Helemaal top!

Van begin tot eind een heel fijn bedrijf om mee te werken. Bij het ontwerp van mijn badkamer en toilet tot aan het eind werd er constant goed meegedacht. Er werd goed geluisterd naar wat ik wel of niet wilde, wat ik mooi vond, waardoor er een prachtig 3D-ontwerp ontstond. Vervolgens werd gezocht bij diverse leveranciers om het plaatje compleet te krijgen. Ook op praktisch gebied werd goed meegedacht om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen, zoals bijvoorbeeld de juiste maat tegels voor zo min mogelijk voegen. Spullen werden keurig afgeleverd en de communicatie verliep altijd soepel en iedereen was reuze vriendelijk. Alle medewerkers super bedankt voor alle goede service en Richon voor het meedenken bij het eerste ontwerp. Mede door jou is het resultaat oogverblindend!

Perfect.

Onze ervaringen met van den Berg Tegels en Badkamers in Broek op Langedijk zijn heel erg goed te noemen. Al vanaf het eerste contact was er een prettige communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd met ons mee gedacht en tips werden gegeven. Ook na het geven van de opdracht bleef de communicatie uitstekend. Men was altijd bereid vragen te beantwoorden en mee te denken. Als de betreffende medewerker Rishon, die ons aldoor hielp, op vakantie was nam een collega het direct over. Rishon zelf nam dan later weer contact op of alles goed was afgehandeld. Kortom, een bedrijf dat doet wat er afgesproken is en in alle fases van het werk bereid was met ons mee te denken en vragen te beantwoorden. Wij raden de firma van den Berg dan ook van harte aan.

Supergoed werk geleverd

Prettig en goed werk geleverd met een prachtig eind resultaat. De mogelijkheid om je badkamer te renoveren is door het team Broek op Langedijk optimaal meegedacht welke mogelijkheden er zijn. Team die het werk heeft uitgevoerd doen hun werkzaamheden uitstekend en alles in overleg wat wij als klant zeer hebben gewaardeerd. Het gewenste resultaat is bovenverwachting. Onze complimenten hiervoor. Siem en Ria

Prachtige badkamer geleverd tegen een goede prijs.

Na uitgebreide voorlichting gekozen en op het afgesproken tijdstip geleverd. Door zeer kundige technische mensen geplaatst en van top tot teen voorzien van mooie tegels door Pater Tegelwerken. Dank, ook aan Sanne voor haar mooie ontwerp en natuurlijk Richard.

Goede service en kwaliteit

Van den Berg heeft ons goed geholpen met onze nieuwe badkamer van begin tot eind. Nathalie heeft ons van goed advies voorzien. Liet ons voorbeelden in de showroom zien en vertelde wat er wel en niet mogelijk was. Met behulp van Saninet konden wij thuis nog eens alles op ons gemak bekijken. Met een deskundige installatie van Rob van Blueflame zijn wij ook dik tevreden.

Fantastisch en vakwerk geleverd

Onze ervaringen met Van den Berg is fantastisch. Opdracht was levensbestendige badkamer. Er is een ontwerp gemaakt en in overleg zijn we met dit fantastische resultaat gekomen. Dit alles inclusief graniet en een spanplafond. Badkamer helemaal af in 3 weken. We zijn ontzetten blij met onze badkamer.

Totaal ontzorgend

Duidelijke offerte, meedenkend en werken met een 3D programma Saninet wat een goed beeld geeft van de nieuwe badkamer en toilet voor onze moeder. De verbouwing badkamer en toilet werd uitgevoerd door Jeffrey Koelman. Deze leverde vakwerk. Naast nieuwe leidingwerk regelde hij ook de elektra, tegelwerk en ophangen van accessoires. We hebben een zeer blije en gelukkige moeder. Prima combinatie Van de Berg Tegels & Badkamers en Jeffrey Koelman.

Vriendelijke mensen en ruim assortiment

Je wordt hier heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Er wordt echt met je meegedacht en de leveringen liepen heel soepel. Even je levering nog niet nodig? Geen probleem, ze slaan het voor je op.

Goede vakmensen, geduldig, kwaliteit en klantvriendelijk

Wij zijn zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Vervolgens zijn wij vakkundig ondersteund bij het samenstellen van onze badkamer. Er was veel geduld en goede adviesen wat wij erg waarderen. Uiteindelijk is met deze samenwerking een pracht van een badkamer ontstaan waar wij nu volop van genieten

Technisch uitstekende installatie van een kleine klus.

Het vervangen van een wastafel en het opnieuw kitten van de randen van mijn badkamer is een kleine klus, die toch naar alle tevredenheid is uitgevoerd met een bijzonder compliment voor het vakwerk van de installateurs.

Professioneel en ter zake kundig

Van begin tot eind is het project goed begeleid. Er wordt niet gedacht in problemen maar in oplossingen. Er is goed geluisterd naar wat het beschikbare budget was en op basis daarvan geadviseerd. De aannemer OBV.Technische Cube is zeer ter zake kundig en heeft ook goed meegedacht. Ze werken netjes en secuur, echte vakmensen. Het is een prachtige badkamer geworden, ik ben er heel blij mee!

Top tent, zeer behulpzaam en vriendelijk

Zelf voor een klein onderdeeltje stonden ze voor me klaar en is alles keurig uitgezocht en besteld. Hele goede service. Ik begrijp waarom het er zo druk is. Zeker een aanrader als je een badkamer zoekt.

Wij zijn uitermate tevreden hoe we geholpen zijn en hoe onze nieuwe badkamer geworden is, top!

Wij zijn door Sanne en Richard heel goed geholpen in de keuzes, de we moesten maken over de inrichting van onze nieuwe badkamer. Dit zijn mensen, die er verstand van hebben, top. Verder zijn we ook zeer tevreden over Oleg en zijn collega's, die de badkamer bij ons gemaakt hebben, wat een vaklui, ze werken heel netjes en snel en het zijn heel aardige mensen, hulde.

Ze doen wat ze beloven met prima vaklieden.

Richard met zijn team hebben onze badkamer gerenoveerd. Na overleg waarin zij meedachten om onze wensen te realiseren. Wat van de oude badkamer nog gebruikt kon worden hoefden we niet te vervangen. De mensen die de hele verbouwing uitvoerden dachten mee en maakten prima werk alsof ze in hun eigen huis bezig waren. In overleg zijn wij op vakantie gegaan en heeft het team van van den Berg de klus geklaard. Wij konden thuiskomend van vakantie zo onder de douche. Ook de afhandeling van een en ander, prima. Samen met Richard het werk gecontroleerd en als er iets niet soepel liep, direct opgelost. Wij zijn dik tevreden.

Klantvriendelijk en deskundig

Bij ons hoefde alleen een deel van de badkamer vernieuwd te worden. Van den Berg luistert naar de wensen van de klant. Ze nemen echt de tijd en denken mee wat mogelijk is. Afspraak gemaakt en mooie bijpassende vloer - en wandtegels uitgezocht. Op een ander moment de douchecabine besteld. Ze geven goed en eerlijk advies en leveren kwaliteit. Zeer tevreden!

Goede service en kwaliteit

Wij hadden geen ervaring met renovatie van een badkamer, maar bij van den Berg voelde het meteen dat we in goede handen waren. Meedenken, flexibel, professioneel en vriendelijk. Ook de aanbevolen aannemer heeft zijn werk prima gedaan! Kortom, prima bedrijf om mee in zee te gaan!

Wat een service!

Wij hebben ons toilet en badkamer bij Van Den Berg vandaan. De zwarte fonteinplug van onze wasbak in het toilet vertoonde na een aantal jaar slijtageplekken. Ik ben ermee naar de winkel in Schagen gegaan. Ik kreeg een geheel nieuwe fonteinplug mee terug. Erg blij mee! Wat een service!

