Ideaal dat je op alle dagen van de week, s'ochtends en s'avonds in de buurt kan trainen bij verschillende trainers
Een absolute aanrader! Lekker in de buitenlucht trainen met een enthousiaste groep mensen met verschillende niveau's en op verschillende locaties. De trainers motiveren je en helpen je om het beste uit je zelf te halen. Als de oefeningen te moeilijk, of door een blessure niet uitvoeren zijn, komen de trainers met goede alternatieven zodat je toch lekker mee kan doen. Inschrijven voor de trainingen doe je heel makkelijk via een handige app. Mocht je onverhoopt ziek worden of toch niet kunnen is het afmelden via de app ook binnen 2 klikken gebeurd
Ik vond het super en Cathy is een leuke meid en geeft heel goed les
Tijdens de bootcamptraining onder begeleiding van Naomi op de boulevard van Scheveningen was het vreselijk koud, -4 graden. Desondanks was er een grote groep gemotiveerde sporters aanwezig. De meesten trainen regelmatig en een lange tijd bij Naomi. Ze is een enthousiaste dame met humor en veel ervaring met het geven van bootcamptrainingen. Ik doe de volgende keer graag weer mee!
Op verschlllende avonden maar ook op zondag overdag heb ik trainingen gevolgd. De afwisseling qua inhoud van de trainingen maakt het leuk. Tom is een professional. Zijn manier van training geven vind ik zeer prettig. Zijn passie en gedrevenheid is mooi om te zien, zo ook zijn enthousiasme (en humor!) om de groep te triggeren nog een tandje bij te zetten als dat nodig is.
Het was een fijne en inhoudelijke goede training, ik ga snel weer!
Goede trainers, Patrick van Leeuwen en Mike Tros. Leuke trainingen. De mogelijkheid om overal te kunnen trainen, wanneer je maar wilt, hoe laat je maar wilt. Erg fijn! De app is super handig, aanmelden en afmelden. Leuke aanbiedingen meestal. Ik ben erg tevreden.
De lessen van Martijn zitten altijd vol energie waardoor je er altijd 100% voor wil gaan en gemotiveerd wordt. Leuke afwisselende lessen.
ik vind het super hoe de trainingen worden gegeven. Ze zijn goed voorbereid en het is leuk om ook in verschillende samenstellingen van groepen te trainen. Ik beleeft er veel plezier aan.
Elke training is anders, die diversiteit maakt dat het elke keer leuk is om te gaan. Het enthousiasme van Martijn werkt heel goed en maakt dat je toch nog even harder gaat.
De trainingen van Bootcampteam zijn afwisselend en uitdagend. Bovendien moedigen de trainers je aan om net nog een stapje harder te lopen, zodat je jezelf blijft verbeteren. Ik zou Bootcampteam aan iedereen aanbevelen!
Fijne training, veel mogelijkheden om op een ander moment te trainen als je op je vaste avond niet kan.
Superleuke en motiverende trainingen!
Professionele begeleiding waardoor je iedere keer weer je grenzen kunt verleggen.
Trainen bij Bootcampteam is heel motiverend. De trainer en overige deelnemers zijn erg stimulerend en zorgen ervoor dat je jezelf pusht om door te gaan. Ik beveel het zeker aan!
Elke bootcamp is anders. Met de begeleiding van Fernando word je super enthousiast en hij weet je elke keer weer goed te motiveren om tot het uiterste te gaan. Fantastische trainingen!
Ik vind het grote aanbod aan dagen en tijden om trainingen te volgen ideaal. Ik wissel heel wat af. Dat past niet alleen goed in de agenda, het geeft ook nog meer afwisseling aan de trainingen. Top!
Heerlijk buiten afwisselend en motiverend Toppers!!!!
Het is elke week weer een leuke les, zelfs ondanks af en toe het slechte weer
Een enorme drempel voor mij om aan bootcamp te beginnen. Bootcamp was voor mij alleen voor hele sportieve mensen. Het tegendeel is waar. Ondertussen al 6 maanden lid en elke week voel ik me weer super als ik ben wezen bootcampen!!
Ik vind het Bootcamp team echt een geweldige uitvinding. Je kan zelf inplannen wanneer je wilt trainen, het is lekker in de buurt en de trainingen zijn erg toegankelijk. Na de training heb ik echt een goed voldaan gevoel. Super!
Afwisselende training, er wordt goed rekening gehouden met de verschillende niveau's van fitheid van de deelnemers. De trainingen gaan altijd door en zijn zwaar genoeg voor me. Trainer doet haar best om steeds nieuwe of andere manieren van trainen te bedenken.
Leuke afwisselende lessen die enthousiast gegeven worden!
Buiten sporten midden in de natuur in groepsverband, prima trainers. Top!
Echt top! Goede trainers en zo fijn om zelf te kunnen bepalen op welke dag je wil sporten!
Orteliuslaan 850 Unit M
3528 BB Utrecht