Prima service van vakkundige mensen.

Het meubel werd op een vakkundige manier en snel geplaatst. Alles goed ingesteld en uitgelegd. Verpakking afgevoerd. Prima service

hoge kwaliteit en professionaliteit gaan hand in hand

Spectral maakt haar belofte waar: hoogwaardige geluidsweergave, verpakt in een TV-meubel van hoge kwaliteit design en afwerking met een luxe uitstraling. De levering en plaatsing is zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door enthousiaste medewerkers. Top!

Klant intimiteit ten top!

Professioneel, klantgericht en oplossend gericht. Een combinatie die je niet vaak meer ziet.

Professionele plaatsing in goed contact

Prachtig meubel prima geplaatst door mannen die hun vak verstaan.

De mannen waren heel aardig en nauwkeurig aan het werk

Snel geinstalleerd

Snelle installatie. Netjes gewerkt en netjes de werkplek achtergelaten. Toch heb zit ik na installatie met het gevoel dat het allemaal erg snel ging. Niet even rustig de tijd om alles uit te leggen. Veel informatie in korte tijd. Voor eur 500,- verwacht ik wat meer tijd voor de klant. "Zelf ff lekker oefenen en uitproberen" zeiden de monteurs. Jammer dat ook de Sonos Arc scheef in de kast is gemonteerd. Nu moet ik weer zelf dit netjes afstellen. Tv meubel heel blij mee. Super kwaliteit en staat schitterend in de kamer.

top professionals - doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

vorige week Spectral meubel laten plaatsen. Alles conform verwachting - netjes geplaatst en alle kabels weggewerkt en alles netjes opgeruimd. Klasse! Niet de goedkoopste - wel kwaliteit.

Kost wat maar dan heb je wat.....een top product, ge-wel-dig !!!

Via Piet Clerkx besteld en (uiteraard) geleverd door "Spectral Smart Furniture". De levering duurde +/- 5-mnd, waarschijnlijk was het Covid-gedoe hier debet aan. De uitvoering was helemaal top, de monteurs waren netjes en vakkundig. Ook de uitleg was oké maar heb achteraf toch wel wat vragen. De impact van zo'n moderne "soundshow" heeft best wel een impact voor een 65'er en het zou toch wel handig zijn als er een beschrijving zou zijn om dit achteraf terug te lezen, bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing van de afstandbediening en hoe het mogelijk zou zijn om externe apparatuur (CD-speler) aan te sluiten. Het meubel is werkelijk prachtig. Kortom alles is volgens de verwachting, een aanrader.

Spectral staat voor kwaliteit en vakmanschap

Geweldig meubel, vakkundig en zeer netjes geplaatst

Wat een goede service en deskundige plaatsing!

De plaatsing van mijn Spectral Next meubel verliep vlot en de daarbij geleverde apparatuur werd deskundig aangesloten en afgesteld gevolgd door een goede uitleg van de mogelijkheden van de apparatuur als afsluiting. Heel professioneel van de Spectral medewerkers. Wij zijn blij en trots op ons nieuwe meubel.

Fijne ervaring, netjes, deskundig.

Top service. Het kost wat maar dan heb je ook wat

Super netjes en goed

Uitstekende service

Het Spectral meubel en de tv zijn met veel professionaliteit opgehangen. Alles waterpas en netjes opgeruimd. Daarnaast erg vriendelijk personeel.

Geweldig!

Goede aflevering en het meubel is geweldig!

Fantastisch TV meubel, prachtig design

Lange tijd op zoek naar een fraai TV meubel met de juiste maten, maar niets kunnen vinden. Totdat we wij de winkel Hoogebeen binnenstapten voor een karpet. In een showroom hing een fantastisch mooi donkerblauw Scala TV meubel, waar we direct verliefd op werden. Thuis alles uitmeten, echter helaas de apparatuur paste niet. Dat bleek geen probleem te zijn, want aan het meubel is werkelijk alles (ook de diepte) aan te passen. Afgelopen week is de kast geinstalleerd door 2 mensen van de Spectral service en zij werkten ook met hoge standaards. Vooraf vragen stellen, meedenken, uitmeten, ophangen, schoonmaken, alles ging secuur. Super. Misschien nog een minpuntje, de kast is in de diepte aangepast (+12cm), echter de binnenglasplaten zijn nu 12 cm te ondiep. Daar moet nog kontakt over worden gemaakt, dus ben benieuwd of de after-sales service van hetzelfde niveau is.

