Eigenaar heeft veel gladde praatjes, maar afspraken nakomen doet hij niet.
In mei 2020 een aanbetaling gedaan voor een boot die wat onderhoud nodig had. Eigenaar Heino verzekerden ons dat eind juni de boot klaar zou zijn. Begin juli maar gebeld hoe het er voor staat. Krijg van Heino te horen dat de persoon die de reparatie moet uitvoeren aan het polyester ziek is geworden, heel zielig verhaal allemaal. Heino gaat zijn best doen om de boot met een week klaar te hebben. Eind juli maar weer contact opgenomen. Afspraken op papier gezet dat de het dit jaar(2020) geen zin meer heeft om de boot af te nemen. Hij is nog steeds niet klaar. Op papier de afspraak gemaakt dat de boot 3 april 2021 zou worden afgeleverd. Dan had Heino de hele winter om de boot klaar te maken. 17 maart 2021 maar eens gebeld over de status. Boot was nog niet klaar en 3 april ging hij niet redden. Had de hele winter niet aan de boot kunnen werken, was vergeten de boot achter uit de loods te halen en nu stonden er nog allemaal boten voor die in winterstalling staan. Heino kon hier volgens hem niks aan doen. Na veel discussie op 18 maart afgesproken dat de boot eind april wordt geleverd. 25 april maar een mail gestuurd met de vraag wanneer we een proefvaart kunnen plannen. Geen reactie. Afgelopen woensdagochtend maar gebeld en voicemail ingesproken met terugbellen verzoek wordt niet terug gebeld eind van de dag maar langs gegaan. U raadt het al de boot bekeken, deze was nog lang niet klaar. Aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand verzekering ga inschakelen. Dezelfde avond voor het eerst initiatief vanuit Heino. Hij heeft de aanbetaling terug gestort en wil de boot niet afleveren. Kortom van Dijk Watersport is geen enkele afspraak nagekomen en ik ben 2 vaarseizoenen verder zonder boot. Een zeer nare ervaring, wij gaan nooit weer naar Van Dijk Watersport.