Onze ervaring met de verloskundigenpraktijk is dat ze erg zorgzaam, laagdrempelig en kundig en enthousiast zijn! Hele fijne begeleiding bij zwangerschap en bevalling!
Tijdens mijn eerste bevalling heel goed ondersteund door de verloskundige. Die tevens heel lief, motiverend en behulpzaam was. Ook tijdens de zwangerschap door lieve en zorgzame verloskundigen geholpen.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van deze verloskundige praktijk. Wat een fantastische dames met een prettige persoonlijke benadering.
Ik vind jullie praktijk super!! Niet voor niks al 3 x bij jullie geweest! Zelf vind ik het fijn dat jullie met zoveel verloskundige zijn!! Stuk voor stuk zijn jullie Toppers! En voel ik me zo op m n gemak! Dank jullie wel weer voor de 3 mooiste momenten in mijn leven! ❤️
GEWELDIG! Wanneer er ook maar iets was mocht je altijd bellen / appen! Ze hadden allemaal een luisterend oor en spraken, vooral die laatste zware weken, me de moed in! De begeleiding bij de bevalling is ook in 1 woord geweldig geweest. Een enorme steun gehad van Rachelle.
Alle drie de zwangerschappen bij verloskundigepraktijk Schoffelen en van Vleuten geweest en heb geen 1 opmerking! Alle dames die er werken zijn stuk voor stuk, lief, geduldig, begripvol en luisteren met veel aandacht naar wat jij wilt! Ze geven goede adviezen waardoor je ook echt met een vertrouwd gevoel beslissingen gaat nemen. De zwangerschappen waren niet altijd even gemakkelijk maar door deze dames zag je snel weer al het moois ervan! Voor mij is het avontuur met zwanger zijn en bevallen voorbij maar ik kijk met heel veel liefde terug op deze mooie tijd en dat komt mede door deze dames!
Geweldig begeleid tijdens mijn zwangerschap door alle verloskundigen van de praktijk. Ondanks de gekke tijd voelde ik me altijd welkom in de praktijk.
Heb een goed evaring gehad elk dames top team
Super begeleiding gehad, allemaal betrokken en enthousiast.
Zeer vriendelijk en zorgzaam
Ik ben altijd goed ontvangen en geholpen.
Drie kinderen en twee miskramen heb ik gehad. En bij allen was de begeleiding vanuit het verloskundige team fantastisch. Menselijke en betrokken benadering, kundig en professioneel. Stuk voor stuk topdames! Helaas door corona niet alle verloskundigen kunnen zien, maar dat is overmacht.
Ervaren en hele vriendelijke mensen, ben erg goed geholpen en ga bij volgende zwangerschap zeker terug!
Allemaal even professioneel en aardig! Zeker een aanrader.
Hele fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en bevalling! Ik voelde me vertrouwt. Het enige wat ik miste in het eerste deel van de bevalling was wat extra communicatie, omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Ik was voor mijn gevoel lang alleen in de kamer en wist niet wanneer de verloskundige terugkwam en de checks ging doen. Dit kwam ook door de dienstwissel, maar na de dienstwissel super communicatie en super begeleiding van de bevalling en hebben jullie geholpen het mooiste mannetje op aarde te zetten :)
Heel erg tevreden over de goede zorgen van alle dames in de praktijk. Kijk met veel tevredenheid terug.
Esther, Judith, Rachelle and the team members offered professional help and support throughout my pregnancy. We appreciated all the help and support for both before and after my son’s birth. Definitely a choice for all pregnant mums in the area.
Afspraak snel geregeld, ook fijn om door eerdere miskraam eerder terecht te kunnen. Verloskundige leeft zich goed in, zijn ook snel begonnen met echo en ze kon ons gelukkig gerust stellen. Ook alle vragen daarna zijn goed beantwoordt.
Goede ervaring in de praktijk gehad als we ooit nog een kindje verwachten zou ik zeker weer na deze praktijk gaan Sociale & aardig mensen leggen alles goed uit als je vragen hebt Helaas de laatste weken controle ziekenhuis gehad.
Ook de tweede keer weer heel tevreden over de praktijk; de deskundigheid maar ook de persoonlijkheid, ondanks de Coronamaatregelen. Tot de volgende!
Fijne verloskundigen en assistenten. Tevens zeer bekwaam!
De begeleiding, door iedere verloskundige, was heel fijn. Ook de nazorg was erg prettig.
Als ik ooit weer zwanger ben dan wil ik de zelfde verloskundige die ik heb gehad ze ws geweldige door haar kwam ik mijn zwangerschap door ! en ik kom zeker terug bij Esther Schoffelen geweldige verloskundige!
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht