Zeer netjes en vakkundig geholpen Plus leuke éxtra .gratis boot stalling en word bij afgeleverd.
Top shop, mooie informatieve website. Je kan altijd proefvaren en ze helpen je perfect tot een goede keus te komen. Goed geprijsd ook!
Hoi Robin, Bedankt voor je geweldige beoordeling. Heel veel plezier met je nieuwe Maxima sloep! Groeten Heino
Hoi Selma, Bedankt voor je beoordeling! Groet Heino
ben zeer tevreden
Bedankt voor je fantastische beoordeling! Groet Heino van Dijk
Hebben een goede ervaring met boot goede uitleg etc: en een goed kontakt met Heino van Dijk.
Hallo Sietske bedankt voor deze top beoordeling! Groeten, Heino
Vanaf het eerste contact werd ik gastvrij en correct ontvangen en werd mijn interesse gepeild. Samen werd gezocht naar de werkelijke belangstelling én het belang om wel of geen gebruik te maken van bijvoorbeeld een zware of minder zware motor, wel/geen zwemtrapje, wel/geen vlaggenstok en andere [on]mogelijkheden. Kortweg: prima ervaring en aan te bevelen bedrijf.
Beste Eillert, bedankt voor je mooie reactie. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ik wens je nog een goede week! Groeten Heino
Beste Edwin, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten! Groeten Heino
Open en eerlijk, ruimte voor een goede beslissing. Vooral plezier en plezier houden staat hoog in het vaandel.
Beste Gerard, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie beoordeling achter te laten. Groeten Heino
Erg attente service. Altijd bereikbaar voor tips en trucs.
Beste Rik, Bedankt voor je prachtige beoordeling! nog een hele goede week gewenst. Groet Heino
Al jaren klant bij van dijk, altijd goede adviezen, en service, deze keer voor buitenboordmotor geweest. Snelle levering en nette prijs, gewoon super
Beste Henry, Wat fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Bedankt voor je mooie beoordeling! Groeten Heino
Zeer net en deskundig bedrijf Klantvriendelijk en correct.
Beste Rene, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Groeten Heino
Op een zondag rondje Paterswoldsemeer gefietst, maandag neuzen op internet, zien sloep van 2017 bij van Dijk Watersport en 's middags heen. Hartelijk ontvangst door Heino. Had een afspraak waar hij even heen moest, ondertussen nam Manuel de honneurs waar. Na terugkomst van Heino begon hij te zeggen, dat aan deze complete sloep een verhaal vast zat, want waar tref je een boot van 1 jaar jong aan. Boot werd klaargemaakt voor proefvaart. Heeft daarna voorstel gemaakt voor boot met trailer. Afgesproken hem volgende dag ons besluit te nemen. Afspraak gemaakt woensdagmorgen bij hem langs te gaan. Zoon meegenomen en probleem ongeremde trailer voorgelegd. Waren enthousiast over boot en voorstel en om zo snel mogelijk te kunnen genieten stelde Heino voor al dezelfde middag af te leveren. Alle dagen daarna gevaren en klein probleem werd telefonisch opgelost en ondertussen hadden wij besloten over te gaan tot aanschaf geremde Pega trailer als Heino met een passend voorstel zou komen. Vanwege warm welkom door Heino, Manuel en zien hoe het personeel aan het werk is, het enthousiasme voor de watersport spat ervan af, orde en netheid van het bedrijf voorstel voor de trailer geaccepteerd. Zodra deze bij hem is wordt deze afgesteld op de sloep en kunnen we stellen, dat ons vaargebied (actieradius) beduidend groter wordt. Het is heel plezierig zaken doen en elkaar wat gunnen. Gaan ook gebruik maken van de winterstalling. Vertrouwen op een duurzame relatie waar we overigens geenszins aan twijfelen.
Beste Ben en Ria, Wat een fijne en warme beoordeling, Bedankt! Groet Heino
Ondanks de enorme drukte mijn nieuwe Torquido elektrische buitenboordmotor geïnstalleerd en op tijd afgeleverd voor de proefvaart met de vereniging van Rolls-Royce en Bentley eigenaren, hulde.
