Lieve vrouwen die zelf heel veel kennis hebben en toch ook kunnen luisteren naar de wensen die jij zelf hebt. Zeer goede begeleiding om een veilige en liefdevolle weg af te leggen naar de ontmoeting met je baby!
Alles was heel goed geregeld. Goed contact, hele fijne communicatie en betrokkenheid.
Deze praktijk is rijk aan hele fijne verloskundigen. Wij hebben ons altijd heel welkom gevoeld, zijn heel puur, open en oprecht behandeld. Het mooiste gevoeld dat ik kan omschrijven is dat zij mij iedere keer weer bijzonder lieten voelen in en met mijn zwangerschap.
Zeer betrokken, zorgvuldig en kundig.
Goede praktijk. Altijd helpen en vragen hoe het gaat
beste verloskundige
Allemaal leuke mensen die er werken! Het is alleen jammer dat er, vrij wel op het begin, al voor wordt gekozen om aspirine te adviseren voor een evt. zwangerschapsvergiftiging. Terwijl dit niet aan de orde is. Ik ben zelf niet van meteen al medicatie aansmeren, dus waarschijnlijk is het een persoonlijk dingetje. Voor de rest vond ik het een prettige praktijk.
Hallo Ayk, Bedankt voor je tevreden recensie! Met betrekking tot het Aspirine gebruik is het waarschijnlijk niet duidelijk geweest dat dit geen advies was maar een overweging. We volgen het LOQS protocol van het MUMC vandaar dat we dit wel bespreken. Bedankt voor je feedback, we zullen het zeker bespreken! Groeten Esther
Een super begeleiding. Iedereen is erg leuk, enthousiast, behulpzaam.
Erg professionele en menselijke zorg! Erg betrokken, laagdrempelig.
Voor mijn eerste zwangerschap gekozen voor Schoffelen - van Vleuten, en ik kan alleen maar positief over ze spreken. Er word naar je geluisterd en ze waren een geweldige steun voor bij mij een mooie en moeilijke tijd tegelijkertijd. Ik zal zeker bij mijn toekomstige zwangerschappen wederom voor deze praktijk kiezen. Alleen maar lof voor deze hard werkende dames!
Mijn zwangerschap was deze keer niet zo leuk en pittig. Toch heb ik iedere keer het advies en een luisterend oor gehad. De ongeplande thuisbevalling is super gegaan en hier dus ook weer een tevreden ervaring. Het is een top team.
De medewerkers zijn op en top ingespeeld op de behoeften van een zwangere vrouw. Je wordt niet weggezet als overbezorgd als je iets denkt, ze helpen je graag verder, hebben een luisterend oor en staan voor kwaliteit van hun diensten.
Het was een hele fijne tijd. Je voelt je op het gemak. Als er iets is kun je altijd bellen. Ze zijn allemaal super lief en rustig.
Wij hebben een hele goede ervaring met alle verloskundigen van de praktijk! Allemaal even lief, zorgzaam en staan altijd klaar voor zowel de moeder als de vader. Geen enkele vraag was te veel, nemen tijd voor je en stellen je gerust indien nodig! Zelfs na mijn te vroege bevalling en opname in Heerlen hebben ze ons meedere keren gebeld hoe het ging met ons! En bij thuiskomst zijn ze nog 2x langs geweest. Hierna zeiden ze als er iets is, je twijfelt neem contact op met ons, geen enkel probleem! Allemaal toppers!! De centering bijeenkomsten zijn een groot pluspunt voor dames die 1e keer moeder worden! In onze groep zaten ook al dames die moeder waren en dat is een mooie toevoeging om ervaringen te delen.
