Klantvriendelijk, servicegericht bedrijf met kundig personeel en uitstekende advisering.
Vorig jaar hebben wij een bijna nieuwe Reitdieper 475 XL met een 10 PK Honda motor gekocht bij Heino nadat wij een proefvaart hadden gemaakt. Heino wilde voorkomen, dat wij overhaast een sloepje wilden kopen vanwege het prachtige weer etc.. Wij zijn bij uitstek genieters van het water, bootjevaren, strand en zee en wilde zo snel mogelijk met het bootje het water op. Dat was snel geregeld. Ons eerste vaarseizoen was geweldig en we hebben vele uren plezier gehad met ons sloepje. Toch hadden we nog een aantal wensen en deze besproken met Heino toen we het sloepje voor de winterstalling naar Winsum brachten. We hadden geen teakline vloer in de boot en een iets zwaardere motor om indien nodig even wat gas bij te kunnen geven om bijvoorbeeld op tijd voor het schutten bij de sluis te zijn. Ook had ik tussen neus en lippen door gezegd dat een RVS stuur ook heel mooi bij de boot staat. De teakline vloer oogt mooi en is stroever dan het polyester. Een zwaardere motor geeft meer temperament, dus hogere snelheid zelfs meer dan 20 km per uur. Het gevolg is dat je dan over een vaarbewijs moet beschikken en aanvullende zaken moet regelen ook ten aanzien van de uitrusting zoals brandblusser en reddingsvesten. Een andere mogelijkheid was de motor te begrenzen. Toch maar besloten aan de studie te gaan om maximaal te kunnen genieten van de motor. Veel tijd aan studie besteed en gelukkig in één keer geslaagd. Hebben weer prima zaken gedaan met Heino. Hij heeft een geweldig mooi bedrijf, ziet er heel netjes uit en een prima team. Komen er graag. De sloepenspecialist van Groningen. Zeker aanbevelingswaardig . Staan je met raad en daad terzijde. Alle lof en ere wie ere toekomt en dat geldt voor iedere medewerker Fantastisch!