Snel, en voordelige prijs!
Via de site al onze gegevens ingevuld. Met een week is de oude diesel tank weggehaald en gesaneerd.
Deskundigheid en kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat ik er niet bij ben. Waar ik wel een oordeel over kan geven is dat de afspraken goed nagekomen worden.
Perfect geregeld
Prima geregeld, geen kopzorgen om gehad. Afspraak nagekomen
Alles netjes afgehandeld
Helemaal top!!
De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd naar volle tevredenheid.
Brandstofnet werkt super ze komen hun afspraken goed na alleen hoe ze met de tank omgaan toen hij in de vrachtauto zat vond ik een beetje. Raar
Goedendag heer Schiphorst, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het erg spijtig om te lezen dat het bij u niet allemaal naar wens is verlopen. U geeft aan dat u het raar vond hoe er met de tank omgegaan werd toen deze in de vrachtwagen lag. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat er op de dag dat uw tank opgehaald werd, er nog 10 andere tanks opgehaald moesten worden, en dan is het wat passen en meten. Dit wil nog weleens met wat gooi en smijtwerk gaan, de tanks gaan tenslotte naar de verschoot machine. Maar ik ga zeker uw reactie doorgeven aan de planning, zodat zij hier beter op kunnen letten, want het moet zeker niet zo zijn dat de klant er een gevoel van ondeskundigheid van krijgt. Desondanks zijn wij wel blij met uw eerlijke feedback en wensen u verder een fijne dag.
goeie service.
Is goed afgehandeld alleen was er een afspraak gemaakt dat ik een uur voor het ophalen zou worden gebeld en dat is niet gedaan
Verwijderen olietank uit de kelder ging binnen enkele uren zonder enige overlast voor klanten, of passanten. Top service, ook de communicatie was heel duidelijk. 👍
Ik heb alleen nog geen KIWA rapport ontvangen. Dat duurt nogal lang.
Bedrijf is deskundig en praktisch
Ik ben meer dan tevreden over Brandstofnet, zeker mbt de service en het persoonlijk contact. Alles waar ik voor kwam te staan en de bedrijven, waar ik mee te maken kreeg, was perfect geregeld. Mijn dank daarvoor.
Bedankt voor super snelle service...
Rozenlaan 19
3281CR Numansdorp
Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.