Zeer positieve ervaring. Human impuls levert uitstekende service op gebied van Advies, Coaching en Training. Zowel Anika als Monique zijn zeer competent. Coaching Training: Zij weten beide een open sfeer te creëren waarbij iedereen zich durft kwetsbaar op te stellen. De positieve aspecten versterken zij. Dit geldt zowel voor training als voor coaching. Minder briljante aspecten leert de persoon in dienmate te versterken dat zij minder/geen belemmering meer vormen. Advies: Zeer vakbekwaam. Ze denken met het bedrijf en behoeftes van het bedrijf mee en verzoeken vanuit de bedrijfsfilosofie en huidige bedrijfssituatie naar de beste haalbare oplossing te identificeren. Ze beschikken over een grote kennis aan tools en methodieken en weten de juiste in te zetten voor het beste resultaat.
Prima trainingen. Erg goed. Ik heb er nog alle dagen plezier van.
Heel prettige omgeving waarin goed feedback gegeven is. De spiegel die wed voorgehouden was heel goed. Ik heb het gevoel gekregen niet meer alleen te staan in de organisatie.
Deskundige en professionele partij die maatwerk levert en daarbij specifiek kijkt naar hoe onze organisatie verder versterkt kan worden.
Mijn ervaring heb ik al aan Monique per mail gestuurd. Nogmaals bedant.
persoonlijk, gedreven, authentiek, inspirerend
Ik heb heel veel geleerd en opgestoken daar kan ik mijn voordeel mee doen in de toekomst.
Human Impulse heft mij in mijn dagelijks functioneren, zowel prive als zakelijk, de handige tools gegeven om minder stressvol met zaken of conflicten om te gaan. De benadering van bepaalde situaties hebben mij tot hele andere inzichten gebracht. De coaching tips die ik gekregen heb en nog steeds krijg, pas ik dagelijks toe dus dan spreekt de goede coaching voor zich denk ik!
de training is een kleurrijke aanvulling op mijn ontwikkeling