Alles was snel geregeld
ImmoCert heeft ons zeer snel aan een energielabels geholpen, zodat wij aan onze verplichtingen kunnen voldoen bij de verkoop van ons huis!
Een fijne snelle afhandeling van het naar definitief om te zetten energielabel. Ik beveel ImmoCert zeker aan.
energielabel aangevraagd, per omgaande beoordeeld. super service
Snelle gratis service. Label binnen 10 minuten na aanvraag ontvangen.
Gratis, snel en makkelijk
Snel en correct een energielabel aangeleverd!
aanvraag energielabel is uitstekend behandeld.
Prima Service en erg snel.
Snelle en inhoudelijk goede reactie op mijn energielabel aanvraag.
Goed, snel en duidelijk.
Het is niet gelukt om de vragen te beantwoorden via de link.
Duidelijk , goed overzichtelijk soms gevraagde dingen moeilijk aan te tonen met foto's .Waardoor je een laag energie label heb . Kwaliteit en prijsverhouding goed .
Het was een zeer vlotte werkwijze welke immocert hanteert om een definitief energielabel te verkrijgen. Hartelijk dank daarvoor
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.