Goede service na de verkoop. Tijdens het opendoen van een van de plisse gordijnen, viel er een schroefje uit. De locatie van het schroefje was lastig bereikbaar voor ons. De klantenservice van raamdeco kunststofkozijnen heeft alles in werking gesteld om tot een goede oplossing te komen. Dank aan jullie
Top, iemand langs geweest om te meten de volgende dag de prijs en levertijd.
Inmeetafspraak was duidelijk ook achteraf nog contact gehad, zeer snelle reactie gekregen. Kortom: Alles goed geregeld & snelle service en het belangrijkste het ziet er super uit.
De vertegenwoordiger die kwam inmeten was snel, duidelijk en beleefd. De administratrice was ronduit onbeschoft. Het geleverde product (3 stuks) voldoet aan de verwachtingen maar er zijn wat kiertjes in de naden. De gekozen kleur is perfect. De montage is snel en eenvoudig.
De opmeting was vrij snel gedaan na de afspraak. De levering werd keurig verzorgd bezorgd. Het materiaal ziet er goed uit. Hopelijk hebben we er lang plezier van.
Via internet bij raamdecokunststofkozijnen uitgekomen. Al snel werd er een afspraak gemaakt voor het opmeten van het raam. Ik kreeg goed advies over welke raamdecoratie voor mij geschikt was. Levering was al na een week. Het monteren was zeer eenvoudig en het resultaat volgens verwachting. Facturering achteraf, vind ik persoonlijk prettig. Kortom, ik kan dit iedereen aanbevelen!
Hele snelle afspraak gemaakt, snelle (2 weken) levering, netjes vervoerd, makkelijk te monteren, en is erg mooi. wij zijn er blij mee.
Goede communicatie, vriendelijke. goed en snel geholpen, snelle aflevering, betalen na levering .Top product. Ontzettend tevreden.
Komen afspraken na. Opmeter is zelfs twee keer langs geweest omdat ik twijfelde. Kwam op tijd. Producten zijn van top kwaliteit. Kortom dubbel en dwars het geld waard.
Dit is devtweede maal dat we raamdecoratie bestelde. Er komt iemand inmeten, product wordt snel geleverd. Achteraf betalen. De maat van één onderdeel was niet goed, dit wordt direct opgepakt en is snel en naar wens opgelost.
Mis magneet plakstrips op alle Jaloezien zouden dubbel moeten zijn net als beneden.
Het eerste contact was duidelijk en helder. Het product is simpel te installeren en werkt prima. Duidelijke beschrijving bij.
Originele beoordeling
De eerste ontmoeting was goed,duidelijk dus we bestelden. Na 2 weken kregen we onze 4 paketten 2 ervan waren foutief verkeerde maten ,terwijl deze juist gemeten en genoteerd waren, direct contact gezocht Duidelijk gesproken met elkaar, vol vertrouwen wachtend op de verdere afhandeling. Verkoper kwam, nam weer de juiste maat en hielp de 2 goede ophangen. Ondertussen kregen webmail over betaling en dit onderzoek...betaling,afgesproken pas te voldoen na juiste aflevering. Op maandagochtend 8uur kwam de bezorger,gaf de paketten en vroeg om de retour,die gaf ik hij vroeg om de retourbon,ik zei...hebben we nooit gekregen..; dan neem ik niks mee. Hij keek alsof ik te lui was om deze uit te printen,,want dat had ik moeten doen. Nogmaals gezegd dat t telefonisch afgesproken was brengen en retour...hij was even stil en zei ..: dan zoeken ze het in de fabriek maar uit. Soms heb je pech met de gang van zaken, maar mij is geleerd dat de klant koning is, en problemen niet door de klant worden opgelost En zeker niet om 8 uur s'morgens. ( al maakt de tijd niets uit) Maar mij verbaasde het meeste dat er een soort van aanmaning kwam qua betaling ..ruim 2 uur nadat het gebracht was. Dit geeft mij aan geen klant maar een nummer te zijn
Goed bedrijf, komen hun afspraken na Mooie lamella’s, paste perfect
Al eerder producten besteld voor de 1e verdieping nu voor de 2e verdieping. Heel blij met deze producten, netjes goede kwaliteit. Zelfmontage is super makkelijk.
Mooie en praktische raamdecoratie en prettig bedrijf om zaken mee te doe .
Product zoals verwacht en zeer vriendelijke meneer die op locatie voldoende tijd naam om eea goed uit te leggen. Het past precies en ziet er top uit.
Wij werden keurig binnen een dag gebeld voor het maken van een afspraak om in te meten. Daarna is alles besteld en werden we een paar weken later gebeld voor de montage. Helaas waren enkele producten niet goed van maat. Deze zijn opnieuw besteld en vervolgens keurig gemonteerd. Geen aanbetaling, volledig vertrouwen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.
Prettige verkoper thuis, we kregen goede adviezen. Goed opgemeten, past perfect. Echt mooi degelijk spul, voor een redelijke prijs! Blij mee. Het werd snel geleverd, het monteren was niet moeilijk, maar voor 6 ramen was ik er wel een halve dag mee kwijt.
Wij zijn heel blij met onze hordeur!
Vanaf het inmeten tot het plaatsen wat ik zelf heb gedaan zonder veel moeite is alles prima gegaan zoals het hoort
Door krappe ruimte aan de bovenkant en zijkanten hadden we bijna geen mogelijkheid voor raamdecoratie tot we dit tegen kwamen. Inmeten gebeurde snel en professioneel, levering was zeer snel en montage gemakkelijk. Verduistert heel goed en ziet er goed uit. Zeer tevreden!
Deze mensen weten waar ze het over hebben! Verder is de communicatie top! De installatie snel en vakkundig. Daarnaast is het product natuurlijk ook erg mooi! Kortom, ik kan ze van harte aanbevelen.
Prima produkt tegen goede prijs, nette en prettige service van de medewerkers.
Het contact verliep soepel en vriendelijk. Bij het inplannen van de afleverdatum bleek men flexibel te zijn en mee te willen denken met de klant. De levering was correct en volledig. Het resultaat is zeer naar tevredenheid.
Voor onze kozijn is deze oplossing helemaal top. Goede service en snelle afhandeling.
Ahnemstraat 5
8043RE Zwolle