Heerlijk om weer buiten te sporten, veeel beter dan een sportschool ;)

Iedere trainer heeft een andere insteek en dat is juist het leuke eraan, een die geeft veel aandacht aan de fysio-achtige aspecten (heb mijn knie vorig jaar gebroken, dus fijn dat daar dan ook professioneel advies op komt) tot aan een andere trainer die lekker foute 90's muziek op zet om bij ons de moed erin te houden voor de 250 (!) buikspieroefeningen! Als je van positieve energie en buitenlucht houdt dan raad ik deze team city bootcamps van harte aan!

Goede start door toegankelijke lessen

Helemaal blij met de keuze om hier te gaan sporten. Makkelijk opgeven via de app, veel mogelijkheden en heerlijk om te sporten in een groep enthousiaste mensen. De lessen zijn ook goed gevarieerd.

Gezellig buiten en full body workout

Zo fijn om na een hele dag binnen te hebben gezeten buiten te kunnen sporten. Ik ben blij dat ik met bootcamp team een stok achter de deur heb om ook in de wintermaanden wanneer het vroeg donker is met anderen te kunnen sporten. Met de gevarieerde training, train je je hele lichaam. Vaak worden er varianten mee gegeven om het zwaarder of lichter te maken zodat elk niveau uitgedaagd wordt. In de groep van maximaal 20 mensen, wordt er goed op iedereen zijn houding gelet en krijg je ook genoeg persoonlijke feedback/aanmoediging om net dat stapje extra te gaan.

Bootcamp is heerlijk in de buitenlucht.

Je voelt echt dat je een goede workout hebt gehad.

Heerlijk in de buitenlucht ff een uurtje tijd voor jezelf

Echt wel even een stap; pas ik in de groep? is het instapniveau niet te hoog? Door de persoonlijke aandacht van de trainer en de individuele ruimte binnen de oefeningen, past het altijd!

Fijne les, aardige en behulpzame trainer

Enthousiaste trainer ern groep zonder poespas

Heldere instructies, geschikte bootcamp voor iedereen. Trainer houdt rekening met individuele niveaus. Erg prettig omdat ik zelf startend ben qua bootcamp. Maar dat houdt uiteraard niet in dat je niet aan t werk moet ;)

Heerlijk buiten sporten!

Lekker ongedwongen en afwisselend. Heerlijk om buiten te sporten met verschillende oefeningen.

Fijne en energieke bootcamp

Bootcamp zit vol plezier en enthousiasme van de groep en trainer. De trainer is kundig en gemotiveerd.

Leuke en afwisselende oefeningen in gezellige groep!

Ondanks een grote groep, heb ik een hele leuke bootcamples gedaan. De trainer, Leon, was vriendelijk en gaf leuke afwisselende oefeningen. Ook oefeningen waarbij je moet samenwerken. Dit ging heel ongedwongen. Ik heb nu alweer zin in de volgende!

Ik krijg hier veel energie van!

Het is heel motiverend om met een groep lekker in de buitenlucht te sporten onder leiding van een enthousiaste trainer! Je merkt ook écht dat je actief bezig bent geweest: na een training heb ik een voldaan en energiek gevoel.

Een toffe gezellige groep om mee te bewegen!

Ik deed het samen met een vriendin die al bekend was, het was tof om samen met de gezellige groep te sporten!

Uitdagende en leuke manier van sporten

Heerlijk zo in de buitenlucht, leuk om met een groep samen bezig te zijn. Uitdagende en afwisselende oefeningen en een motiverende trainer! Ik heb na mijn proefles meteen een abonnement afgesloten.

Heerlijk buiten sporten!

Super leuke bootcamptraining, de trainer denk echt met je mee. Heel fijn om in de buitenlucht te sporten.

Een top training als vanouds

Na 2 jaar gestopt te zijn vandaag weer heerlijk begonnen met gezonde spanning want kom ik nog wel mee met de groep.. echter al bij binnenkomst viel die spanning weg door de gezellige groep en zeer goed opgebouwde training. Als vanouds heerlijk getraind waarbij er ruimte was om op eigen tempo mee te doen!

