Betrouwbaar en professionele installatie

Vriendelijke monteurs, overleggen goed en houden zich aan afspraken.

Helemaal geweldig!

Communicatie vooraf was erg duidelijk en de installateurs waren een vrolijk en zeer efficient team. Het ziet er super uit! Zeker aan te bevelen.

Top team!

De panelen liggen er erg mooi bij en het team wat langs is gekomen was echt top! Ik kijk zeer goed terug op het gehele traject met EnerSolar, zeker een aanrader!

Montage snel, netjes en zorgvuldig. Keurige vriendelijke mannen.

De communicatie vooraf met het bedrijf liet zeer te wensen over. Geen antwoord op twee mails naar Wouter Hup en één naar info. Zeer tevreden over Mathijs Bethlem die in alle opzichten mee dacht en voldeed aan al onze wensen op gebied van de montage. Ook beide heren op het dak hebben prima werk geleverd,.

Goed geïnformeerd en prettige snelle montage

Na een prettig contact en advies zijn de panelen netjes geïnstalleerd. Toen bleek dat het plan op het dak net niet ging passen ter plekke een goed alternatief geopperd.

Perfect execution and smooth communication

Communication and explanation of the solution was fast and clear, after 1 months solar panels were installed in a professional way. Smooth process.

• Would you recommend us? Yes

Top installatie en service !

We hebben een adviseur langs gehad die de situatie van ons dak bekeken heeft. Het dak werd opgemeten en precies bekeken wat er voor ons nodig was. SolarEdge omvormer met zwarte panelen van 365wp. Alle tijd werd genomen om ons advies te geven. Na 6 weken werd de installatie verzorgd. De monteurs begonnen rond 8:30 en in een paar uur lag alles erop. 15:00 uur werd de bus ingepakt en het was een gezellige dag. Complimenten voor hun werkwijze! De app werkt goed , we werden snel geholpen met de vragen die we hadden en nu is het wachten op de echte zon! Kwaliteit en service is wat we gekregen hebben. Bedankt !

Goede Installatie, nazorg kan wat beter

Bijna een jaar geleden zonnepanelen laten instaleren wat heel netjes is gedaan. Een van de omvormers hield er na 9 maanden mee op. Deze is ondertussen vervangen waar ik wel de opmerking wil maken dat het wel lang duurde voordat vervangende onderdeel geïnstalleerd kon worden. Heb begrepen dat dit deels te maken heeft met de voorwaarden van de leverancier maar zou de suggestie willen doen om toch een klein aantal veel gebruikte onderdelen op voorraad te houden mocht er onverhoopt iets stuk gaan.

Betrokken en vriendelijke mensen die een goed product vakbekwaam plaatsten

Goed voorbereid kwamen de medewerkers van EnerSolar op de afgesproken dag en tijdstip de zonnepanelen plaatsen. In ons oude huis werd de technische installatie vakkundig en passend binnen de mogelijkheden aangelegd. Het was buitengewoon plezierig om deze mensen over de vloer te hebben. Vriendelijk, vakbekwaam, betrokken en het ging ook nog eens heel snel.

Elektrotechnische kant onder de maat

Bij mijn buurman zag ik team van Enersolar aan het werk en zag goed werk. Offerte laten maken ,was redelijk bij de weg. De uitvoering;de zonnepanelen zijn netjes op garage gelegd echter het electradeel werd niet professioneel uitgevoerd. Er werden fouten gemaakt betreft plaatsing aardlekautomaat. Op aandringen van mijzelf en buurman(deskundig) alsnog veranderd om ons gerust te stellen. De zaak zelf reageert niet. Offerte is niet volgens opgave uitgevoerd waardoor ik teveel moest betalen. Helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen.

Top service

Top service

EnerSolar levert snel, is deskundig en klantvriendelijk

Mijn ervaring met de monteurs, het zijn vriendelijke jongens. Bij het plaa tsen hadden ze zilveren zijplaten gebruikt. Dit was niet mooi voor het aanzicht. Ik heb aangegeven dat ik graag deze wil vervangen voor zwarte kleur platen. Dit werd gelijk opgepakt en aangepast.

Goed advies en een perfecte uitvoering !!

Na een bezoek van de adviseur, waren wij prima op de hoogte van de (on)mogelijkheden voor ons huis m.b.t. zonnepanelen. Wij hebben de offerte akkoord verklaard en er werd direct een montage datum in overleg afgesproken. Op de dag van uitvoering keurig op tijd 3 monteurs aanwezig, de heren waren wat normen en waarden betreft uit het goede hout gesneden. Na montage een goede uitleg en alles keurig opgeruimd. After sales is ook prima , goede uitleg over de zaken die je in verband met de BTW teruggave zelf moet regelen. Ook het aanmelden bij je energie leverancier is keurig voorbereid. Kortom heel erg tevreden over dit bedrijf en ik kan dan ook niet anders om ze bij een ieder van harte aan te bevelen.

Zeer prettige partij!!

Vandaag zijn de heren van Enersolar bij ons aan het werk. Keurige monteurs met een prima gevoel voor humor. Ze gingen gelijk aan de bak.. ik had koffie aangeboden maar er moest eerst gewerkt worden, zeiden ze. De elektrische installatie wordt door een vakman van Huibers verzorgd. Het is overduidelijk dat ook deze man precies weet waar het om gaat. Ook hier mijn complimenten voor. Laurens, de man die het ons verkocht heeft kwam ook nog even kijken hoe het allemaal verliep. Deze persoonlijke omgang maakt dit bedrijf zeer toegankelijk. Al met al een prima bedrijf welke ik zeker aan zou raden. O ja... voor dat ik het vergeet... een frikandelletje wordt door de heren zeker gewaardeerd ;)

Super personeel

Ervaren en vriendelijke monteurs.

Installatie is netjes gedaan. Netjes meegedacht en overleg over hoe en waar e.e.a te plaatsen.

Helemaal zoals het hoort

Bij dit bedrijf word je in de watten gelegd. Uitstekende begeleiding van begin tot eind. Vriendelijke monteurs die de moeite nemen om alles zo mooi mogelijk af te werken.

Goed begeleiding van het hele proces

Van offerte tot montage een zeer goede begeleiding. Over alle aspecten wordt meegedacht. Installatie verliep heel soepel en aan de kleinste dingen is zelfs gedacht. Ofwel zeker een aanrader!

Top installatie tot er iets kapot gaat..

2 maanden geleden gemeld dat er maar de helft opbrengst is. Elke keer gebeld, sporadisch een reactie. Tot op heden nog niets opgelost. Je zou verwachten dat op zijn minst onze naam bekend zou voorkomen!! Na mijn negatieve klacht toch een reactie en de boel is opgepakt en keurig een bos bloemen en excuses gekregen. Dus uiteindelijk toch een goed gevoel bij.

Offerte op maat was zo gemaakt door Jeroen. Het contact erna ook zeer goed. Fantastische medewerkers over de vloer tijdens levering en bevestiging van onze zonnepanelen harde werkers Wij zijn zeer tevreden.

Aanbod op maat, vakkundig geïnstalleerd

Onze nieuwe uitbouw was al voorbereid voor zonnepanelen. Veel leveranciers kwamen echter met een standaard aanbieding. De adviseur van EnerSolar is de situatie ter plekke komen bekijken en heeft 2 opties aangeboden, incl uitleg over pro’s en con’s van micro-omvormers. De levertijd was kort. De installatie was in een middag gebeurd, mooi uitgelijnd en bekabeling vakkundig weggewerkt. Zeer tevreden.

Slechte service en communicatie

Ruim vijf maanden na de installatie van de zonnepanelen weten we nog steeds niet of ze allemaal werken. Twee micro-omvormers melden een productiestoring en vier micro-omvormers rapporteren niet. We zijn al maanden bezig om dit opgelost te krijgen. Als we iemand te spreken krijgen, zijn ze vriendelijk en lijken bereidwillig, maar vervolgens gebeurt er niks. Op verzoeken om terug te bellen en mails wordt niet gereageerd.

Fijn bedrijf

Alles verliep volgens de planning wat we voor af hadden afgesproken. Ben zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf.

Prettige communicatie!

Prima bedrijf! Planning werd iets later dan we aanvankelijk hadden afgesproken en het was voor Enarsolar even zoeken naar de juisye soort en kleur dakpannen. Uiteindelijk erg tevreden!!

Persoonlijke benadering en snelle levering

Van het opvragen van de offerte tot de uiteindelijke montage was Enersolar enorm behulpzaam. Over alle vragen werd meegedacht en de reactietijd was erg snel. Enersolar is transparant, betrouwbaar en weet wat ze doen.

Bolwerk 5

3905 NH Veenendaal