De verloskundigen van de praktijk Schoffelen - van Vleuten hebben bij mij de nazorg verleend. Ze bieden een luisterend oor, verlenen goede zorg en nemen echt uitgebreid de tijd voor je. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen of advies. Kortom zeker een aanrader. Mits ons nog een kleintje gegund is, zal ik me zeker weer aanmelden in deze praktijk!
Vanaf het begin van de zwangerschap wordt er tijdens elk consult uitgebreid de tijd genomen om te kijken naar de baby en de gezondheid van moeder en kind te bespreken. Het advies helpt om je goed te kunnen voorbereiden op de bevalling en het ouderschap en de diversiteit aan kennis en ervaring van alle dames maakt dat je alles van diverse perspectieven hoort.
Zelf vertrouwen.
Helaas had ik een miskraam maar het zorgzaam aandacht van de verloskundige hielp enorm in zo'n moeilijke periode.
Een super praktijk ! Echt een aanrader voor elke zwangere vrouw! Super verloskundigen die er werken , stuk voor stuk lieve en zorgzame mensen die elke zwangere zeker goed helpen en op hun gemak stellen tot aan de bevalling en erna !!
Vriendelijk, enthousiast team van medewerkers. Altijd een luisterend oor. Je wordt op je gemak gesteld en gerust gesteld. Nemen de tijd voor je en dat voelde heel erg fijn. Krijgt fijne en duidelijke uitleg over alles rondom de zwangerschap en bevalling. Het zijn allemaal toppers!
Super lieve dames, die ontzettend goed zijn in hun vak.
Al bij het eerste telefoontje wisten we dat dit een praktijk is waar ze oog en oor hebben naar de papa’s en mama’s. Ik was in het begin van mijn zwangerschap erg bang voor alles wat er kon misgaan en hier was iedere afspraak opnieuw aandacht voor. Of het nu uitleg was of een extra echo om me gerust te stellen, niets was te veel. Ook voor papa was er meer dan voldoende aandacht en zeker voor grote zus. Zo leuk om te zien hoe zij door jullie betrokken werd bij de echo’s! Tegen het einde van de zwangerschap zagen we elkaar iedere week. Ook hier was er voldoende aandacht, werd er goed naar de baby gekeken maar ook zeker naar mij. We hebben ongemakkelijke situaties meegemaakt samen en zelfs dat wisten jullie tot een (voor zover dat kon) prettige ervaring te brengen. Mijn bevalling heb ik helaas zonder jullie moeten doen. Wat een horror bevalling heb ik gehad… en een vreselijke kraamweek…doordat ik in het ziekenhuis moest blijven met Lina voor de duur van 7 dagen en ik Corona had mochten we elkaar helaas niet zien. Maar we hebben iedere dag contact gehad. En jullie hebben me door de moeilijke periode heen geholpen. Eenmaal thuis waren jullie er weer voor ons! Jullie hadden door dat het met mij niet heel goed ging en hebben de administratie rondom de kraamhulp, ggd en ziekenhuis van ons overgenomen en ons ondersteund daar waar het kon. De extra bezoekjes die jullie aan ons brachten hebben meer dan goed gedaan en er mede voor gezorgd dat het met ons weer beter ging. Jullie hebben echt oog voor de mens! 1000 maal dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben!!!
Hele fijne ervaring, ondanks enkele hobbels in de weg.
Helaas een miskraam gehad, maar de verloskundigen zijn ontzettend lief, geven je de informatie die je nodig hebt en leven met je mee.
Ik kon altijd gerust mijn problemen vertellen aan de verloskundigen en ik kreeg altijd zorgzame adviezen.
Beide zwangerschappen gekozen voor deze verloskundige praktijk. Ze nemen de tijd voor de zwangere en leveren prima zorg. Ik voelde mij altijd op mijn gemak.
Ze staan altijd voor je klaar echt iedereen uit het team!
Hele fijne en goede begeleiding bij mijn 3 zwangerschappen en bevallingen. Kundige en betrokken verloskundigen en assistentes, ze denken met je mee en hebben oog voor jouw wensen. Zeer aanbevolen!
Goede begeleiding, altijd even vriendelijk.
Ik werd er met open armen ontvangen en als ik vragen had of ergens mee zat werd ik altijd goed geholpen ook tijdens de bevalling hele goede steun gehad.
Een fijne ervaring gehad. Alle 5 de verloskundigen aardig, professioneel. Ik voelde me gehoord. Namen de tijd voor ons. Veel echo’s gehad, leuk!!!!
Wij hebben een prettige begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. We zijn jullie heel dankbaar!
Super fijne, professionele, lieve verloskundige allemaal. Super goede begeleiding zowel tijdens de afspraken als tijdens de bevalling.
Net zoals bij de eerste zwangerschap wen hele fijne ervaring gehad bij de praktijk. Deskundig, lief, professioneel en vakkundig. Laten je in je waarde en geven tips en informatie waar nodig.
Ik heb uiteraard al wat meer ervaring met Verloskundige Praktijken. Maar dit was zeker een ervaring waar ik met een heel goed gevoel op terug kijk. Ondanks dat ik tijdens de zwangerschap over ging naar de Gynaecoloog heb ik altijd goed en heel lief contact gehad met jullie praktijk. Jullie hadden zeker een belangrijke rol om enigzins een fijne kijk en later herinnering te krijgen op deze hele zware zwangerschap! Ik beveel jullie daarom ook zeker aan bij anderen❤
Super vriendelijke dames; allemaal. Super goede begeleiding, niks wordt opgedrongen , er wordt goed naar je geluisterd, ze nemen je serieus, ze begeleiden je super tijdens de zwangerschap. Over de bevalling kan ik niks zeggen, deze was in het ziekenhuis zonder eigen verloskundige, achteraf een domme keuze van mezelf. Waren ze maar wel bij de bevalling geweest!
Alle verloskundigen en medewerkers zijn heel betrokken en nemen uitgebreid de tijd voor je. Er komt geen derde kindje, maar als dat wel het geval was zou ik zo weer kiezen voor Schoffelen - Van Vleuten!
Super goed begeleid in de zwangerschap en tijdens de bevalling echt super. En ze zijn zorgzaam en heel betrokken. Je kan met al je vragen terecht en niks was teveel. En je mag altijd bellen als er wat is. In Een woord super praktijk.
Ik heb alle afspraken fijn ervaren. De bevalling is door de gynocoloog overgenomen ivm een inleiding.
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht