Snel, netjes en correct geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en afgewerkt. goede uitleg. gezellige sfeer. aanrader
Contact vanaf moment 1 duidelijk en correct. Plaatsing zeer netjes door gemotiveerde monteurs. Snelle en goede oplevering.
Vlot en deskundig. Zijn zeer tevreden.
4 erg verschillende mannen aan het werk Maar 1 goed werkende team, super gedaan mannen
Goede informatie gehad van vertegenwoordiger Bert,en de installatie werd uitgevoerd door 3 professionele monteurs die wisten wat er moest gebeuren. De panelen liggen nog tekort op het dak om de opbrengst te beoordelen.
Prettige werklieden. Ruimen eigen rommel op. Gaan weg als het af is
Het is een gemotiveerd en deskundig bedrijf. Onze contacten met de medewerkers , van het eerste contact tot aan de levering en het monteren van de zonnepanelen , hebben wij als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk, netjes gewerkt en denkt mee met de klant
Goede snelle service, goeie en deskundige medewerkers
Zorgvuldig en netjes gewerkt.
Prettig ontvangst op kantoor, goede voorlichting, duidelijke offerte met diverse alternatieve opties, materialen van goede kwaliteit en alles netjes gemonteerd en afgewerkt.
goede service en begeleiding
Samen de klus goed voorbereid. Netjes gewerkt door de monteurs
Keurige mannen, prima werk geleverd, zonder achterlating van rommel etc.
Zeer nette monteurs hebben keurig werk afgeleverd.
Komen afspraak goed na en komen terug om de laatste puntjes nog af te werken
Na een rondje wat er allemaal moest gebeuren en een kopje koffie, zijn ze aan de slag gegaan. Hebben op een correcte , vlotte en nette manier gewerkt. Hebben alleen maar lof over hun optreden.
Ik ben tevreden hoe alles gegaan is, de monteurs denken goed mee over de verdeling en de plek van de zonnepanelen. Ook hebben ze hun uiterste best gedaan om de kabel te trekken waar ik hem langs wou hebben, oom al ging dit moeizaam. Er is wel een ding wat nog niet goed is, nl dat de app niet werkt, waarschijnlijk een registratie fout. Hier wil ik jullie nog over bellen.
Beste Richard, Allereerst bedankt voor de mooie beoordeling! Daarnaast is er inmiddels contact geweest over de registratiefout, dit bleek inderdaad te kloppen en het probleem is verholpen. We hopen dat u veel plezier zult beleven van uw systeem! Vriendelijke groet, Team Platen Duurzame Technieken
Snelle offerte goed contact montage netjes alleen misschien vooraf langskomen om een en ander te bespreken om misverstanden te voorkomen mbt montage
Beste André, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat alles netjes gemonteerd is en er is contact geweest over de ontstane misverstanden. Onze voorkeur gaat er zeker naar uit om alles op locatie te bespreken, in dit geval is dat niet gebeurd en hebben de monteurs de op hun ervaring gebaseerde beste oplossing gekozen. Wij trachten onze service continu te verbeteren en nemen deze feedback zeker mee! Vriendelijke groet, Team Platen Duurzame Technieken
Prettige werkmannen
Wij hebben 10 panelen van Enphase gekocht en laten plaatsen. Alles volgens afspraak.
Afspraken worden nagekomen en project wordt in goed overleg gerealiseerd. Tevens goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Nette afwerking Zeer tevreden
Netjes en accuraat geregeld
Zie boven