Wij werden zeer goed en vlot geholpen. Alles ging snel de offerte maar ook het inplannen ging heel snel
Het werk is netjes uitgevoerd en alles werd goed uitgelegd.
Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op ons dak. Vriendelijk en deskundig personeel. Wij zijn er blij mee.
Duidelijk verhaal van de adviseur Thom. Verschillende berekening gemaakt en zo konden wij een goede keuze maken. De 2 mannen die kwamen om de panelen te plaatsen waren vriendelijk. Deden hun werk keurig en netjes! Nadat alles geplaatst was uitleg gekregen over de app. Die werkte de volgende dag nog niet en er kwam speciaal een monteur langs. Prima service!
Vanaf de eerste afspraak tot en met de het in gebruik nemen van de zonnepanelen hebben we goede ervaringen met Platen Duurzame Technieken medewerkers gehad. Het aanbevolen 16 zonnepanelen system werd netjes in één regenachtige dag geïnstalleerd en werkt uitstekend.
Werkzaamheden correct uitgevoerd
Min puntje de "blanke" schroeven. Waarom geen zwarte schroeven (bevestigingsmateriaal). Dat maakt het plaatje echt compleet! Vandaan 1/2 puntje minder.
Snelle levering, nette monteurs
Volgens afspraak en snel klaar
Snel en accuraat.
In corona tijd heb ik gevraagd om een offerte via de telefoon. Alle vragen werden keurig beantwoord, alle vormen van, werden keurig uitgelegd. Het plaatsen is gedaan door twee monteurs die in mijn ogen plezier in hun werk hadden. Het straalde er tenminste af
bij ons zijn in mei 2017 zonnepanelen geplaatst, op zich niets mis mee en ook prima gedaan. maar alleen jammer dat het personeel materiaal laat vallen vanaf het dak en dat heeft mijn veranda dak beschadigt. dit hebben ze proberen te verdoezelen door de gaten met kit dicht te smeren. Jammer dat de monteurs niet zo eerlijk zijn om dit te vertellen, zijn ze neem ik aan voor verzekerd. Na aanleiding van mijn review heeft de firma Platen contact met mij opgenomen, we hebben een afspraak gemaakt met Johan Grievink voor het bekijken van de schade op 05-05-2021. We dachten dat we het prettig hadden geregeld met Dhr Grievink maar helaas, tot op heden 06-06-2021 is er nog niets gebeurd met de gemaakte afspraak. Jammer.
Geachte heer, Uiteraard vinden wij dit vervelend om te lezen en is dit niet de kwaliteit die wij wensen. Inmiddels hebben we contact met u gehad en komen we bij u langs om een naar een passende oplossing te zoeken.
Originele beoordeling
ons dak was niet geheel recht. dit is door de monteur netjes opgelost zodat de panelen er nu netjes recht op liggen
Met grote nauwkeurigheid en zorg zonnepanelen gemonteerd op onze woning! Een echte aanrader!
Snel en vakkundig personeel. Jammer dat de sales afdeling niet zo goed kan meten. Hierdoor heb ik 1 paneel minder terwijl dit wel paste.
In eerste instantie is verkeerde onderdeel meegebracht. Is bij een tweede bezoek hersteld.
Het hele proces is uitstekend verlopen. Bekwaam en keurig personeel. De afspraken zoals vooraf gemaakt zijn nagekomen.
Duidelijke uitleg bij de offerte, korte lever en montage tijd. Alle prima gemonteerd.
Goede ervaring met de monteurs, werken netjes!
Netjes geleverd zeer tevreden.
Goede voorlichting, prima montage, nette monteurs.
Prima !
We werden goed geadviseerd en de monteurs hebben uitstekend werk afgeleverd in goed overleg