kostenloos, snelle reactie en verwachte antwoord!! Top!!
Heel snel, betrekkelijk duidelijk wat nodig is na eerste keer afwijzen.
goed advies
Snelle service en zeer betrouwbaar en deskundig, je moet echt kunnen aantonen dat wat je opgeeft ook is uitgevoerd aan de woning! Hetgeen voor jezelf soms wel eens zoeken is e.d.
Energielabel aangevraagd en dit ook snel in ons bezit gekregen.
Eea is snel geregeld... enige verbeterpunt is de toon van communiceren. Toen wij iets onjuist hadden ingevuld kwam hier een "kort door de bocht" email op... dit had naar onze mening vriendelijker gemogen. Verder erg tevreden.
Snel en eenvoudig! Aanrader.
Ik kreeg dezelfde dag dat ik aanvroeg nog een energielabel. En dat helemaal gratis. Er zat geen enkel bericht bij, ook niet een herinnering om deze vragenlijst in te vullen. Vandaar een wat lager cijfer voor communicatie. Maar verder top!
snel en goed geregeld
Mooi snel en kostenloos geregeld!
Voor mijn moeder het energielabel aangevraagd want we moeten de woning verkopen en een energielabel kost anders een boete. Perfecte snelle service !!!! Ga meteen ook voor mijn woning het label aanvragen.
Eerst wat achterdochtig waarom deze service gratis verleend wordt, maar uiteindelijk een energielabel binnen 2 dagen. Een extra dag ivm een onduidelijkheid over de isolatiewaarden van vloer, gevel en dak. Officieel is dit boven de waarde 3, maar het is geen extra isolatie. Vreemd dat dan in het rapport nog weer een advise gegeven wordt deze waarde boven de 2.5 te brengen... Maar goed, ik heb het label en kan dus verder. Mijn dank!
Snel en goed voor elkaar.
Prima dienstverlening, goede communicatie heldere afspraken
Immocert registreert uw energielabel uit service-overweging tijdelijk GRATIS. Wel vragen zij uw enkele vragen te beantwoorden. Mooi niet dus!!!! Dhr M Scholten keurt de aanvraag gewoon af zonder enige aanvullende informatie, en dat terwijl mijn aanvraag gewoon een hele simpele recht toe rechtaan niveau D aanvraag is met de verkoop brochure van de makelaar als onderbouwing. Ik heb er al het begrip voor als er iets scheelt aan de aanvraag maar afwijzen zonder enige terug koppeling, gewoon respectloos. Immocert kan dus wel het e.e.a. verbeteren.
Geachte heer van der Hoeven, We vinden het jammer dat u zo ontevreden bent. Onze argumenten voor afkeuring van uw dossier worden genoemd op de website van het energielabel. Daar is met tekst en uitleg een toelichting gegeven waarom één of meerdere van uw kenmerken zijn afgekeurd. Helaas geldt alleen een (digitale) brochure van de makelaar niet voldoende als bewijs. Deze moet ook door de makelaar ondertekend zijn, of er dient een kenmerkenformulier dat door de makelaar is opgesteld te zijn bijgevoegd. Foto's van een CV ketel of dubbel glas kunnen natuurlijk ook. Op de website van de Rijksoverheid zijn verschillende instructies te vinden over de verschillende mogelijkheden om woningkenmerken aan te tonen. Hier blijkt ook uit aan welke criteria deze bewijsstukken moeten voldoen. Het afkeuren van uw dossier is niet gedaan uit onwil, maar omdat het dossier niet aan de criteria van de Rijksoverheid voldeed. Voor inhoudelijke behandeling van uw zaak staan we u graag persoonlijk te woord.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.