Goed, deskundig en klantgericht.

Goede en snelle deskundige hulp.

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Weet niet precies, maar zeker lsnger dsn 20 jaar.

Snel gelopen en keurig aangesloten

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 18 jaar

Altijd hulpvaardig en betrouwbaar

Onlangs nieuw gasfornuis afzuigkap en wand besteld we kwamen er gauw uit door de hulp van Maarten Sol kwamen ons in de prijs tegemoet en met name de sfeer onder alle medewerkers chapeau voor de leiding van het bedrijf zo hoort het

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Denk 20 jaar of langer

Meer dan verwacht!!

Aanschaf inductiekookplaat. Maarten heeft me goede uitleg gegeven zodat ik een goede keuze kon maken. Ook de montage door het serviceteam was uitstekend! Goede communicatie en perfect afgewerkt!! Topbedrijf, zo wil je graag behandeld worden als klant.

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? ?

Op tijd geleverd

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Sinds ik de koelkast gekocht heb

Snel en netjes!

Advies in de winkel was duidelijk en goed en Heb uiteindelijk de beste keuze gemaakt voor wat er bij ons huishouden past! De installatie was heel netjes en snel met een extra uitleg hoe alles werkt! met 1 woord: Top!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Zojuist geworden

Altijd vriendelijke verkoper met verstand van zaken

Altijd vriendelijke verkoper met verstand van zaken.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Een jaar of 5

Geweldige service. Correcte levering en plaatsing in de kelder!

Zeer goed advies! Uitstekende kwaliteit ! Prettige behandeling in de showroom!

zoals het hoort

Deskundig, nette prijzen en afspraken nakomen

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 5-10 jaar

Ze zijn 2 jaar geleden geweest voor wasmachine reparatie. Ik vond de sevice goed. Toen in februari de vaatwasser storing had meteen gebeld voor reparatie. Echter hij kon niet meer gerepareerd worden. Dus naar de winkel voor een nieuwe. Die overigens niet duurder was dan bij de grote jongens in witgoed.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Voor het eerst

prima geholpen

goede service snelle levering top

perfekt

Uitstekend advies in de showroom. levering vlgs afspraak en bezorging en installatie, deskundig en vriendelijk.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? ruim 40 jaar

Geen klus is te groot of te moeilijk voor de mannen van Van de Weijer

Net als alle voorgaande keren is alles weer prima de luxe uitgevoerd . Helemaal tevreden dus .

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? vele jaren

Zeer goed advies, vriendelijk personeel en een perfecte service. Voor ons de beste!!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 6 jaar

Vriendelijke, bekwame vaklui die heel netjes werken

Prima! Na bezoek van Arend om de situatie te bekijken kreeg ik een offerte .. Na afspraak kwamen ze netjes op tijd en werd afzuigkap en oven netjes geplaatst. Het verwijderen van oude afzuigkap gebeurde in goed overleg NB bijna al onze apparatuur en witgoed komt via deze fijne firma!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Lang

Goede prijs, communicatie en bezorging.

Combioven gekocht voor een goede prijs tov diverse andere webwinkels. De communicatie was goed en de bezorging binnen de vooraf aangegeven termijn. De bezorger was vriendelijk en zette hem netjes binnen en nam het oude defecte apparaat mee.

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 1 maand

Goed verzorgd

Alles is goed en heel goed producten

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? +_ 40 jaar

Heel correct behandeld en een goede diepvriezer

Heb altijd een hele goede ervaring met firma de Weyer

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Denk zeker 25 jaar

Vakkundig en vriendelijk

In bestelproces in de winkel heel prettig geholpen met een eerlijk advies voor elk apparaat Extra check werd vóór levering gedaan om te kijken of bestelde apparatuur correct kon worden ingebouwd : dat is absoluut zeer professioneel Levering en plaatsing ging zeer vlot en maar zeker ook vakkundig en nauwkeurig

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 4

Kom hier al jaren, en ze zijn altijd even vriendelijk en geven prima advies, zonder dat ze proberen je iets duurs aan te smeren. Ook de monteurs die het komen leveren en aansluiten zijn allemaal even vriendelijk, en echt vakmensen.

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Geen idee, maar al wel enige jaren

Tot nu toe altijd goed maar nu wankelt mijn vertrouwen wel een beetje.

Nieuwe afzuigkap verkeerd ingemeten, wat op zich kan gebeuren. Volgens de monteur die de nieuwe kwam monteren niet zo erg want hiervoor was een oplossing. Dit is een week geleden en ik heb niets meer gehoord. En wel betaald..!!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Al Jaaaaren

uitstekend

prima advies en uitleg door verkoper. daarnaast mooi bedrijf en maken terplekken vast op welk dag de bestelling geleverd word bezorgers waren ook super aardig, en leverden zoals gevraagd met niet ja maar dat staat of mogen we niet, of andere onzin.

• Hoe heeft onze verkoopadviseur u te woord gestaan?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? eerste aankoop

Goede prijzen en goede apparaten

Via de website hebben we een vaatwasser uitgezocht, hij was op voorraad, dus snelle levering, tegen concurrerende prijs. Op afgesproken dag werd hij thuis bezorgd. Klein verbeterpuntje is, dat het afleveradres (ongewild) overgenomen is van een vorige bestelling die naar mijn dochter moest, maar deze keer was het een bestelling voor ons zelf. Verder was alles prima in orde.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 3 jaar

Prima. Snel en accuraat advies.

Snelle afhandeling van bestelling. Dinsdag besteld en vrijdag geplaatst.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 20 jaar

De voorlichting over bijkomende kosten had beter gekund en uiteindelijk 3 kookplaten uit moeten zoek

We hadden maten kookplaat bij. Eerste advies plaat bleek niet te passen. We kwamen er toen ook achter dat je nog €500 aan elecricien kwijt bent. Verder zou blad verzaagd moeten worden waar kosten voor gerekend moesten worden. En aanleg 3 fase stroom zou maanden duren ivm keuring enexis Vervolgens moesten we terug naar weijer , kleinere plaat uitgezocht met 2 fase. Bij installatie bleek deze kapot te zijn uit de fabriek. Toen de 3 de uitgezocht die ook wat groter was als de tweede want die paste gewoon in de al bestaande nis. Op advies van installateur. Dus het ging allemaal niet heel soepel. Stroom was wel snel aangelegd en ook snel plaat geïnstalleerd

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Paar jaar

De Hooge Akker 29

5661 NG Geldrop

Over Witgoedspecialist van de Weijer

Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.