Fantastisch

Kundig, vriendelijk personeel Goede uitleg en keurig werk

Zeer professioneel

Fijne heren die tevens de tijd nemen om alles uit te leggen

Topproduct, topservice!

Topproduct met topservice!

Persoonlijke benadering en een uitstekende uitvoering

Het contact was zeer plezierig en de adviezen deskundig. Dit geldt eveneens voor de monteurs die het meubel en de tv plaatsten. Men werkte zeer netjes en accuraat. Als laatste was de uitleg helder en duidelijk. Kortom we zijn zeer tevreden over Spectral.

Prima service, mooi product

De 2e keer dat ik een meubel heb laten installeren. Wederom goede monteurs die netjes werken en pas weggaan als het allemaal werkt.

Uiterst vriendelijk en net personeel

Keurig op tijd, uiterst vriendelijk en werken netjes. Echt toppers !

Een 12

Heel goed

gewoon heel goed

Zeer vriendelijke en vakkundige installateurs. Positief meedenken. Er was een klein schoonheidsfoutje na plaatsing. Echter zeer snel opgelost.

Super goed

zeer bekwame en aardige monteur

Professioneel en vriendelijk. Zeer vakkundig

Twee medewerkers kwamen onze Spectral bestelling plaatsen en samen met het nieuwe Sonos systeem alles uitleggen Keurig! Mooi op tijd, deden zelf de schoenen uit toen ze zagen dat we nieuwe parketvloer hadden. Werken netjes en alles vakkundig. Af en toe gezellig praatje, Heel goed alles uitgelegd en namen de lege dozen en “rommel” mee in de bus. Ben maar trots op deze mensen! Dankjewel

De heren komen zeer professioneel over en geven een duidelijke uitleg

Professionele leverancier van een prachtig product

De kwaliteit van het geleverde product staat buiten kijf - en gezien de prijsstelling had ik niet anders verwacht. De aankoop via de Spectral-dealer was een fijne ervaring. Voor wat betreft installatie door Sprectral: mijn ervaring is uitstekend en klantvriendelijk. Van de planner die flexibel meedacht zodat ik bij de installatie aanwezig kon zijn tot de twee frisse jongens die met respect voor je andere bezit het meubel bij je thuis opbouwen. Een meubel van Spectral mag dan geen prijs-pakker zijn - daarvoor koop je er ook geen - maar de ervaring is van begin tot eind in lijn met de kwaliteit van het product. Hoogst aanbevelenswaardig.

Best prijzig, maar zo mooi en wat een kwaliteit !!!

Het was liefde op het eerste gezicht. Gezien, even nagedacht en besteld. Gewoon prachtig hoe alles functioneert. Eén negatief puntje, de lade is net niet diep genoeg voor het opbergen van CD"s en DVD's. Wat ons betreft had dit het meubel perfect gemaakt, jammer.

Keurige levering en installatie

Dennis van Spectral belde keurig op om te zeggen dat hij onderweg was. Hij heeft op zeer nette wijze het spectral meubel geïnstalleerd inclusief de nieuwe tv en de sonos beam. Ik heb daar graag de installatie kosten voor over gehad.

Prachtig , strak en sfeervol

Nog mooier dan ik me had voorgesteld vanaf de tekening. Super strak in een oud huis. Staat werkelijk geweldig mooi.

Professionele installatie

Prachtig product. Professionele installatie. Aardige en nette medewerkers. Veel kennis van zaken.

Uitstekende service

Kwamen binnen afgesproken tijdvenster binnen. Meubel is vakkundig geplaatst en geïnstalleerd. Zeer tevreden over de professionaliteit!

Precies wat ik ervan verwacht had Montage zeer vakkundig uitgevoerd

Super design en top service!!

Vanaf bestellen tot en met het afleveren perfect geholpen. De communicatie (zowel verkoop als montagediensr) was top. Montage van het tv meubel en het installeren van het apparatuur is meer dan uitstekend gedaan.

zeer goede service van a tot z

Vanaf het moment van bestellen tot en met het afleveren is er altijd meegedacht en ruimte geweest om aanpassingen te doen. Het plaatsen en aansluiten van de diverse apparaten is zonder noemenswaardige problemen gedaan en men is niet eerder vertrokken dan het moment waarop alles werkte. De communicatie tussen spectral en dealer ( plattetv.nl ) is ook zonder enige hapering gegaan. Ben ook zeer tevreden met het geluid van mij VRA2 die het voor mij nog meer mogelijk maakt om van mijn Samsung TV te genieten.

Mooi strak design

Jammer dat de bestelling sneller is beloofd dan werkelijk is afgeleverd. Voor de rest prima kwaliteit meubel. De montage team heeft het goed en netjes opgehangen.

Vriendelijke attente medewerker. Die secuur zijn werk doet

Mooi design, geweldige service

Een zeer klantgerichte monteur die een uitstekend product heeft afgeleverd, een waar genot voor het oog.

Communicatie, leveren en plaatsen is écht top!

Leveren en plaatsen van het Spectral tv meubel en aansluiten/installeren van de geluids- en overige randapparatuur is meer dan uitstekend. Goede communicatie vooraf (afspraken maken) en de monteur (Dennis) is absoluut terzake kundig. Vriendelijk, behulpzaam en snel. Helemaal niets te klagen!! Echt top!

Aardige jongens met verstand van zaken. Top gedaan.

Perfect aan gesloten. En goede uitleg gehad. Heel vakkundig

Nobelstraat 29

3846CE Harderwijk

Over Spectral Smart Furniture

Maatwerk tv-meubels. Het aanbod in tv-meubels is oneindig, maar hét origineel draagt de naam Spectral® Al ruim 25 jaar is dit meubelmerk een absolute pionier. Vooruitstrevend in design en mag zich inmiddels de specialist noemen. Wanneer je op zoek bent naar een zwevend tv-meubel op maat, zonder zichtbare speakers en kabels? Dan hebben wij dé oplossing. Geen enkel ander merk heeft zo'n grote collectie in huis als de pioniers van Spectral. Van standaard tot maatwerk tv-meubels, het behoort tot ons specialisme. Wil jij jouw Spectral meubel op maat samenstellen? Kom gerust langs in dé Spectral showroom, wat volgens onze klanten verhelderend werkt en een beleving op zich is. En omdat Spectral onze grootste passie is, vinden wij het fijn om onder het genot van een goede kop koffie te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden. Laat u inspireren door de diverse modellijnen, bekijk alle kleuren en vele opties, luister naar de beste audio-oplossingen in onze speciaal daarvoor ingerichte sound studio's en maak vervolgens samen met één van onze medewerkers een kant-en-klare 3D tekening. Spectral smart furniture