enige nadeel is hij heeft de tank zo meegenomen zonder zich te melden is
Zeer goede communicatie. Tank op afgesproken datum vakkundig weggehaald.
Het kost veel geld, maar het werd prettig geregeld
Alles is goed verlopen bedankt voor de snelle en goede service en vak bekwaamheid.
100 % tevreden
Snel en correct gehandeld met de levering van de nieuwe tank en afvoer van de oude tankt.
vlotte duidelijke en vriendelijke manier van zaken doen
snelle communicatie en geregeld
Goed bedrijf dat met je meedenkt
Zeer duidelijke communicatie. Snelle reactie op vragen etc Uitstekende prijs kwaliteit. Zeer aan te bevelen. Laten niets aan toeval over. Ben erg tevreden over Brandstofnet
goed advies , snelle levering
Zeer accurate en snelle service tegen aantrekkelijke prijs
Rozenlaan 19
3281CR Numansdorp
Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.