Erg gemakkelijke snelle aanvraag.

Uitstekende service. Gratis ( waar bestaat dit nog?!) en zeer snel het label ontvangen. Opmerkelijk dat er zich tussen de keuze van leveranciers überhaupt instellingen bevinden die het verre van gratis doen!

Doen wat ze beloven!

Prima club. Snelle afhandeling.

snel, gratis, probleemloos

Energielabel aanvraag was in een dag geregeld. Zonder kosten. Duidelijke mail met alle info. Geen ongewenste aansluitende marketingmails of verplichte registraties.

adequaat

Het ging wel goed ofschoon het jammer is dat jullie kennelijk geen database hebben van de energieklasse van de diverse modellen cv's

Het invullen was wat lastig, maar de verwerking ging goed en snel

Erg blij mee

Snel geregeld. Top!

Binnen 1 dag ons energielabel super!

Snel en adequaat

snelle afhandeling, ze doen wat ze beloven.

Snelle controle energielabel

Deze week het definitieve energielabel van onze woning ingevuld. Verzonden naar Immocert ter controle. Binnen 24 uur het goedgekeurde energielabel terug en dat helemaal voor niets.

Gewoon snel en perfect geregeld!

Duidelijk, snel en gewoon perfect geregeld. Kan niet beter!

Prima ervaring en serviceverlening

Mijn ervaring is prima. Moest wat extra informatie inleveren na mijn eerste aanvraag. Na aanlevering van de extra informatie was de aanvraag binnen 30 minuten afgewikkeld en hadden wij onze definitieve Energielabel binnen.

Prima!

Snelle beoordeling, energielabel direct ontvangen. Aanrader!

uitstekend

snel geleverd

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Zeer snelle en correcte afhandeling.

snelle afhandeling

Mijn energielabel ontving ik snel en kostenloos, een fijne ervaring!

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag

We zijn intussen gewend aan een traag werkende administratieve instantie. Uw snelle reactie was een aangename verrassing. Dank u wel.

Ik ben goed geholpen om mijn energie label definitief te maken

Snelle afhandeling

Goed en fantastisch

Binnen 24 uur mijn energielabel kosteloos geregistreerd.

Redelijk

Over het algemeen goede ervaring. Alleen: ik had foto van moederhaard gestuurd wat volgens de instructie als cv-ketel zou gelden. Kreeg aanvraag retour met opmerking dat het een gaskachel was. Ik heb het maar laten zitten, maar daardoor was de info niet correct en ging het label eraan voorbij dat er cv was.

aanvraag energielabel binnen een dag geregeld

supersnel, probleemloos geregeld

Binnen 1 dag alles geregeld, zeer blij mee

Snel en compleet een label ontvangen

Direct en correct.

Snel en adequaat afgehandeld als de juiste bewijsstukken er zijn. En dat voor alleen grote dank.

Super snel

De label heb ik dezelfde dag nog ontvangen.

Baron van Pallandtlaan 3

6891CA Rozendaal

info@immocert.nl

Over ImmoCert

ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.