Goede ervaring met alle verloskundigen. Esther bedankt voor je rustige houding en het vertrouwen dat je uitstraalt! Ik kijk heel positief terug op mijn bevalling.
Super goede zorg,24/7 staan ze voor je klaar..Niets is teveel echt een super ervaring
Top.
Veel ervaring, lieve vrouwen!
Hele fijne verloskundige. Rachelle hebben we op het begin steeds gehad. En we waren heel blij met haar als verloskundige. Altijd vrolijk en behulpzaam. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Eva hebben we tussendoor een keer gehad, ook super leuke en fijne verloskundige. In de laatste weken hadden we Esther en hier was ik ook heel erg blij mee. Ze gaf hele goede adviezen. En ben haar erg dankbaar dat ze ons al heel vroeg heel veel vertelde over alle mogelijkheden wat betreft de bevalling. Kleine lag in onvolkome stuitligging en is 5weken te vroeg geboren. Maar door Esther waren we toch al goed voorbereid. En hebben daardoor hele goede keuzes kunnen maken toen opeens alles heel snel moest verlopen. Al met al super goeie ervaring gehad met deze praktijk. Ook kon ik dag en nacht bellen en stonden ze altijd voor mij klaar. Ze gaven altijd aan, liever een keer te vaak bellen dan een keer te weinig.
Ik ben heel blij mee met verloskundige praktijk schoffelen Van vleuten hun zijn zorgzaam en vriendelijke!
De beste verloskundige praktijk als je het mij vraagt! Allemaal super lieve vrouwen! Begrijpen je en steunen je waar nodig. Je kan lachen met ze het is altijd een gezellige sfeer bij hun.
Een fijne praktijk die bij elke afspraak de tijd voor je neemt. Laten jezelf keuzes maken, geven enkel advies. Ik heb dit als heel fijn ervaren.
Goed geholpen altijd welkom kom altijd bellen als ik een vraag had of ergens mee zat kon altijd langskomen goed geholpen
Hele lieve, betrokken en professionele dames. Nemen uitgebreid de tijd voor je. Duidelijke uitleg en aandacht voor al je vragen. Stellen je gerust wanneer nodig. Leven oprecht met je mee bij zowel goed als slecht nieuws. Je kunt altijd bij ze terecht wanneer je je zorgen maakt. Ook de assistentes staan altijd voor je klaar.
Alles werd goed in de gaten gehouden
Ik heb me altijd zeer welkom gevoeld bij alle dames van het team! Er werd voldoende informatie gegeven en er werd echt als mens na je geluisterd. Ookal werd ik uiteindelijk doorverwezen naar een gynaecoloog, toch bleef de intresse en het contact. Ook de nazorg was top! Heel erg bedankt voor alles.
Bij zowel mijn eerste kindje geboren op 03-05/2020, gehaald door Rachelle van Gennip. Als bij mijn tweede kindje geboren op 04-09-2023, gehaald door Clara reis.. een super ervaring gehad. Zowel de echo’s, als de gewone controles. Het hele team is gewoon in een woord SUPER! Zowel de verloskundigen, als de assistenten & alle stagiaires die ik voorbij heb zien komen tijdens mijn zwangerschappen. Mocht er ooit toch nog een 3e komen, ga ik zeker weten weer op controles bij jullie!! Ga zo door toppers, en wie weet.. tot ooit. :) <3! Dikke knuffels van Dewy, Mason en Destiny.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij beide zwangerschappen. Alle verloskundige en assistenten zijn heel betrokken. Ook na de bevalling heel betrokken. Het was altijd heel gezellig tijdens de afspraken en er werd goed geluisterd naar mij. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden.
Als er iets was kon ik ze altijd bellen en proberen je dan ook gerust te stellen. Ze maakte ook veel echo's qat natuurlijk altijd fijn is om te zien.
Zeer kundig en hartelijk team, ze leven echt met je mee! 2de keer thuisbevalling en dankzij de ervaring en snelle handeling van Rachelle is alles goed gekomen. Wij zijn jullie superdankbaar voor onze mooie tijd!
Ook al werd ik later overgedragen naar de gynaecoloog mocht ik toch altijd langs komen en bleven ze betrokken wat ik erg fijn vond
Heb hier 3 zwangerschappen mogen doorlopen. Het is een heel fijn team met veel kennis. Mede dankzij deze verloskundige praktijk heb ik hele fijne zwangerschappen en bevallingen gehad.
Vanaf dag 1 kreeg ik de beste hulp en voelde me gehoord. Er zijn niet veel plekken waar ik me gelijk vertrouwd voelde, maar bij Schoffelen van Vleuten was het zeker wel het geval. Van begeleiding tot bevalling werd er rekening met mij gehouden en werd er gedaan waar ik om vroeg/me prettig bij voelde. Top team!
Het team bestaat uit allemaal top vrouwen die je door de hele zwangerschap heen helpen. Ze zijn allemaal heel erg betrokken en zorgzaam en geen vraag is te gek. Ook staan ze klaar om even te kletsen en bepaalde zorgen te bespreken. Ik zou iedereen aanraden om de verloskundige praktijk schoffelen van vleuten te kiezen tijdens de zwangerschap. Ik zou geen andere meer willen! Ik ben blij dat ik mijn ztwee zwangerschappen met jullie heb mogen delen, en wie weet tot in de toekomst! Bedankt voor alle goede zorgen!
Betrokken en bekwame verloskundigen. Altijd bereid voor overleg.
Hele positieve ervaring met al het personeel, de dames aan de balie en uiteraard de verloskundigen. Stuk voor stuk heel betrokken, professioneel en toegankelijk. Je wordt altijd ontvangen met een warm hart en ook heel informeel. Het voelt alsof je de dames al lang kent. Altijd fijn om naar ze toe te gaan. Goede begeleiding en nazorg! je mag altijd bellen en het voelt heel warm. Wat een leuke en fijne dames! Absoluut een aanrader!
Ik vond jullie geweldig jullie nemen de tijd om naar een zwangere vrouw teluisteren en jullie geven ok goeie raad en legt alles. Heel goed uit echt super
Ik heb de begeleiding van alle verloskundige als zeer prettig ervaren. Bij iedere controle werd er uitvoerig gekeken en was er tijd en ruimte om alle vragen die wij hadden rustig te beantwoorden. Uiteindelijk doordat mijn vliezen zijn gebroken en dit langer dan 72u was bevallen in het ziekenhuis. Maar ook hierna en tijdens de bevalling bleef de verloskundige in contact.
Everything went well and the midwife was extremely attentive, Would highly recommend this practice.
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht