is gewoon goed
Keurig de afspraken na gekomen. Een vriendelijke chauffeur die niet moeilijk deed. Perfect!!!!
Top geregeld Tank aangemeld, binnen een week afgevoerd en alles keurig afgehandeld. Certificaatjes op mail . Nergens iets op aan te merken
Ik ben zeer tevreden t/m het sturen van het Kiwa-certificaat.
Snelle afvoer van de tank en een goede administratieve afhandeling.
tank was tip top in orde! snelle levering! alleen de verf was nog niet geheel uitgehard. veder was alles goed en netjes. mvg barry
Mooie snelle actie en lijkt mij een prima tank
Communicatie is goed, maar de afwerking zoals ze het achter gelaten hebben laat te wensen over. Het gat waar de olietank heeft gezeten hebben ze maar voor een klein gedeelte dicht gemaakt er zaten nog voor het grootste deel geen grond of zand in. Heb zelf een kraan moeten huren om alles dicht te maken. ik heb er foto's van gemaakt die stuur ik zsm. per mail naar U toe. ik vind naar wat ze geleverd hebben de factuur wel erg hoog en zeker hoe ze het achter gelaten hebben. zou graag willen dat U de prijs aanpast van de factuur ook omdat ik zelf een kraan heb moeten regelen om alles netjes dicht te maken.
Goedendag mevrouw van Herk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat mij bevreemd is dat alle werkzaamheden persoonlijk met mij zijn doorgelopen en besproken en dus ook zo zijn uitgevoerd. Wij hebben zelfs na aanleiding van uw telefoontjes na uitvoering van de eerste werkzaamheden besproken wat u eventueel nog wenste en hebben wij ook dit zo uitgevoerd. Want u wilde zelf de grond naast de saneringsput gaan gebruiken om aan te vullen. Stel dat er dan nog zaken zijn waar u het niet mee eens ben of die u dan alsnog anders had gezien, waarom belt u dan niet even? Zodat wij ook de gelegenheid krijgen om dit even voor u op te lossen? Nu zegt u dat u kosten heeft gemaakte en graag een aanpassing wil op het facturatiebedrag. Als u op eigen beweging kosten gaat maken zonder ons in kennis te stellen wordt het voor ons wel een lastige situatie. Wij zijn dan ook van mening dat u zonder overleg met ons heeft besloten om kosten te gaan maken en kunnen nu helaas niets meer voor u betekenen.
Rozenlaan 19
3281CR Numansdorp
Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.