Hoi Steffen, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles succesvol is verlopen en op tijd klaar was. Groet en veel plezier met de motor! Heino
Super services
Hallo Ed, bedankt voor je prachtige beoordeling! nog een hele goede week gewenst. Groeten Heino
Onlangs een boot gekocht bij van Dijk Watersport, je word hier vriendelijk ontvangen en je krijg op al je vragen antwoord, je merkt dat Heino al jaren in het vak zit en weet waar hij over praat. Hij probeert overal zij best voor te doen dus je kan hier zeker je boot kopen.
Hoi Benedetti, bedankt voor de complimenten en de mooie beoordeling! Groeten, Heino
Eigenlijk ging het meeste wel goed. Alleen was er een onderdeel van de motor verkeerd gemonteerd waardoor de buitenboordmotor steeds uitviel. Toen we hier achter waren, was het snel opgelost. Verder TOP.
Hoi Freddy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Gelukkig was het een kleinigheid en kon je weer snel het water op. Fijne week! Groet Heino
Heino van Dijk, goed verhaal, duidelijk. Geen verrassingen.
Beste Jaap, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een mooie beoordeling achter te laten. Nog een fijne week! Groet Heino
Goed advies, nemen rustig de tijd voor je, goede service en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer.....
Beste Aukje, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel vaarplezier! Groeten Heino
Was voor ons een eind rijden maar de moeite waard. Netjes geholpen en andere week de boot opgehaald. Waren nog wat kleine puntjes die we tegenkwamen en deze zijn ook zeer netjes opgelost. Ik hoefde er niet helemaal voor terug naar Groningen met de boot ook nog. Al met al gewoon zoals het hoort en dus een aanrader. Succes mannen. Bedankt.
Hoi Johan, Leuk om te lezen dat je zeer tevreden over ons bent. Bedankt dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Veel vaarplezier! Groet Heino
Prettig contact zonder direct op verkoop te drukken. Voor vervangend personeel Manuel een compliment betreffende bereidheid informatie te verschaffen en via offerte een inzicht te geven hoe totaalprijs bij een sloep werkt via gekozen opties.
Beste Robert Antonie, Altijd goed om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de nieuwe boot en bedankt voor je mooie beoordeling! Groeten uit Winsum, Manuel
Een boot koop je niet al te vaak, vertrouwen en service is dan van groot belang. Bij Van Dijk hebben wij dat gevonden.
Beste Gert-Jan, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie beoordeling bij ons achter te laten! groet Heino
Ook voor Honwave rubberboten kun je bij Van Dijk terecht. Heb hiervoor contact gehad met Manuel, heel plezierig, tegen de juiste prijs. Aanrader😊👍
Beste Gerard, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je Honwave. Groet Heino
Één min puntje, er werd verteld dat de boot schoongemaakt zou worden, maar dit is niet gedaan !!!!!
Beste Reinder, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat de boot niet is schoongemaakt . We willen graag tijdens de stallingsperiode het goed maken en de boot van een extra grondige schoonmaak/poetsbeurt voorzien. Veel plezier met jullie boot. Groet Heino
Hier een console boot met buitenboordmotor gekocht. Dit met alle tevredenheid. Naar een paar keer varen kwamen we toch wat kleinigheden tegen, geen ernstige dingen. Hier over contact gehad met Van Dijk wat prettig verliep en goede oplossingen aanbood. Kortom een goed en betrouwbaar watersport bedrijf.
Beste Egbert, Wat een top beoordeling! Wij zijn heel erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met hoe onze klantenservice is verlopen. Groeten Heino
Nou we zijn fantastisch geholpen. Veel uitleg en het proefvaren viel ook in de smaak.Alle tijd voor ons als klant. Bedank Heino en medewerkers.
Beste Rein, bedankt voor je prachtige beoordeling. Daar zijn we heel blij mee. Veel plezier met je boot! Groeten, Heino