Allemaal super vriendelijke/verzorgende vrouwen alleen helaas met 1 iemand geen klik en deze vrouw ook tijdens de bevalling gehad. Er is achteraf goed naar mij geluisterd en heb goed advies gekregen!
Really friendly staff. We felt very welcomed and supported throughout the nine months of pregnancy and with the follow-up afterwards.
Stuk voor stuk toppers! Ik ben er niet voor niets bij alle 7 zwangerschappen geweest! Zo lief, zorgzaam, alert.
De verloskundigen zijn aardig, betrokken en deskundig.
ik heb nu 5 kinderen en ben met alle 5 zwangerschap daar geweest en ik vind ze echt super dan wie dan ok maar heellaas kan ik geen kind meer krijgen omdat kevin zich heeft laten helpen maar als het zo zouw zyn zal ik indd nog eens terug komen
Super team van verloskundigen en assistenten! Super bedankt voor alle steun en toeverlaat lieve dames!
Jullie praktijk voelt als een warm bad, altijd een luisterend oor. Super meiden !
Geen tijd voor de mensen je bent een nummer daar
Vervelend dat je je niet thuis hebt gevoeld in onze praktijk. Het is goed dat je al na een paar afspraken gekozen hebt voor een andere verloskundige praktijk. We doen ons best om iedereen voldoende aandacht te geven, jammer dat er bij jou blijkbaar geen klik was.
Jullie zijn toppers!
De zorg en de begeleiding waren super, net als de eerste keer!!! De bevalling was heel speciaal en daar droeg de aanwezigheid van Rachelle absoluut aan bij!
Zeer tevreden over de zorg tijdens m'n zwangerschap en tijdens de bevalling. Ook fijn dat ik nu nog steeds hun kan bellen als ik met vragen zit.
Weer een zeer prettige en betrokken begeleiding!
Jullie zijn toppers bedankt voor de goede zorg
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht