Het is een droom om binnen de wateren van Winsum een bootje te hebben. Belemmeringen vanuit ons werden direct omgezet in mogelijkheden. De eerste aanschaf van een sloep is gezet. Een motor erbij, winterstalling, in en uit het water halen, onderhoud, reparatie en tussentijdse hulpvragen was als onervaren boot mensen een verrijking bij Van Dijk Watersport. Altijd even tussendoor langs de ligplaats als we iets niet wisten of iets wilde vragen. Service top en altijd bereid om te helpen, hoe druk het ook is! En super blij met onze sloep.
Wil je zeggen zodra ik eenmaal contact en een gesprek met je hebt gelieve niet tel of mobiel opnemen gewoon met mij afmaken en afhandelen. Want klanten bellen wel terug of je belt terug.
Wij ervaren watersport van dijk als erg kundig en adequaat op problemen / vragen met motor en/of boot reageren.
Toelichting niet nodig, prima bedrijf
Vriendelijk en professionele begeleiding.
Professioneel bedrijf, goed advies, komen de afspraken goed na, een plezierige ervaring.
Geeft duidelijk aan wat de mogelijk heden zijn Neemt de tijd, bij eventueel proefvaart
Wij zijn bijzonder tevreden over de informatie die wordt gegeven. Zijn ten allen tijde bereid om tekst en uitleg te geven. Het maken van een proefvaart is geen enkel probleem. Zeker aan te bevelen.
Meer jaren ervaring nav aanschaf onderhoud en stalling van boot met tailer. Prettige en deskundige advisering over zaken in algemene zin en ondersteuning bij in en verkoop. . Hoog service niveau. Goede boot behandeling.
Goed geholpen bij de aanschaf van onze boot
Positief en enthousiast.
Eerlijk en goed advies
Een levendig bedrijf! Met elke wens op gebied van boot en uitrusting kun je terecht. Met begrip en deskundig advies passend bij wat de klant/koper wenst. Ook "mijn boot " kan ik binnenkort halen (en betalen). Alles naar wens en in prima overleg besloten. Volgt nog controle en vaarinstructie!
Van dijk watersport is een bedrijf die dicht bij de mensen staat snelle en correcte service en er alles aan doet om de klanten weer laten genieten van hun watersport
Vanaf het allereerste contact een vertrouwd gevoel. Prima geadviseerd over nieuwe boot: wensen en mogelijkheden. De service en de persoonlijke contacten verdienen een compliment. Men weet terdege waarover men praat en laat voldoende ruimte voor persoonlijke keuzes. Noordelijke nuchterheid: "nait soezen, maor broezen".
Prima adres om zaken te doen.
Bedankt voor je review!
Wij hebben een boot ingeruild voor een nieuwe. Het overzetten van de motor en proefvaart met de verkoper hoort er allemaal bij. We kregen alle tijd en met een prima voorlichting.
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat we je konden helpen met de aanschaf van een nieuwe boot.
prima advies en lekkere koffie! :)
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we je een prima advies hebben kunnen geven!
Klantvriendelijk, "open" zonder verplichtingen en makkelijk in het contact. Afspraak is afspraak.
Bedankt voor je positieve review. Hier doen we het voor! Van Dijk Watersport
Goed advies, en tijd voor de klant. Mooi bedrijf om zeker weer zaken mee te doen in de toekomst.
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je het persoonlijke contact als zeer positief hebt ervaren.
test