Na een uitvaart samen met familie een lunch nuttigen dan is het Ketelhuis een super mooie locatie. Keuze arrangementen genoeg en heel prettig personeel. Heel fijn geregeld zeker ook snel omdat t op korte termijn was. Voor een bruiloft diner of receptie of ander feestje super locatie.
Goedemorgen, Organisatie van een 21 diner binnen een week geregeld. Lokatie Ketelhuis perfecte lokatie. Ruimte voor eigen inbreng en aankleding. Duidelijke afspraak met mail bevestiging. Professionele en vriendelijke verzorging van de gehele avond Stefan bedankt
Wij hebben met ons gezin vorige week genoten van een heerlijk verzorgde bbq op een erg mooi kasteel. De gerechten werden in drie gangen geserveerd en voorzien van super verse ingrediënten. Lekkere salades en frisse sauzen. Onder mijn gasten was iemand die geen vlees en vis at. Ook die werd super verwend met een talrijke verzameling aan groente gerechten van dr grill. Tel daarbij op de vriendelijke bediening. Dan geef ik een dikke 10!!
Al bij aankomst kom je direct in de sfeer, welkom geheten onder de poort van het kasteel door de gastheer. Daarna naar de tafel op het binnenplein (geheel veilig op afstand van de andere tafels krijgen we een amuse. Daarna 3 gangen van de Barbeque (vis- vlees en nogmaals vlees) zorgen voor een voldaan gevoel. Afgesloten met een heerlijk ijsje (wat goed uitkwam, want het was nog steeds 24 graden), en een kop koffie, kortom een heerlijke beleving. De gastheren en dames waren gewoon top, vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Zeker aan te bevelen dus!
De BBQ voor ons bedrijf werd op tijd geleverd en alles werd netjes voorbereid en klaar gezet. Het eten was lekker en voldoende. Volgens afspraak werden de spullen weer op tijd opgehaald en alles keurig opgeruimd.
Wij hebben op het allerlaatste Herberg Eekarde kunnen reserveren voor de verjaardag van mijn vrouw. de locatie was perfect, personeel vriendelijk en accuraat, hapjes gewoon goed . Met andere worden wij zijn dik tevreden , en het weer speelde een grote rol mee.
Wij waren voor de afsluiting van ons huwlijk opzoek naar een restaurant. In november 2019 zochten wij contact met La Cassarole om de mogelijkheden te bespreken voor een diner voor 30 gasten. Wat wij niet, niemand, had voorzien kwamen in maart 2020 de corona problemen naar Nederland. Gelukkig kon ons diner, op 17 juli bij La Cassarole doorgaan. De locatie Auberge Eeckaerde paste perfect in het plaatje. Daar hebben wij, in een prachtige ambiance kunnen genieten van een meer dan voortreffelijk diner. Ook de drie vegetarische gasten kregen een uitstekend diner voorgeschoteld. De bediening was perfect, niets was ze teveel en voor iedere vraag werd er een oplossing gezocht. Al onze gasten, niemand uitgezonderd waren onder de indruk van al het lekkers dat werd geserveerd. Onze huwelijksdag kon met deze afsluiting niet beter. Chapeau, we kunnen het iedereen aanraden.
Het pop-up BBQ restaurant in kasteel Henkenshage is echt een aanrader. De locatie op zich is al schitterend. La Casserole heeft met hele grote tafels gezorgd dat er voldoende ruimte is om de afstand te bewaren die de Corona maatregelen vragen. De gerechten zijn lekker waarbij ikzelf de gerookte zalm en de perfect gegaarde diamanthaas de toppers vond. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
De groenten bestaan uit 3 stukjes paprika en een stukje maiskolf. De vleesvervangers bestaan uit een tomatenburger, en een koude sjaslikstick. Voor lekker vegetarisch eten moet je niet zijn bij Casserole, die is gefixeerd op vlees. De 4 salades waren lekker. Ik vind het jammer dat ik niet per email kon reageren.
Barbecuen is een van mijn favoriete outdoor genoegens. Heb jarenlang in de Verenigde Staten gewoond en daar genoten van de fantastische BBQ parties, in onder andere Texas, Zuid Dakota en ook in mijn woonplaats New York. Net terug in Nederland was ik dan ook zeer benieuwd of hier dat topniveau kon worden benaderd. Ik werd niet teleurgesteld, integendeel. Met een paar kennissen werd ik verwend met een BBQ pakket van La Casserole. Een zeer veelzijdige samenstelling, met kwalitatief hoogwaardige vlees-, vis-, en schaaldierprodukten, verse, kleurrijke salades en heerlijke sauzen. We kozen voor witte wijnen en daar hadden we geen spijt van, de Verdejo en de Viognier smaakten prima bij de gerechten. Dit BBQ pakket is een echte aanrader in deze lockdown periode, een intelligente keuze.
BBQ pakketten op tijd afgeleverd. Boven verwachting: zeer compleet en alles supervers. Van Saté tot garnaal.
We hebben nu enkele 33PlusParty's georganiseerd in Ketelhuis en Kasteel St Oedenrode. Prachtige lokaties en altijd top verzorgd.
