Prima en vlot reactie
Betreft aanvraag energielabel. Snel en goed behandeld.
Supersnelle reactie
Energielabel snel binnen, ondanks de feestdagen. Communicatie via de mail verliep goed, helder. Goede service! Bedankt!
Bedankt!
Bijzonder tevreden over de deskundige van Immocert. Een aanrader!
Super snelle levering, heel fijn!
het contact was goed en duidelijk. Deskundigheid kan ik niet over oordelen omdat ik zelf niet deskundig ben. Het gemaakte rapport zag er goed en deskundig uit.
Snelle toekenning definitief energie label, zelfs sneller dan de aangegeven 2 dagen. Prima werk voor de beste prijs denkbaar.
Ik vond het zeer snelle service en had dezelfde dag nog mijn energie label! Communicatie mag wat duidelijker maar verder perfect. Ik heb jullie al aanbevolen aan anderen.
Prima service, binnen 1 dag na de aanvraag antwoord.
Snelle reactie op mijn verzoek per mail, duidelijk geformuleerde aanvullende vragen
ImmoCent heeft een snelle werkwijze en alles is vlug gegaan. Ik weet niet wat de prijs is en dus kan ik deze niet beoordelen.
Energielabel correct verzorgd.
Snel en accuraat.
Snel en makkelijk een energielabel. Ons woonhuis had ook geen bijzonderheden, dus hoe het gaat bii complexere energielabels weet ik niet. Wij zijn in elk geval tevreden!
Snelle en professionele afhandeling van mijn aanvraag
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.