Ik vond het fijn dat jullie dit gratis doen.
Zeer snel en adequate reactie en verzoek om aanvullende informatie, na opnieuw opladen bewijzen zeer snel (binnen paar uur) akkoord dat energielabelaanvraag goed was.
de werkwijze bij registratie energielabel was snel en duidelijk
Razendsnelle service bij het aanvragen van een energielabel. Compliment waard!
Binnen 4 uur een compleet en definitief energie label op de mail!
Goed, snel en goedkoop!
Energielabel aangevraagd. Was snel en eenvoudig geregeld En bovendien nog gratis ook.
Heel makkelijk en dat voor € 0! En supersenl
er staat dat de reactietijd 2 dagen is, maar binnen 10 minuten was het label binnen. Super service dus.
Energielabel laten keuren via ImmoCert. Dezelfde dag nog het definitieve label binnen
Snel, duidelijk, goede communicatie en nog zonder kosten ook.
Binnen een paar dagen heb je het definitieve label. Deze verplichte overheidssessie wordt simpel administratief verwerkt door ImmoCert en dat ook nog eens tegen een zeer laag tarief! Dank daarvoor.
Super snel geregeld, echt een aanrader
Super snel het rapport binnen bedankt hiervoor.
Ontzettend aangenaam verrast over deze service en de snelheid waarmee e.e.a. werd uitgevoerd.
Top , energielabel was binnen in 5 minuten
prima service
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.