Het was jammer dat ik 3x informatie moest geven. Maar uit eindelijk wel het label gekregen.
Een gratis energielabel en ook nog eens heel snel. Kortom, top!
Snel, simpel en to-the -point! Hou ik van!
Snel geregeld
Goede service voor een zeer scherpe prijs. Moest er alleen wel zelf achteraan en het duurde erg lang.
Deskundigheid kan ik niet beoordelen maar ik heb ook geen reden daaraan te twijfelen. De vraag was 'helaas' verplicht, en n.v.t. is ook niet van toepassing want deskundigheid is wel van belang, daarom een 8 gescoord. Voor de rest uitmuntend: reactiesnelheid goed, correct afgehandeld en de prijs is niet te verslaan.
Super snel, gemakkelijk en bovendien GRATIS dus ik heb natuurlijk niks aan te merken.
goed en snel
Gratis energielabel.
Snel en gemakkelijk energielabel beoordeeld en verkregen
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.