zeer te spreken over hoe goed je op de hoogte gehouden wordt over je bestelling als het artikel niet op voorraad is bij de leverancier, en vervolgens wanneer het geleverd kan en gaat worden.
Beste, Bedankt voor uw positieve review. Wij streven ernaar om altijd onze klanten op de hoogte te houden mocht het product niet voorradig zijn of wanneer de levertijd wat langer is. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over deze geleverde service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Door mond op mond reclame,vooral door de goede service.
Beste Toon, Bedankt voor uw review en lovende woorden! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geleverde service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Dat een langere schroef ineens de oplossing bleek om een openstaande koelkast deur te doen sluiten. Geweldig tevreden.
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
een bebrijf waar men gewoon de telefoon opneemt en probleem of vraag oplost ipv door verwijst. Heel fijn.
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.