mijn tweede set zonnepanelen via platen in november 10 panelen laten monteren en waren zo tevreden dat we vorige week er nog 4 hebben plaatsen
Netjes op tijd, vakkundig personeel
Vanaf begin tot plaatsing panelen zeer goede service
De monteurs werkten hard en nauwkeurig Ook de internet kabel onder de vloer door en keurig in een buis. Alles bovenverwachting dus zeer tevreden.
Het gehele traject van a tot z prima verlopen en ze denken mee!!!!
Over bezoek adviseur, vervolgens offerte, dan opdracht en afspraak voor plaatsing ben ik zeer tevreden. Ook de plaatsing is snel, door leuk personeel gerealiseerd.
Onderbouwde offerte Goede prijs/kwaliteit Prima monteurs die meedenken
De mensen van PlatenDT heb ik ervaren als deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
goede en flinke medewerkers, hebben vlot gewerkt en alles weer netjes achter gelaten
Heel goed werk geleverd, alles is netjes afgewerkt, En bij vragen gaven de monteurs een duidelijk antwoord.
Het was goed en ook nog snel
De adviseur is 3 keer bij ons geweest en heeft ons op een prettige en professionele wijze geadviseerd.
Vanaf het eerste kontakt tot en met het uitvoeren van de installatie is er een duidelijke uitleg en offerte geleverd. De zonneboilerinstallatie is door bekwame en vriendelijke monteurs geplaatst. Nu moet nog blijken over een aantal maanden of de energiebesparingen aan onze verwachting zal voldoen. In ieder geval tot zover hartelijk bedankt Platen Duurzame Techniek.
Vriendelijke medewerkers van Platen, professioneel en hardwerkend, ze denken met je mee. Ze wilden onze tegelvloer/binnenmuur niet beschadigen en hebben alles in het werk gesteld om de leidingen zo onzichtbaar mogelijk te maken. Die zijn uiteindelijk over het dak gelegd. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!
Goed bedrijf. Komen afspraken na en adviseren heel erg goed.
Mijn zonnepanelen werden vakkundig bevestigd en geïnstalleerd. Aardig en beleefd personeel
Ik ben goed tevreden.
Ondanks een kleine hick-up in de beschikbaarheid van de panelen prima geregeld. Goed advies. Keurige plaatsing
Heldere informatie vooraf. Snelle levering, vakkundige montage en tegen een scherpe prijs.
Positief.
Helaas was de geplande afspraak niet goed verwerkt in de agenda bij Platen, maar gelukkig een week later was alles vlot geregeld. Duidelijke afspraken, goed overleg, net personeel en vriendelijk. Met wat hulp van een ander team van Platen lagen de zonnepanelen uiteindelijk vrij vlot. Na uitleg over de app en de inlog was het helemaal in orde.
Als keurig volgens afspraak en netjes afgemonteerd.
Goed contact vanaf het eerste moment en een nette installatie
Meerdere offertes opgevraagd, bij platen duurzame technieken persoonlijke en duidelijke uitleg. Dat geeft net dat extra zetje om voor hen te kiezen. Na akkoord week later de panelen al op het dak, door monteurs met kennis.
Na dat ik contact had gehad met de vertegenwoordiger Bert die mailde mij de offerte binnen het uur door met de juiste info. Hebben wij een afspraak gemaakt voor het checken en gekeken naar de plaatsing van de zonnepanelen en de omvormer. De afspraak voor het plaatsen van de zonnepanelen ging zeer snel binnen 10 dagen na dat Bert langs was geweest gewoon top. De monteurs waren vriendelijk en ook, deskundig met hun werk bezig ze hebben alles netjes opgeruimd het waren Toppers. Ik ben zeer tevreden over Platen Duurzame Technieken ik beveel dit bedrijf dan ook ten zeerste aan prijs kwaliteit is gewoon TOP.