La Casserole heeft voor de 4e keer in onze tuin een groot feest verzorgd. Het was weer een succes. Het is fijn om in je eigen tuin zonder inspanning een geslaagd feest te geven, full service verzorgd, met veel positieve reacties.
Hele fijne goed georganiseerde barbecue gehad in de tuin van Auberge Eeckaerde. Heerlijk gegeten en genoten van de vriendelijke bediening.
Gisteren hebben wij onze prachtige bruiloft gevierd bij kasteel Henkenshage. Wat een mooie dag hebben wij gehad, schitterende locatie, onwijs lief en zorgzaam personeel, eten en drinken was heerlijk en de service was top! Wij zijn helemaal nietvan de recensies schrijven, maar echt, credits!
La Casserole heeft onze jaarlijkse personeelsbijeenkomst en barbecue verzorgd op ons eigen terrein. Het was top! Ze hebben onze parkeerplaats omgetoverd tot een heel gezellig feestterrein. Het personeel, de hapjes, het eten... een dikke 10!
We hadden een BBQ met ons bedrijf. Het was top! Zowel het personeel, de locatie als het eten.
Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd en hebben wij het diner en het feest gehouden in Kasteel Henkenshage. Vanaf het eerste contact hadden wij al een goed gevoel bij La Casserole. Duidelijke communicatie en men is bereid om mee te denken (met name door Sjors Pennings). Toen de dag er dan eenmaal was, hadden we ons niet meer kunnen wensen. Het ontvangst van de gasten, ons ontvangst, het eten (perfect bereid door de souschef), bediening etc. Alles in één woord fantastisch. Enige puntje van kritiek; het ontzettende warme (heet) bad. Na ons feest was de suite schitterend opgezet met kaarsen en een volgelopen bad. Heerlijk na een hele dag vol indrukken. Maar het bad was echt te warm om er lekker in te kunnen gaan liggen. Helaas is onze dag weer voorbij, maar we zouden het zo weer over willen doen. Bedankt medewerkers van La Casserole voor de verzorging van onze mooiste dag. Sjors; bedankt voor de ontvangst, het meedenken en jouw klantvriendelijk- en gerichtheid. Jij hebt ervoor gezorgd dat alles in kannen en kruiken was op locatie en dat de dag van begin tot eind op locatie perfect verliep. Top!
Alles top verzorgd. 2 aandachtspunten: - met de offerte n.a.v. aanpassing onzerzijds werd de aangepaste offerte met en telfout aangeboden. Doordat ik alles natelde zag ik dat het niet klopte. - in de voorbespreking ter plaatste was de man (senior- wellicht eigenaar) nogal gehaast en wat 'kortaf'. Niet vriendelijk en oprecht in ons geïnteresseerd. Hij moest volgens ter plekke iets opvangen want we hadden eigenlijk met iemand anders een afspraak. Die was er niet en toen kwam hij. Is niet ons probleem. Hij had er leek, niet zo'n zin in of eigenlijk helemaal geen tijd voor om ons rustig te woord te staan. Onze wensen overigens (bleek achteraf) wel goed begrepen. Omdat we al een keer eerder daar waren geweest met goede ervaringen vertrouwde we er wel op maar als dit de allereerste kennismaking zou zijn geweest was ik afgehaakt. We hadden er even een hard hoofd in. De dag zelf verliep overigens op rolletjes, naar volle tevredenheid. Fijn team, zorgvuldig en aandachtig. En begrip voor het feit dat het uitliep. Daar waren ze heel flexibel in en dat waarderen wij zeer. Al met al positief!!
Voor een tweede maal hebben wij een feest aan huis gehad, waarbij de inrichting, ontvangst, catering, barbecue incl. kok verzorgd is door La Casserole. In een woord: geweldig! Dan voor alles. Wij genieten hier enorm van na!
wij hebben een geweldig feest gehad in kasteel Ophemert.
Het personeelsfeest in het Ketelhuis heb ik destijds niet georganiseerd. Ik ga alleen over klantenevents bij ons op locatie. Ik kan dus niks zeggen over de prijs of het contact qua organisatie destijds. Als bezoeker heb ik wel goed genoten die avond!
Altijd prima ontvanst en verzorging!
Alles was prima geregeld. Echter had de BBQ eerder op gang gebracht kunnen worden zodat de gasten direct konden aanschuiven na de presentatie. Door het haasten om gasten te voorzien van vlees werden er rauwe hamburgers geserveerd. Verder was de terugkoppelende feedback van de gasten positief.
Uitstekende aankleding en bediening!
De verzorging en service voor onze open dag was weer voortreffelijk geregeld door La Casserole! Goede voorbereiding, personeel en materialen netjes verzorgd, eten en drinken van goede kwaliteit.
Hartstikke leuk feest gehad met lekker eten. Goede bediening die zorgden voor onze gasten. Puntje van verbetering is de ontvangst. Wij stonden er verloren bij bij binnenkomst. Hierdoor was bij ons niet duidelijk waar we naartoe moesten en wie ons aanspreekpunt was.
Het evenement was uitstekend verzorgd in alle opzichten.
We komen terug!
Privé feestje gevierd. Prima verzorgt. Personeel vriendelijk en service gericht. Eten goed. Afspraken goed die op tijd worden nagekomen. Een aanrader aldus.
Dikke pluim voor het personeel! Eten, drankjes, aankleding geweldig geregeld.
Mijn ervaring is uitstekend, de gasten waren tevreden over het diner en het feest. De locatie is prachtig en het personeel is vriendelijk en behulpzaam (zo hielpen ze ons met opzetten). De prijs wordt echter berekend per gast maar het kan zo zijn dat er mensen afmelden en dan worden de kosten wel gewoon volledig betaald.
Mooie dagen geweest die goed verzorgd waren. Veel complimenten gehad!