Goed advies met alle opties zonder druk tot bepaalde (dure) keuze. Panelen eind 2016 geplaatst. Enig minpunt is dat panelen wat vies werden opgeleverd. Dit was echter pas de volgende dag te zien bij meer licht.
De kachel is in overleg met de monteur goed geplaatst. En wel op een correcte manier. Goed te spreken over monteurs en uitleg!
Klein puntje:Installatiekosten blijken lager dan gepland. Er zouden 2 monteurs komen en er is maar één geweest die de klus ruim binnen de geplande tijd heeft afgemaakt. Er heeft geen reductie in installatiekosten plaats gevonden, ligt dat nog in het verschiet? Verder zeer tevreden.
Vriendelijk en professioneel personeel Goede uitleg van de installatie
Bedankt voor de beoordeling en feedback. Wij wensen u een zonnige toekomst toe!
Algemeen beeld positief. ZA. 12 nov. Na montage langs bedrijf geweest voor een vraag. Zou worden teruggebeld maar heeft niet plaats gevonden.
Beste, Gelukkig is dit gister direct telefonisch opgelost!
Zeer goed bedrijf. Goeie service. Netjes. Geen verkooppraatjes, maar duidelijk en adviserend. Monteurs zeer vriendelijk en zorgvuldig. Wij zijn tevreden.
Zeer vriendelijk en goed uitleg, en bekwaam personeel👍
Gewoon goed , zelf geplaatst omdat wij hier nogal haast mee hadden en na goed en duidelijk uitleg en telefonische ondersteuning voor het instellen brand de kachel prachtig. Bedankt!
Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat er door een goede samenwerking op korte termijn een mooie en warme kachel staat te branden.
ja prima div verschillende offertes gehad van bert. resultaat uiteindelijk wat we hebben wilden. plaatsen panelen uitstekend met een bak koffie. afhandeling btw terug gave snel behandeld. dus jazeker een 8
Goed Duidelijk en niet duur
Onze eerste ervaring mei Platen Terapel als zeer goed ervaren.Voor herhaling vatbaar.Installatie echter nog niet voltooid vr.gr. Harm Prenger
Wij zijn zeer content met alles rondom de pelletkachel.
Alles tot nu toe prima ervaring
probeer al dagen hun per telf te berijken spreek in maar hoor niets
Beste, Wij vinden het vervelend te lezen dat u ons slecht kunt bereiken. Wij zullen u de komende werkdag zo spoedig mogelijk telefonisch benaderen.
Ik had een mailtje gestuurd over het feit dat er bij de betaling iets fout was gegaan op de dag van plaatsing. Daar heb ik totaal geen reactie op gehad. vandaar bij communicatie een 6.
Beste Bert, Vervelend dat u geen reactie heeft ontvangen. Wij nemen direct nog even contact met u op.
Plaatsing ging vlot , ook vooraf goed geïnformeerd . Na plaatsing te weinig info over gebruik installatie ! Is wel telefonisch hersteld!
Goed en degelijk werk geleverd!