Fa. Spectra te Harderwijk reageert super snel en heeft een geweldige service

We zijn erg blij met de keuze van ons televisie meubel. De service en de hartelijkheid van de firma Spectra te Harderwijk is erg goed. Na montage van het meubel en de televisie van 65", ontdekte we een dag later dat de televisie hel iets scheef hing. Ik melde dat bij de firma en een uur later stond de installatiemonteurs al voor de deur. Super geregeld

Overtreft al onze verwachting.

Genieten van de prachtige klank. Goed in te regelen naar eigen gehoor. Vakkundig gemonteerd.

Geweldig!

Wij hebben een zwevend tv-meubel laten plaatsen. Het staat erg mooi en voldoet helemaal aan onze verwachtingen! Ook de contacten met zowel de monteurs als de medewerkers in Harderwijk hebben wij als zeer plezierig ervaren. Een welverdiende 10!

Totale ontzorging door kundige installateurs

Ze hebben goed de tijd genomen in de showroom. De levertijd was wel lang maar dat was ook het enige min puntje. De tv meubel is vakkundig gemonteerd inclusief de tv installatie. Het meubel is echt fantastisch en voor ons een prachtige aanvulling voor onze woonkamer. Wij zijn super blij.

Teleurgesteld

Hele mooie zaak, alleen je mag verwachten dat je als eerste binnenkomst ook als eerste geholpen wordt, maar daar doen ze daar niet aan!

Niet goedkoop, maar elke cent waard!

Uitstekende begeleiding vanuit het hoofdkantoor Harderwijk. Offerte van de meubelzaak was onjuist. Daarop is proactief geacteerd en heeft Riek van Spectral uitstekend meegedacht om eea te herstellen en in lijn te brengen met de wens van de klant. Meubel is perfect, met zorg en in nauw overleg met de klant gemonteerd, en alle apparatuur keurig geïnstalleerd door Dennis en Robin. Kortom een topproduct en eersteklas vaklui, daar bij Spectral!

Ziet er keurig uit en prima aangebracht.

Heel vakkundig en netjes gemonteerd.

Een ter zake kundig team heeft ons meubel snel en professioneel geïnstalleerd en ingericht.

Vakkundig personeel.

Komt op tijd. Aandacht voor je vragen

Nobelstraat 29

3846CE Harderwijk

Over Spectral Smart Furniture

Maatwerk tv-meubels. Het aanbod in tv-meubels is oneindig, maar hét origineel draagt de naam Spectral® Al ruim 25 jaar is dit meubelmerk een absolute pionier. Vooruitstrevend in design en mag zich inmiddels de specialist noemen. Wanneer je op zoek bent naar een zwevend tv-meubel op maat, zonder zichtbare speakers en kabels? Dan hebben wij dé oplossing. Geen enkel ander merk heeft zo'n grote collectie in huis als de pioniers van Spectral. Van standaard tot maatwerk tv-meubels, het behoort tot ons specialisme. Wil jij jouw Spectral meubel op maat samenstellen? Kom gerust langs in dé Spectral showroom, wat volgens onze klanten verhelderend werkt en een beleving op zich is. En omdat Spectral onze grootste passie is, vinden wij het fijn om onder het genot van een goede kop koffie te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden. Laat u inspireren door de diverse modellijnen, bekijk alle kleuren en vele opties, luister naar de beste audio-oplossingen in onze speciaal daarvoor ingerichte sound studio's en maak vervolgens samen met één van onze medewerkers een kant-en-klare 3D tekening. Spectral smart furniture