Door een eenvoudige enquete in te vullen verstrekken ze gratis je een energielabel. Leuke actie en goed opgezet!
Simpel en gratis wat wil je nog meer.
snelle reactie
Vlotte terugkoppeling. Mail plus certificaat als bijlage. TOP !
Snelle reactie binnen in dag.
Het is niet binnen 1 dag, iets langer. Het werd toen ik belde gelijk verwerkt en had ik mijn energielabel. Ik ben er blij mee!
Laat in de avond energie label aan gevraagd, volgende ochtend vroeg al ontvangen! En dat gratis. Top!
Mijn totaaloordeel is gebaseerd op de snelle afwerking van de aanvraag. Deskundigheid kan ik niet beoordelen, ik heb geen referentiekader om mee te vergelijken. Werkwijze kan ik niet beoordelen omdat die niet gecommuniceerd is. Prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat ik geen andere ervaringen heb met het aanvragen van een energielabel. Communicatie kan heel wat beter. Ik heb alleen een email gehad met de vraag om terugkoppeling te geven. Over het hele proces van aanvraag tot goedkeuring is geen communicatie geweest. Ik heb geen idee hoe men tot mijn beoordeling is gekomen.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.