We zijn best tevreden, maar door een rekenfout van de monteurs liggen de zonnepanelen niet mooi in het midden van het dak. Heel jammer, kon niet meer veranderd worden want dan zouden er zeer veel gaten in het dak zitten...
Heb goede ervaringen met jullie bedrijf en de jongens hebben netjes gewerkt en het werk is goed verlopen
Aan te bevelen
Prima contact, ruimte om re overleggen, luisterend oor. Montage goed verlopen, prima medewerkers die gewoon Nederlands praten zodat alles in goed overleg kan worden uitgevoerd.
Alles weer na wens geinstalleerd. De mannen waren vriendelijk en vakbekwaam.
Fijn om mee te communiceren. We zijn tevreden!
Goede bedrijf en goede personeel
Nette offerte opgemaak, afspraak gemaakt voor levering en plaatsing. Keurig op tijd afspraak nagekomen, vaklui die creatief meedenken met de klant. Netjes factuur gekregen tot op de cent nauwkeurig, geen verborgen kosten goede tel. Bereikbaarheid. Nette app die goed inzicht geeft in datagegevens. Top.
Vanmorgen om 11.00 uur gebeld; 10 minuten later stonden de monteurs al voor de deur. Snelle analyse van het probleem en direct opgelost. Grote klasse. Top service!
redelijke prijs, deskundige montage
Fijne samenwerking en communicatie.
duidelijk, vriendelijk
Goed hoor
De monteurs hebben goed werk geleverd.
In eerste instantie moeilijk te bereiken
Had iets flexibeler gekund, had graag ter plaatse nog 5 extra gewild, hadden opgehaald en geplaatst kunnen worden, maar er was geen tijd ivm volgende klant. T zou wel eens vaker tegen zitten denk ik dan...maar verder top
Van begin tot het eind professioneel.
Eerste indruk was niet goed maar na vragen van 2 ervaren monteurs is het toch goed gekomen.
Communicatie ging wel eens wat stroef, maar de mannen die alles geïnstalleerd en geplaatst hebben werkten goed en waren vriendelijk.
Telefonische bereikbaarheid en beantwoording van e mail slecht!
Nog niet alles werkt zoals het behoort, ik kan de opbrengst nog niet aflezen op mijn iPad.
Beste heer Venhuizen, Dank voor uw bericht. Als het goed is heeft u contact gehad met onze serviceafdeling en kunt u alles nu aflezen. Met vriendelijke groet, Team Platen Duurzame Technieken
Tevreden over het geleverd werk
- de bekabeling is netjes weggewerkt - zonnepanelen goed geplaatst
Goeie service en denken met je mee
Zie boven