Het was prettig om met je samen te werken, op een fijne manier hebben we een moeilijke periode goed af kunnen sluiten.
Soms was het onduidelijk of een email wel of niet aangekomen was, omdat de reactie wat langer duurde. Het was niet te lang, maar soms had ik het gevoel dat er iets niet door gekomen was. Verder was het hele traject duidelijk en goed begeleid.
Goed geholpen en duidelijke info.
Correct en zeer professioneel
Hele goede service. Je hoeft maar te contacten en wordt meteen heel goed geholpen. Hoop nog jaren met breass samen te werken.
Rompslomp na een aanrijding geheel geregeld door BreAss. Een geruststelling, vooral voor de ouder wordende mens.Het is de persoonlijke benadering, die vertrouwen oproept en verdient. Dank je Johannie.
Super tevreden!
Goed geregeld
Ik voelde me gehoord en gezien en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Als ik een vraag gehad werd hier altijd tijd voor vrijgemaakt.
Johannie biedt een helpende hand wanneer het nodig is.
Vriendelijk, meedenkend en efficiënt
Goede vriendelijke en snelle afhandelingen
goed advies en uitvoering
Staat altijd voor je klaar, altijd persoonlijke belangstelling. Gewoon een heel fijn persoon die er echt voor gaat om jou tot tevredenheid te helpen.
Mijn ervaring is heel goed. zeer tevreden!
vanaf het begin een zeer prettige, open en eerlijke samenwerking.
een prettig kontakt.
Goed advies, accuraat, duidelijk en prima tarieven. Johannie denkt met je mee en de koffie is ook nog eens lekker!
Al jaren ZEER tevreden!
Goed gedaan Johannie, bij een redelijk ingewikkeld probleem!
Ik ben zeer tevreden
Zeer meegaand en meewerkend. Oplossing-gericht. Vriendelijk.
Alles in één hand zou de beste oplossing zijn, één aanspreekpunt.
Goed overleg en prima afwikkeling van de zaken. Top!
Hoge Ham 75
5104JC Dongen
BreAss te Dongen is een fris kantoor waar kennis en persoonlijk contact de boventoon voert en men nog weet wat dienstverlening betekent. BreAss wordt gerund door Johannie Brenders. Johannie is ruim 15 jaar actief in de branche en adviseert en bemiddelt in financiële diensten (verzekeringen, hypotheken, sparen, pensioenen en belastingzaken). Daarnaast is Johannie geregistreerd familie mediator. Zij begeleidt mensen in familieconflicten en (echt)scheidingen. Met name voor dat laatste wordt veel van haar dienstverlening gebruik gemaakt. Ze heeft niet voor niets de keurmerken MfN (Mediation federatie Nederland) en RFEA (Register Financieel EchtscheidingsAdviseur).