Mooi product, zeer matige communicatie en afhandeling
In de communicatie voorafgaand aan de bruiloft ging er al veel mis rondom de factuur. Op de dag van de bruiloft bleek de videofunctie niet geinstalleerd, waardoor de grootste hoeveelheid van onze gasten de door ons bedachte 'video-gastenboek' niet hebben kunnen inspreken. Iets wat we ontzettend jammer vinden, want we gingen juist voor de combinatie van foto + video en kwamen daardoor bij jullie terecht. Tegen de tijd dat de videofunctie het wel deed, bleek het geluid het niet te doen. Positief is dat hiervoor op de avond door jullie aandacht voor was, om op het evenement langs te komen. De foto's zijn leuk geworden en de gasten hadden plezier in de booth zelf. Ook vinden we door jullie ontworpen design van de fotostrip erg tof. Zoals in de korte zin al gezegd: het is een mooi product, maar we zijn zeer ontevreden over de slechte communicatie en het niet volledig werken van het bestelde product (namelijk foto én video). Dit heeft onze ceremoniemeesters ook op de avond zelf onnodig veel tijd gekost.