Ik raad la casserole aan met een dikke JA! Wij wilde ons huwelijk op een locatie houden omdat er gasten van ver kwamen en ze niet allemaal door de stad heen moeten gaan rijden. Zodoende kwamen we uit bij het ketelhuis op de grote beek. We waren meteen verliefd. Wat een prachtige locatie (Ook van de B&B is door onze gasten en ons zelf gebruik van gemaakt. Heel handig.) Tijdens de voorbereiding liep ik tegen wat dingentjes aan. Maar dat is besproken en werd meteen opgelost. Ik ben van mening waar mensen werken worden “fouten” gemaakt. Gaat om hoe het opgelost wordt en de service. Dat is hier dik in orde. De service van de catering is zoals hierboven genoemd uitstekend. Werd meegedacht en de mensen zijn meegaand. Als er in hun assortiment veranderingen waren in bv nieuwe menu’s werd dat kenbaar gemaakt. Dat vond ik erg fijn. Op onze dag 20-02-2020 zelf is alles perfect verlopen. Het eten was verrukkelijk. De bediening was vriendelijk, meedenkend, meegaand en kwamen tussendoor geregeld even vragen of alles naar wens was. Na enkele dagen werd er vanuit de catering gebeld om te informeren of alles naar wens is geweest en of er aandacht puntjes waren. Niks te klagen dus. Lieve mensen van la casserole, de mensen die mijn mails en telefoontjes beantwoord hebben, de bediening, de koks en iedereen die ik vergeten ben. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben een perfecte trouwdag gehad. Mochten wij in de toekomst weer eens een groot feest willen geven weten we jullie te vinden. Groetjes Kim en Dennis
Alles was lekker, zelf gemaakt, mooi opgediend en zeker genoeg. We zijn zeer tevreden.
We geven de aankleding en verzorging van onze personeelsbijeenkomsten al een aantal jaren uit handen aan La Casserole. Ze denken creatief mee en verrassen ons iedere keer weer met een mooie aankleding en heerlijk eten. Top service!
Heerlijke, mooie en gezonde gerechten, ook veel keus voor vegetariërs!
uitstekend eten, alle service conform wensen en afspraken uitgevoerd, professionele medewerkers, ook in back office
We hadden een perfecte en prachtige bruiloft in Kasteel Henkenshage. Dat is de enige reden waarom ze twee sterren krijgen in plaats van één. Het personeel was geweldig en Sjors (de manager) deed het perfect. MAAR... Wat een gedoe: heel veel stress, miscommunicatie en vooral onredelijke communicatie van de eigenaar van La Casserole, tot op het moment dat hij gewoonweg gemeen was. Over elke kleine personalisatie wordt moeilijk gedaan en je krijgt vooral veel 'nee's te horen. Bij dit bedrijf is klant absoluut geen koning en mijn ouders hebben de organisatie van mij (als bruid) over genomen omdat de eigenaar gewoonweg niet respectvol was. Als wij dit eerder hadden geweten, hadden wij nooit een contract getekend en een andere locatie gezocht waar La Casserole niet deel van uit maakt. Een bruiloft organiseren vanuit het buitenland is al moeilijk genoeg, en de grootste fout is natuurlijk de manier waarop gecommuniceerd werd: via email. Er werd mij nooit gevraagd of ik 'minder emails' wilde sturen en ik kreeg sowieso maar antwoord op de helft van mijn vragen. Als ik dan belde voor duidelijkheid, werd me verteld om het in een email te zetten. De telefoon is zelfs op gegooid omdat ik vroeg of het mogelijk was dat mijn gasten - na een driegangenmenu gegeten te hebben - in de avond maar 6 hartige hapjes te kunnen serveren in plaats van de standaard 10. Schijnbaar ben ik hier dan de onredelijke om dit te vragen en verdient dat een boze snauw om daarna de telefoon op gehangen te krijgen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de acht maanden lange moeilijkheden die wij gehad hebben. Als je dus net als ik een perfectionist bent, kies dan voor een andere cateraar.
Beste Anne, Ten eerste beste wensen voor 2020! Vanaf het eerste contact met onze gasten proberen wij de zorgen van hen over te nemen, zoals we ook bij jullie probeerden. Echter kregen we dit bij jullie niet onder controle omdat we jouw zorgen niet weg konden nemen. Dit komt misschien wel omdat jullie in het buitenland wonen en jij niet snel iets uit handen durft te geven omdat je zo perfectionistisch bent. Je hebt ons ongeveer 150 e-mails gestuurd. Hier is ons verkoop kantoor niet op ingericht voor het organiseren van 1 bruiloft. Wellicht had je beter een wedding planner in kunnen schakelen. Aangezien het op een gegeven moment te spannend voor jou werd, is de organisatie overgenomen door jouw ouders en de heer Vroomen. Dit in combinatie met jouw voorwerk resulteerde in een perfect verzorgde dag zoals jij voor ogen hebt gehad. Wij vinden deze review dan ook niet op zijn plaats, zeker niet 5 maanden na je bruiloft. We zouden het dan ook op prijs stellen dat je deze beoordeling aanpast. Met vriendelijke groet, Team La Casserole Catering & Events
Lekker eten en super personeel! We hebben echt genoten en we kunnen het eenieder aanraden. Een lekker kerstdiner en onze keuken was keurig netjes opgeruimd!
Prachtige locatie. Heerlijk eten en een vriendelijke behulpzame bediening. Al met al een aanrader.
De avond was heel smaakvol, zowel qua inrichting en catering. De medewerking en overleg met jullie verloopt altijd gesmeerd. Komen ook altijd met ideeën om zaken anders aan te pakken of te presenteren. Nogmaals mijn hartelijke dank.
Ik heb daar mijn 50e verjaardag gevierd en de locatie spreekt voor zich zelf in een woord geweldig. Team La Casserole top gasten zeer klant vriendelijk.
Het buffet was meer dan voortreffelijk en het personeel heeft uitstekend bijgedragen tot het welslagen van de dag.
Op zaterdag 19-10-2019 op Kasteel Henkenshage ons 40 jarig bedrijfsfeest gevierd. Perfect verzorgd, goede/vlotte bediening. Goed eten. Dit alles op een schitterende locatie.