Na een ongecompliceerde zwangerschap was de bevalling een zware dobber. Ik ben achteraf zeer teleurgesteld in de begeleiding en ondersteuning door de betreffende verloskundige. Hoewel de bevalling poliklinisch plaatsvond in het MUMC+ en de bevalling moeizaam verliep, heeft de verloskundige pas na het ter wereld komen van ons kindje hulp van de medische staf bijgeschakeld. Ze is daarin in mijn ogen ernstig tekortgeschoten. Dat ze hulp eerder had kunnen - en beter moeten - bijschakelen is me van diverse kanten bevestigd. Het ontbrak in het geheel tijdens de bevalling aan een adequate en empathische communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Ook is door de verloskundige bij binnenkomst van de kraamkamer geen controle uitgevoerd op de aanwezige inventaris, noch is de kraamverzorgende na binnenkomst geïnformeerd over de voortgang van de bevalling. Gevoegd bij slordigheden in de administratie na de intake bij de praktijk en het zonder toestemming openbaar maken van medische informatie na de bevalling, maken dat ik en mijn partner de praktijk aan niemand positief kunnen adviseren. Uiteraard heeft een gesprek plaatsgevonden met de verloskundige en de leiding van de praktijk, maar dat heeft helaas de teleurstelling en ook onvrede over het ons inziens onprofessionele handelen niet kunnen wegnemen.
Beste Simone, We vinden het heel erg jammer dat je niet tevreden bent over de geleverde zorg. Het is teleurstellend dat de gesprekken die we gevoerd hebben niet geholpen om de gang van zaken te verhelderen. We willen je ondanks alles veel geluk wensen met je gezin en wensen je het beste voor de toekomst.
Professioneel, kundig, vriendelijk, luisteren goed naar de wensen van de moeder/vader. Zeer flexibel qua afspraken. Goed bereikbaar. Ook na de bevalling nog erg betrokken.
De verloskundigenpraktijk hebben ik en mijn partner als uiterst deskundig ervaren en het is tevens een praktijk die ervoor zorgt dat je je gehoord voelt. Ze zijn uiterst begripvol en geven je het gevoel dat "jouw" keuzes en wensen, hun doelstelling wordt. Bij enige twijfel stellen ze je gerust en nemen ze je alle zorgen (die een zwangere vrouw zo min mogelijk moet hebben), meteen bij je weg. De familiaire sfeer hebben we als uiterst prettig ervaren, want ondanks dat het medische professionals zijn, geven ze je ook meteen het gevoel dat het (bij wijze van spreken), je vriendelijke buren zijn. We kunnen deze praktijk iedereen van harte aanbevelen. We zien de praktijk dan ook als een uiterst professionele en ervaren reisgids voor een wel zéér mooie en opmerkelijke reis, met een prachtig eindbestemming. Een eindbestemming die je nooit meer los laat. Dames bedankt voor alle adviezen, begeleiding en ondersteuning!!
Geweldige praktijk met intelligente, empathische, warme, gezellige, kundige verloskundigen. Bij mijn eerste kindje kwam ik per toeval bij ze uit en bij mijn tweede kindje heb ik niet eens overwogen naar een andere praktijk te stappen.
Ze luisteren goed na hoe je je voelt en handelen meteen. Heb mij bij alle 5 de dames en de assistenten op mijn gemak gevoel. Blij dat ik voor deze praktijk ben gegaan. Van begin tot in mijn kraamweek goed geholpen geworden.
Stuk voor stuk allemaal hele lieve bekwame, betrokken verloskundigen met ieder hun eigen kracht Een hele fijne ervaring
Ondanks dat ik bijna vanaf het begin in het ziekenhuis ben gekomen altijd blijven bellen en ons blijven volgen. Zo voelde het alsof ik altijd ergens terecht kon als dat nodig was. Ook erna gevraagd kon ik zonder moeite nog bij hun terecht. Heel fijn en zeker na mijn vorige ervaring gemerkt dat het ook anders kan.
Ze zijn een geweldig team en ze betrokken mijn dochtertje er helemaal bij mocht zelfs meehelpen
Zeer kundige verloskundigen die je stuk voor stuk op je gemak laten voelen. De informele, rustige sfeer waarin controles plaatsvinden hebben me altijd op mijn gemak gesteld en me vertrouwen gegeven.
Lieve verloskundigen die rekening houden met je voorgeschiedenis en alles wat daarbij komt kijken. Fijne, duidelijke uitleg bij vragen.
Alle super leuke, vakkundige, gezellige, eerlijke verloskundigen! Staan altijd voor je klaar, 3 keer zwanger geweest en 3 keer bij hun onder controle geweest.
Concordiastraat 2 A
6226GD Maastricht