Fijne verloskundige en assistentes. Als ik mijn zorgen vertelde werd geluisterd en gekeken waar advies of handelen nodig was. Ik heb me daardoor geen minuut onnodig zorgen gemaakt of niet gehoord gevoeld. Enige tip: ietsje meer aandacht aan de partner besteden tijdens consulten (niet dat we daar last van hebben ondervonden maar dat viel mijn partner op). Verder echt geen enkele op of aanmerking.
Mijn eerste ervaring was negatief gezien er sprake was van een miskraam, maar hier werd door de verloskundige heel fijn mee omgegaan. Ik mocht gelijk komen voor een echo en werd ook goed gehoord
We waren bij de zwangerschap van Dylan al zeer tevreden over de dames en assistentes die ons goed hebben gesteund. Dus ook bij de zwangerschap van onze dochter Ilvy weer voor deze geweldige praktijk gekozen. Nu ook de nodige nieuwe gezichten voor ons zoals assistente Kirsten en stadigere Imke en de verloskundigen Eva en Klara. Ondanks dat we geen klik bij Klara vonden was Eva een super lieve verloskundige die mij ook goed gerust kon stellen. Ook Imke was super lief en heeft mij ook zo nu en dan even een goed peptalk kunnen geven. Toch blijven Rachelle van der wagt Esther Schoffelen en Judith Keulen onze vertrouwde verloskundigen bij wie we ons zeer thuis voelden . Al baalden we wel dat Judith Keulen dit keer niet onze bevalling heeft kunnen doen. Judith van Vleuten heeft op haar manier haar best zeker gedaan om ons erdoorheen te loodsen.
Zeer betrokken en persoonlijke manier van werken. Het voelde direct vertrouwd voor ons!
Ik ben super tevreden met de zorg wat hun geboden hebben, tijdens de zwangerschap en erna. Als we bij de volgende zwangerschap besluiten om weer in Nederland/Maastricht ons te laten opvolgen, zal ik zonder twijfel weer voor deze praktijk kiezen.
Het was mijn eerste zwangerschap dus extra spannend wat we allemaal precies konden verwachten. Alle verloskundigen waren betrokken en super vriendelijk. Had de mogelijkheid om centering pregnancy te volgen en dat was zeker een toevoeging zo bij een eerste zwangerschap. Tijdens de periode met weeën en na de bevalling dachten de verloskundigen mee wat de beste vervolgstap was. De assistenten in de praktijk waren altijd super vriendelijk. Je kon met alle vragen bij ze terecht, niks was te gek. Helemaal tevreden deze mama.
Zeer tevreden over de praktijk schoffelen - Van Vleuten. Iedereen is heel aardig, denken altijd met je mee en staan ook altijd voor je klaar!
Fijne begeleiding. Lieve verloskundigen en assistentes. Als je langer consult wil kun je dit inplannen voor meer vragen te stellen. Erg blij mee!
De hele zwangerschap met verschillende verloskundigen gezeten van de praktijk en met iedereen zo'n fijn contact gehad. Echt een heel erg goed gevoel hier aan overgehouden. Bedankt
Wij zijn heel tevreden over de praktijk, de kundige en vriendelijke medewerkers en de zorg die wij hebben genoten. Bedankt dames!
Zeer kundige en emphatische dames, zowel de verloskundigen, artsen als assistentes.
Deze zwangerschap heel weinig geweest Ivm gedeeltelijke zorg ziekenhuis.
Fijne persoonlijke aanpak! Professionele aardige verloskundige en medewerkers Je word goed ontvangen, er word naar je geluisterd en er worden fijne tips/adviezen gegeven. De centering groep was ook erg leuk en fijn om andere moeders of " soon to be" moeders te ontmoeten. Veel steun gehad en een goeie begeleiding bij mijn 2e bevalling (thuis) Ik ben deze toppers dankbaar!!
Ik was blij met de verloskundigenpraktijk Schoffelen van Vleuten. Het enige minus voor mij was dat de verloskundigen altijd wisselden; ik had liever met slechts één van hen willen zijn. Maar ze waren allemaal een goed ondersteuning tijdens mijn zwangerschap en bevalling, ook als dingen niet zo liepen als geplant. Bedankt voor alles!
Erg vriendelijk personeel
Ik was onverwachts zwanger geworden en heb hier al de hulp gekregen die ik kon wensen. Ik ben na 16 weken zwangerschap bij mijn partner ingetrokken en moest helaas verhuizen en een nieuwe verloskundige praktijk zoeken. In die 16 weken ben ik heel fijn geholpen met alle vragen die ik had, echos en algemene informatie. Ook moet ik zeggen dat toen ik in week 15 COVID opliep ze super behulpzaam waren en ik 's nachts nog met ze kon bellen mbt medicatie en angst voor de baby. Ik ben heel erg dankbaar voor de professionele en persoonlijke begeleiding.
Betrokken, kundig, ervaren en warm team van verloskundigen en assistentes.
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht