Fijne en snelle communicatie, bereidt en behulpzaam bij zoeken naar goede alternatieven.
Ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Contact met jullie was ook perfect. Zouden zo weer boeken bij jullie
Wij hebben het contact met Buro voor Muziek als zeer prettig ervaren. Onze collega is bandlid en het was geen probleem dat één en ander ook via hem werd gecommuniceerd. Wat ons betreft een prima ervaring.
Wij zijn goed geholpen door Buro voor Muziek. Op het moment dat de geboekte band een veranderde samenstelling had gekregen werden wij hierover gebeld en werd met ons meegekeken naar een passende oplossing. Erg fijn!
Ondanks de 2 Corona jaren, toch een hele fijne samenwerking gehad
Wij hadden top muziekanten. Het was een onvergetelijke dag voor ons.
Zie hier boven, buro is niet nodig geweest met de band keuze.
Goede begeleiding en uitleg in het samenstellen van onze line up. daarnaast veel ervaring in het zoeken naar eventuele alternatieven. met een gerust hart starten aan een festival.
Geweldige band alleen jammer dat de afbouwers snachts ruzie gingen maken met de crew van de accommodatie
Wij hebben voor onze bruiloft via buro voor muziek de band: New Leaf geboekt. We hebben ontzettend genoten van deze diverse en super muzikale band. Het zorgde meteen voor een goede sfeer
Zeer prettig. Contact was goed en er werd snel gereageerd.
Werk al een paar jaar samen met BVM, wederzijds respect en ik word goed geholpen.
Afspraak is afspraak en zelfs last minute is er van alles mogelijk. Kortom al jaren een vertrouwde partner van de Keidagen.
Erg fijn. Is altijd bereikbaar en handelt accuraat bij wijzingen of vragen
net als altijd goed geregeld
Goeie service
Wij hebben een goed contact gehad met Gilbert. Wil altijd meedenken en ik snel in reageren op vragen via app of mail. Terugkoppeling van antwoorden had soms iets beter gekund, maar wij hebben begrip voor de drukte in het bedrijf.
Na dat we hadden besloten te gaan trouwen, hebben we gelijk contact gezocht met BVM. We kregen gelijk vriendelijk contact en een lijst met band na onze wensen. Hieruit 1 gekozen en alles netjes afgehandeld. Een paar weken voor de bruiloft bleek de band door omstandigheden niet te kunnen spelen. Hierop werden wij gelijk geholpen met een nieuwe band, dat alles binnen een dagen geregeld. Een fantastische band met een fantastisch feest als gevolg! Super blij met de service!
Voor een buurtfeest op zoek naar een leuke Band. Via burp voor muziek gevonden. Alles volgens planning gelopen.
op jullie advies deze band geboekt op ons feest. en het was super!!
Bij het eerste contact een gezellige en ethousiaste man aan de telefoon gehad. Zo enthousiast, dat je zelf ook helemaal hyper de pieper werd. Duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor vragen! Echt top service!
Alles word keurig uitgelegd en netjes geregeld. Vooral de korte lijnen zijn goed en alles word prima geregeld
Goede communicatie via de mail, snelle reactie op mailtjes. De band was helemaal super! Een prachtige avond gehad.
geen gedoe, band en crew denken mee. waren ruim op tijd en alles verliep super.
Het was een topbanen. Ze voelen perfect aan hoe men iedereen er bij moet betrekken.en dan is stilstaan geen optie meer!
Euregioweg 245
7532 SM Enschede