Waren er op tijd en werkten goed door. Leidingen en kabels netjes weggewerkt.
Top verkoper,top monteurs.Niet echt de prijzen vergeleken maar gekozen voor deze firma.Eerlijk verkoopgesprek en top montage en voorlichting.
Ondanks de vele aanvragen toch op korte termijn onze panelen geinstalleerd. Betaling pas nadat alles naar tevredenheid werkte. Prima bedrijf en nette monteurs. Zeer aan te bevelen!
Netjes en vakkundig.
NVT
Keurige offerte en advies gekregen en later super netjes gemonteerd.
Goed advies gehad van de adviseur met het aanschaffen van de zonnepanelen. De monteurs hebben de zonnepanelen netjes gemonteerd en duidelijk uitleg gegeven over de app monitor. Dikke prima!
Alles ging naar wens (vakkundig personeel)
Na het plaatsen van de zonnepanelen waren er een paar schoonheidsfoutjes. Dit is goed en snel opgelost.
Ware positief over het contact dat wij met dit bedrijf hebben gehad.. HEB NOG 1 VRAAG:::: zou er iemand langs kunnen komen om ons uitleg te geven over het gebruik van de app op de mobiel:;Had ook al een keer gebeld over de uitleg,maar kom hiermee niet verder.. Vriendelijke groet v/d Zijl
Kundig personeel, denken met je mee. Monteurs werken snel en netjes.
Na een prima voorlichting zijn de panelen door de monteurs prima geplaatst.
de eerste kennismaking was al goed voelde goed ook het vervolg afspraak was duidelijk en goed. de dag van plaatsing mannen die wisten wat ze deden werkte zeer netjes. nu alleen d aansluiting nog deze zat even tegen
Leuke monteurs Beleeft behulpzaam netjes en overleggen wat de klant wil. Na plaatsing van de panelen was er een goede uitleg van het systeem en de werking Afspraken worden na gekomen
Zie bovenstaande
offerte met 3 mogelijkheden terwijl andere aanbieders maar 1 mogelijkheid bieden. alle afspraken perfekt nagekomen
Goede voorlichting, met meer informatie dan bij de concurrent. Levering conform afspraak. Goed product. Bjj mailcontact nog dezelfde dag reactie. Erg nette en vriendelijke monteurs. Kortom: een dikke 10!
Alles netjes afgewerkt. In eerste instantie probleem met uitlezen via internet, maar dit is snel opgelost.
ik kan het niet zien wat ik gebruik
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst. Spannend, maar de spanning viel gelijk weg toen wij de mensen leerden kennen die onze zonnepanelen kwamen plaatsen. Wat een deskundigheid en ervaring! Wij zijn blij met onze keuze voor platen uit Ter Apel.
Bij ons het het goed en snel verlopen met het plaatsen van de panelen. Alles werkt naar behoren monteurs waren erg professioneel.
Geweldige ervaring. Zojuist mijn zonnepanelen op het dak!!