Betrokken, kundig, ervaren en warm team van verloskundigen en assistentes.
Hier ben je in gouden handen.
Hier ben je in gouden handen.
Ik vond de begeleiding door iedere verloskundige prettig, omdat er oprechte interesse was in onze situatie en goed afgestemd werd op onze behoeften. Toen er zorgen waren vanwege minder leven werd er doortastend gehandeld, waardoor we er op tijd bij waren. Aandachtspunt kan zijn dat de verloskundigen niet altijd op één lijn zitten wat betreft bepaalde zaken, waardoor er wat onzekerheid kan ontstaan over aanpak/verloop van de begeleiding. Er lijkt wel goed overlegd te worden in het team als er verschillende visies zijn. Op sommige momenten voelde mijn man zich minder gezien/betrokken door de verloskundige, terwijl hij zelf juist heel actief en betrokken was bij de zwangerschap.
Kwalitatief goede zorg, afgestemd op mijn persoonlijke situatie. En altijd gezellig :)
Geweldige team! Er wordt goed naar je geluisterd en er is uitstekend communicatie tussen de collega's waardoor je altijd op de zelfde pagina bent ongeacht bij welke verloskundige je de afspraak hebt. De assistentes zijn heel lief en nemen je serious als je belt met twijfels. Een "fijne" bevalling mogen ervaren dankzij hun geruststelling en luisterend oor. <3
Gedurende mijn zwangerschap altijd goed ontvangen op de praktijk. De consulten waren kundig en de verloskundige dachten goed met ons mij en stelde ons indien nodig op ons gemak. Alles prettig verlopen.
Voelde me goed gehoord en ben fijn geholpen.
Super tevreden.
Volgende keer kom ik zeker weer bij jullie. Zorg op maat en persoonlijk maakt jullie heel goed!
Zowel bij ons eerste kind als ons tweede kind hele fijne begeleiding gehad een ziekenhuis bevalling (onder begeleiding van de gynaecoloog maar wel de hele zwangerschap begeleid mogen worden in deze praktijk) en een thuisbevalling mee mogen maken onder begeleiding van eva, daar kijken wij met een super gevoel op terug. Ik voelde mij veilig, gezien en niet alleen en dat zorgde ervoor dat ik twee kinderen heb mogen baren zonder zorgen. Deze praktijk zou ik zeker aanraden! Merci!
Goede zorg voldoende uitleg aandachtig Hele goede ervaring daarom ook voor 2de voor jullie gekozen
We hebben de zorg door Schoffelen & van Vleuten als zeer prettig ervaren. De verloskundigen hadden aandacht voor het welzijn van het hele gezin, waren zeer ervaren en vakinhoudelijk goed op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten.
I'm so happy I chose this midwife practice. Literally the sweetest people to be in care under when you need so much support. Very understanding and kind. Also, super experience so you will be in good hands!
Hele fijne praktijk met prettige medewerkers. Zowel assistentes als verloskundigen. Keer op keer fijn geholpen en altijd serieus genomen door iedereen. Echt een top begeleiding gehad tijdens de zwangerschap. Een speciaal bedankje aan Clara die ons fantastisch ondersteund heeft tijdens de bevalling!
Super lieve dames die je goed begeleiden in je zwangerschap en bij je bevalling.
Lieve, betrokken verloskundigen. Ook (misschien wel vooral) als de zwangerschap niet verloopt zoals je zou willen. Je kunt er altijd terecht met je vragen en er wordt meegedacht in wat je als (aanstaande) moeder nodig hebt om de zwangerschap, bevalling en periode daarna, zo fijn mogelijk te doorlopen.
Voor de zwangerschap van ons 3e kindje wederom bij Verloskundigepraktijk Schoffelen van Vleuten geweest en we zijn wederom goed begeleid en we hebben goede zorg ervaren door alle medewerkers. We vonden het alleen beetje spijtig dat juist op het laatste van de zwangerschap (tijd tegen/ voor de bevalling) veel vaste krachten met vakantie waren en er tegelijkertijd 2 nieuwe verloskundigen begonnen. Uiteraard niets mis mee met nieuw personeel (leuke dames) maar je bouwt wel een band op met de vaste gezichten en zo werd de kans op de begeleiding tijdens de bevalling met je vaste aanspreekpunt waar je een band mee had opgebouwd wat geringer. Dit ook gezien mijn bevinding door het goed kunnen ontspannen tijdens de bevalling bij iemand die me kent. Uiteindelijk is alles goed gekomen en heeft dezelfde verloskundige voor de 3e keer op rij bij de geboorte kunnen zijn. Dit was echt enorm prettig en we hebben dit wederom als zeer positief ervaren! We danken jullie allen voor de goede begeleiding en zorgen. Succes verder met jullie mooie praktijk!
Een super praktijk met ontzettend lieve en zorgzame verloskundigen. Wat begon als een mooie, makkelijke zwangerschap eindigde de laatste weken in een rollercoaster. Met het meteen ingrijpen en alle goede expertise van de verloskundigen, hebben wij een perfect dysmatuur meisje ter wereld gebracht. Zelfs na de bevalling stonden zij klaar voor ons met adviezen, tips en een luisterend oor. De interesse die jullie toonden en de gehoordheid na de zwangerschap, heeft ons door de donkere dagen heen getild. Bij een volgende zwangerschap zou ik zeer zeker weer voor jullie kiezen! Bedankt!
Voelde mij helemaal op mijn gemak. Erg lief personeel, maar vooral ook goed betrokken. Goede service ook, van telefonisch/app contact tot persoonlijk aanwezig zijn op de poli. -dank voor de ervaring en de liefde 9mnd lang-
It was an experience I will tell almost every person for all my life. You people are amazing and I really could not have asked for a better one. Clara is a lovely and sweet person and we are glad she was the one to help deliver our boy. You all are amazing at what you do.
Naar 7 jaar weer terug tekomen bij jullie praktijk voelt als thuis komen Iedereen kent je nog en het is of je nooit bent weg geweest Je voelt je altijd welkom en er is nooit teveel gevraag Ik ben blij dat jullie mij weer hebben kunne helpen maar ook vooral kunne steune bij mijn onzekerheid ! Dankjewel
Persoonlijk, meelevend, je voelt je gezien en serieus genomen. Na enkele weken wordt er nog eens gevraagd hoe het gaat. Heel fijn dat jullie zo omgaan met miskramen.
Zeer vriendelijke verloskundigen en assistenten. Ze denken met je mee, zijn erg fijn in omgang en zijn laagdrempelig. Je krijgt begeleiding op maat. Ik raad ze zeker aan! Nogmaals super bedankt!
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht