De eerste ervaring met de medewerker voor advies en een offerte verliep prettig en met kennis. De verdere administratieve afhandeling verliep gesmeerd, ook de meldingen bij Enexis enzovoort. Op de dag zelf waren de medewerkers keurig op tijd, werkten snel en goed door. Het contact was vanaf het begin vertrouwd en tijdens het wachten op de regen leuke gesprekken bij de koffie. Daarna snel weer aan het werk zodat ze ruim op tijd klaar waren. Alles keurig uitgelegd en weer verder naar de volgende klant. Bij de uitleg van het Enphase kastje in de meterkast is een schriftelijke gebruiksaanwijzing aan te bevelen.
Nvt
zeer goed , overleg van hoe of wat met ons super goed . En het werk was ook heel netjes .
Heel tevreden. Komen langs voor de offerte opgemaakt wordt, dit vond ik heel prettig. Zijn alle afspraken nagekomen, duidelijke communicatie.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Het werk is zoals besproken uit gevoerd. En goede uitleg over de zonnepanelen. En de app op de telefoon.
De zonnepanelen werden binnen een dag gelegd en aangesloten door deskundig en vriendelijk personeel. Ook advisering vooraf was uitstekend.
Snel geïnstalleerd, goede uitleg. Netjes gewerkt, ik ben tevreden.
Vriendelijk, netjes en beleefd.
Na een rondje installateurs voor informatie over zonnepanelen zijn we door kennissen gewezen op Platen Duurzame Technieken. We kregen van de adviseur heldere informatie. Het installeren van de zonnepanelen op ons garagedak was zo gedaan door 2 monteurs. In de meterkast is alles netjes aangesloten. Wij zijn dus heel tevreden en bevelen Platen Duurzame Technieken ook aan bij onze vrienden.
Na enig overleg panelen geplaatst, Alles is naar wens.
Deskundig voorgelicht. Vlot afgehandeld en vlotte reactie op telefonische vragen. Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor uitleg.
Deskundig!
De jongens die bij ons de zonnepanelen hebben geïnstalleerd hebben hun werk , netjes en professioneel uitgevoerd. Zeer tevreden en duidelijk uitleg gegeven.
Zonder enig probleem, uitgezonderd de regen, aangebracht.
We zijn zeer tevreden .Netjes en keurig gewerkt.
Goede prijs. Geen offerte opgemaakt online, maar iemand die langs komt en de situatie bekijkt. Goed advies ontvangen.
Goede service. Leuk personeel, werken zeer netjes
Leuke gasten die de zonnepanelen plaatsten, alles werkte in èèn keer zelfs de groepenkast is vervangen.
Klantvriendelijk en professioneel. Van offerte tot plaatsen zonnepanelen.
Exact geleverd volgens afspraak. Kundig en beleefd personeel. Werking zoals verwacht. Meedenken ter plekke beste opties en moeilijke dingen worden niet uit de weg gegaan.
Nette en vriendelijke monteurs. Afwerking netjes, geen pruts werk. Verstand van het werk wat ze doen.
Van begin tot eind goede communicatie en alles in goed overleg geplaatst door kundige monteurs
Ze hebben het goed dedaan.nette jonens
Vriendelijke en deskundigheid