Leuke groep, ontspannen sfeer, maar wel lekker hard getraind

Voor alle niveaus en dat is wel zo prettig. Leuke sfeer en topweer,dus hopelijk blijft het zo

Lekker bezig!

Tot nu toe 2 bootcamp lessen gehad, de 2e les weer anders dan de eerste, veel afwisseling. Leuke begeleiding die duidelijk uitleg geeft en je helpt bij het verbeteren van je houding en techniek.

Team City Bootcamp heeft mij aan het sporten gekregen

Ik heb veel sporten en fitness geprobeerd, maar niet vol gehouden. Na de proefles ben ik direct verder gegaan omdat; de deskundigheid en begeleiding er is zodat ik na 2 jaar nauwelijks te sporten toch met de ervaren groep mee kan. Er is oog voor eventuele blessures met vervangende of aangepaste oefeningen. Maar vooral de goede onderlinge sfeer en aanmoediging om samen het meeste uit jezelf te halen werkt stimulerend. De oefeningen zijn overigens ook goed te herhalen thuis als je een keer niet kan. Ik ben begonnen met de strippenkaart en het inplannen van de lessen gaat het makkelijk. Maar het belangrijkste is dat ik iedere keer na afloop het gevoel heb dat ik echt iets gedaan heb en zin heb in de volgende keer. En dat heb ik lang niet gehad, maar nu wel weer door Team City Bootcamp.

Goed gesport, altijd op eigen niveau

Ik heb met 2 bootcamps meegedaan, door 2 verschillende instructeurs. Beide instructeurs waren mega aardig, en paste het programma aan op het niveau van de groep en boden ook altijd alternatieve niveaus aan. Beide instructeurs hadden wel een hele andere eigen stijl. Hierin moet je denk ik wat mazzel hebben dat de stijl die bij jou past, ook past met de gewenste locatie en tijd.

Uitdagende bootcamp prima afgestemd op mijn leeftijd

De oefeningen waren uitdagend zodat je goed merkt dat je getraind hebt. De trainer zorgt ervoor dat je het optimale uit de oefeningen haalt. Ook het trainen in een groep werkt stimulerend bij de opbouw van een betere conditie.

Goede instructrice met een breed scala aan sportoefeningen, voor elk niveau!

Ik ben nieuw in Den Haag en vond het erg spannend om in mijn eentje te gaan. Ik ben met open armen ontvangen en er werd goed gemonitord of alles goed ging. Leuke groep en ik werd goed uitgedaagd op mijn eigen niveau. Zeker een aanrader.

Al snel een 'thuis' gevoel

De sfeer is heel positief maar ook op een juiste manier streng door de trainer waardoor je zelf echt tot het uiterste gaat. Heerlijke training! Marenthe, de trainster, geeft me meteen het gevoel dat ik in de groep thuis hoor, ook al heb ik een conditie van niks.

Een goede start.

Ik was op zoek naar iets meer dan alleen hardlopen en dat heb ik gevonden bij Team City Bootcamp. Lekker starten in de buurt op je eigen niveau en onder goede begeleiding. En er zijn genoeg mogelijkheden voor extra uitdaging wanneer dit nodig is.

Lekker actief trainen in de buitenlucht - heerlijk!

Ik heb heerlijk getraind, leuke groep en een trainer die ook goed aandacht had voor hoe je de oefeningen deed. Was een leuk circuitje die de trainer had uitgezet, afwisselend en je kunt het zo zwaar maken als dat je zelf wilt. Tuurlijk word je uitgedaagd om zoveel mogelijk uit jezelf te halen en dat is fijn! Kortom, ik ga hier zeker mee door.

Een groot welkom gevoel

Mijn proefles was een fijne ervaring. Ik voelde mij welkom door de vragen die trainer Amit, Dante en medesporters stelden, door de eerlijke antwoorden, maar vooral door de complimenten die ik kreeg. Bezweet, voldaan en blij huppelde ik naar huis om mij direct in te schrijven. Toen ik daarover nog vragen had werd ik ook online goed geholpen.

Orteliuslaan 850 Unit M

3528 BB Utrecht