Super service zelf na 10 jaar

Voor onze badkamer van 10 jaar hadden wij een nieuwe chromen afsluitdop van de wastafel afvoer nodig. Deze was verweerd. Dus wij naar van den Berg Tegels & Badkamers Schagen om een nieuwe te kopen. Daar werd al snel gekeken of deze afsluitdop nog beschikbaar was. Dit was inderdaad het geval en we kregen de afsluitdop zo mee zonder te betalen. Dat noem ik nog eens service, ook al zijn de kosten voor het afsluitdopje niet zoveel. En dat na 10 jaar. Van den Berg heeft een vriendelijk en behulpzaam team. Na 10 jaar zijn we nog steeds blij met onze mooie badkamer en als wij aan een nieuwe toe zijn gaan wij zeker weer naar van den Berg Tegels & Badkamers Schagen. Toppers zijn jullie

Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Afgelopen februari heeft Sanne van V.d. Berg Badkamers een 3tal ontwerpen in 360* gr. voor ons gemaakt. Wij wilden boven en beneden een nieuwe badkamer + nieuwe wc. Sanne denkt goed mee en heeft kennis van zaken. Ook onthoudt zij alles, dat is handig als we nog een 2e, 3e, en zelfs 4de keer met vragen bij haar langs kwamen. En ook veel geduld met ons als klant, altijd fijn. Ik zag wel op tegen de bouwwerkzaamheden en vooral tegen de rotzooi en lawaai die dat met zich meebrengt. Maar in 2 en een halve week was de hele klus geklaard. Helemaal TOP. Ook over de vaklui die de klus hebben geklaard waren we zeer te spreken. Kortom: wil je een nieuwe badkamer of toilet.? Ga een kijken bij V.d.Berg.

Erg tevreden

Fijn dat we konden slagen in ons eigen dorp. Wij werden heel klantvriendelijk geholpen door Rishon. Hij gaf ons goede adviezen. Onze badkamer en 2 toiletten zijn erg mooi geworden met mooie accessoires en tegels. Het voordeel is dat zij contacten hebben met betrouwbare aannemers. Bij ons was dit Sanischoor: Vincent, Nick en Boudewijn hebben professioneel werk verricht.

Ouderwetse service!

Voor onze nieuwe toilet hebben we wand- en vloertegels, toilet en fontein bij v/d Berg gekocht. We hebben prima advies en nuttige tips gehad. Zeker een winkel om nog een keer terug te komen!

Elke ochtend gelukkig

We hebben geweldige ervaringen met van den Berg Tegels & Badkamers. Van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de laatste puntjes op de i na de oplevering. Zeer kundig advies op onze persoonlijke situatie en wensen afgestemd, uitstekende info over zowel materiaalkeuze als ‘valkuilen’. We zijn ontzettend blij met ons prachtige sanitair, zowel over de schitterende producten als over de sociale kant van het verkoop,- en adviesteam. Elke dag genieten wij volop van een van de belangrijkste onderdelen van ons huis. Sanitair en badkamers en persoonlijk advies; kwaliteit staat bij van den Berg Tegels & Badkamers Schagen op één. Kortom een absolute aanrader!

Men luistert goed naar de wensen van de klant.

Op zoek naar een nieuwe badkamer hebben wij bij van der Berg het beste gevoel gekregen. Zij zijn niet opdringerig, en lusten goed naar wat de klant wil. Ook hebben zij een onafhankelijke installateur die goed advies geeft en netjes werkt. Kortom: een mooie combinatie. Nu genieten wij enorm van onze mooie badkamer.

Alles prima geregeld

Prima advies over hoe de badkamer opnieuw in te richten en waar op te letten. Uitstekende hulp bij keuze voor meubels/tegels/apparatuur. Bij kleine wijzigingen zo opgelost.

Mooi bedrijf, overzichtelijk, ruime opstelling.

Voelde direct goed, de keuze was binnen 10 minuten bepaald. Vriendelijke afhandeling en correcte offerte. Ondanks de wegblokkade in Frankrijk en België, een vlotte levering. Zijn heel blij met onze keuken, het is nu echt af.

Witte Paal 221

1742 LA Schagen