De communicatie met de heer Doedens was uitstekend, met de twee heren die de zonnepanelen hebben geplaatst was te summier en gebrekkig. Verder: De kabel naar de meterkast via de buitenmuur is gevat in een stugge huls die bij alle hoeken ontbreekt. Ik wil Platen wel aanbevelen, maar zal mijn ervaringen doorgeven.
Goed geplaatst en ook meegedacht door de werknemers
Goede offertes met meerdere opties. Deskundig advies en deskundige montage. Alles prima volgens afspraak.
Goed advies en prettige mensen om over de vloer te hebben
goed advies en snelle behandeling. Goed werk.
Eerlijk advies, daar waar het kan, maar ook wat niet kan.
Alles goed geregeld. monteurs zijn kundig en werken netjes. Binnen een dag klaar.
Zeer tevreden. Keurig personeel. Alle tijd voor je. Alles netjes uitgelegd en netjes achter gelaten.
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Offerte was niet helemaal duidelijk. Installatie is volgens afspraak uitgevoerd. De panelen zijn later geplaatst ivm het weer, harde wind. ik probeerde de zelfde dag telefonisch een afspraak te maken. Kreeg het bandje, alle medewerkers in gesprek, spreek uw naam en tel. nr. in en u wordt teruggebeld. Ben niet teruggebeld, dag later ging goed. Verder zeer tevreden.
prima voorlichting ,duidelijke offerte . De montage is op een keurige en nette manier afgewerkt
Prima verlopen advies en offertetraject. Leuke verkoper....die de wensen van de klant serieus neemt. Geen dozenschuiver, maar offerte's op specifieke wensen van de klant. (In ons geval wel 6 offerte's aangevraagd voor verschillende mogelijkheden en vlot gekregen zonder enige moeite) Goede zaak, zeker de moeite waard om een advies/offerte te laten uitbrengen.
Advies: deskundig. Plaatsen deskundig, netjes, ongehaast.
Late reacties bij vragen, terugbellen en offertes
wij zijn zeer tevreden over jullie
In april zonnepanelen gekocht. Bleken ze niet in voorraad. Sinds 1 wk geplaatst. Hierna geen service meer gehad. Moet iedere keer zelf bellen. Er is geen aftersales. Gekocht,geplaatst en dan redt je je er maar mee. Positief: je kunt altijd bellen en dan wordt je goed geholpen.
Bedankt voor de feedback. Inmiddels is er opnieuw contact geweest.
Goed geïnformeerd van tevoren. Snelle plaatsing van onze zonnepanelen.