Snelle offerte direct aan huis. Deskundig advies. Aangenaam contact.
De monteurs waren zeer vriendelijk.Harde werkers.
Prettig gesprek met de eigenaar Bertran, snel een offerte gekregen. Afspraak snel ingepland en de mannen hadden alles snel op het dak liggen.
De installatie doet gewoon wat het moet doen, een extra plus vind ik de app waarmee je per dag en per paneel de opbrengst kunt monitoren, maar ook per week/maand/jaar. Wat voor de meeste consumenten het meest relevant zal zijn, is waarschijnlijk de prijs. Aangezien ik 40 panelen wilde aanschaffen heb ik natuurlijk wel vergeleken en Platen kwam er het meest voordelig uit. Dus op alle vlakken een aanrader!
Goede uitleg netjes werken.
In 1 woord geweldig
van A tot Z goede informatie gehad ,offertes goed onderbouwd en goede garanties op de 16 zonnepanelen en Enphase omvormers, monteurs waren op de afgesproken tijd 8:00h ,alles netjes en strak, geen haastwerk, netjes opgebouwd, en in de meterkast perfect geïnstalleerd.
Dankzij prima service van Platen heb ik nu een partij zonnepanelen op het dak, alles tip top geregeld, van offerte bespreking tot de uiteindelijke plaatsing. Zeer tevreden met alles.
Met een groep buren hebben we een gezamenlijke aanschaf van zonnepanelen opgezet. Platen heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de opties en kwam met een scherpe aanbieding. Van de drie aanbieders viel de keuze unaniem op Platen. Recent zijn de panelen geplaatst. Dit was goed georganiseerd. Op het dak en in de meterkast is net werk geleverd. De installatie werkt naar verwachting; we zijn erg tevreden met de dienstverlening door Platen.
See above
Erg duidelijk en er werd overal adequaat op gereageerd ......heel fijn zaken doen!
Zeer snel en keurig vakwerk
Goed, alleen heb ik nu een slecht beeld op tv, schuld van de zonnepanelen? Kan dat bij gesteld worden??
Goede contacten via telefoon en e mail.
Op dit bedrijf kun je bouwen. We zijn zeer tevreden met onze 24 zonnepanelen.
Ik kreeg goede informatie vooraf, het bestelde ligt op tijd op het dak, het weerstond meteen een fikse storm, en alles doet het! Jammer dat de zonnecollectoren niet symmetrischer zijn geplaatst, het had iets mooier gekund.
Er is goede voorlichting gegeven met duidelijke afspraken. Telefonische contacten waren goed. Plaatsing : netjes en volgens afspraak. Uitleg app: heel goed.
Alles volgens afspraak en goed gecommuniceerd
Top bedrijf ,gewoon alles uitgevoerd zoals afgesproken
keurig werk gelevers nette afwerking Top Jan Warffum
Goede uit leg en kommen afspraken goed na
Na plaatsing contact gehad met monteurs en het kantoor over beschadigde panelen. De gemaakte afspraak om hierover nader contact te hebben is tot nu toe niet nagekomen.
Beste heer Mulder, Bedankt voor uw beoordeling, inmiddels is er contact geweest om de panelen te vervangen en is dit ook gerealiseerd. Wij hopen dat dit naar volle tevredenheid is gebeurd. Met vriendelijke groet, Team Platen Duurzame Technieken
Goed advies, klant vriendlijk, duidelijk en doen wat ze zeggwn.
Goed werk geleverd, werkzaamheden in de meterkast netjes afgewerkt
een paar opstart probleempjes met enphase doorgifte aan App, maar werd van jullie kant binnen 1 dag snel opgelost.