Sasha was vanaf het begin erg duidelijk over de werkwijze en de strategie om de doelen te behalen. Na 4 maanden kregen wij via Google onze eerste klanten en na 7 maanden waren de doelstellingen al behaald. We zijn nog steeds klant bij SAM en wij raden iedereen SAM Online Marketing aan!
Vanaf dag 1 heeft Pim mij op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden. Het was een prettige samenwerking, waarin wij zelf ook werkzaamheden mochten uitvoeren. De doelen zijn gehaald en ik raad iedereen SAM aan.
Uitstekende partij om je SEO uit te besteden. Deskundigheid en communicatie is belangrijk voor mij. Bij deze partij was dit zeker het geval.
Zij hebben echt veel kennis in huis, op iedere vraag is er een passende oplossing en het resultaat mag er zijn!
Al mijn resultaten zijn gehaald. Een echte aanrader! Bedankt SAM
De communicatie verloopt fantastisch! Teksten worden op tijd geleverd. SAM Houdt zich altijd aan de planning. De deadlines zijn gehaald, waardoor mijn conversie met 65% is gestegen. SAM Online Marketing is een echte aanrader!
Al jaren werk ik als zelfstandig copywriter samen met SAM Online Marketing en Webdesign. Het team onderscheidt zich in deskundigheid en communicatie. De know-how van SAM is ongekend t.o.v. van andere partijen waar ik mee samenwerk. Kennis is altijd up-to-date en direct toepasbaar in de praktijk. Afspraken worden nagekomen en de communicatie via mail en/of telefoon is helder en overzichtelijk. Ik beveel SAM Online Marketing en Webdesign dan ook van harte aan als internet marketing partij, voor zowel particulieren als professionals.
Super! Professioneel, creatief, zorgvuldig en kwalitatief! Vanaf het eerste moment een professionele, creatieve en kwalitatieve houding. De uitvoering gebeurt zorgvuldig in stappen met veel geduld voor alle aanpassingen en verfijningen. Ben super tevreden!
Ik ben erg te spreken over SAM Online Marketing. Ze hebben verstand van websites, social media, zoekmachines maar met name van hoe je deze middelen kunt inzetten om meer opdrachten naar je toe te trekken. In hun nieuwsbrief geven ze veel informatie en kennis weg en dat, in combinatie met hun laagdrempeligheid, is naar mijn idee een ideale manier om kennis te maken.
Al enige tijd zijn we bezig om beter vindbaar te worden op internet. Zodoende zijn wij uitgekomen bij SAM Online Marketing. De communicatie met Sasha verliep erg soepel en hij gaf ons het gevoel veel verstand van zaken te hebben. SAM Online Marketing heeft onze marketing op verschillende gebieden verzorgd. Dit waren: Linkbuilding, Website Optimalisatie, Google AdWords. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde diensten. De werkzaamheden verlopen professioneel en worden snel uitgevoerd. Sasha is altijd bereikbaar en beantwoorde onze e-mails en telefoontjes altijd direct. Met al onze vragen konden we bij hem terecht. Onze vindbaarheid is duidelijk gestegen. Daarom raden wij iedereen SAM Online Marketing aan!
Heel positief, erg klantvriendelijk, staan altijd klaar om je te helpen en denken met je mee. Sterke punten: Sterke punten snel, doortasten, kundig, serviecegericht.
SAM Online Marketing is een bedrijf dat doet wat ze zeggen, hebben een snelle communicatie en zijn resultaatgericht. Sterke punten: - Deskundigheid; - Advies op maat; - Opzetten van een conversiegericht website; - Komen hun afspraken na!
SAM Online Marketing heeft voor ons vele prospect bij ons bedrijf via het internet binnengehaald. Sterke punten: Opvallend is de bezieling waarmee onze contactpersoon ons adviseert en helpt!
Wij hebben samengewerkt met SAM Online Marketing voor het ontwikkelen van een nieuwe webdesign, het genereren van meer bezoekers dmv zoekmachine optimalisatie. De samenwerking is heel doelgericht en prettig verlopen
Fijne start van een vruchtbare samenwerking. Sterke punten: vakkundig, snel.en duidelijk!
Zeer prettige samenwerking met SAM Online Marketing. Allereerst alleen ingeschakeld voor het ontwerpen van mijn website. Daarna hebben zij ook de online promotie hiervan voor hun rekening genomen. Wisten een onderwerp waar ik voorheen niks van snapte toch tastbaar te maken.
Begeleiding op maat. Van het opzetten van de online campagne tot aan de realisatie hiervan constant op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zeer te spreken over de behaalde resultaten tot nu toe. Kijk uit naar de verdere samenwerking.
Zeer goed geholpen door SAM. Haal veel klanten uit de SEO campagne. Daarbij worden mijn vragen altijd goed en deskundig beantwoordt.
Al vanaf het begin valt de werkwijze op: effectief en doelgericht. Het idee van een nauwe samenwerking beviel ons wel, maar het is natuurlijk altijd afwachten. Uiteindelijk zijn we ontzettend blij dat we voor SAM hebben gekozen en kijken uit naar verdere plannen.
Uitstekende service. De opzet werd stapsgewijs uitgelegd en bij iedere stap konden we samen in gesprek gaan over de beste aanpak. Ook achteraf konden we nog terecht voor eventuele raad.
Een goede ervaring. Wij hebben door het snel reageren een mooi resultaat behaald. We werden van A tot Z van advies voorzien.
Vooral de communicatie beviel ons. We hadden een aantal vragen en die werden direct, of binnen een zeer korte tijd, beantwoord. Klasse!
Perzikweg 11 B
2321 DG Leiden